35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie był klient z marudzaca 5 latka. Dałam jej kartkę i ołówek i słuchajcie namalowała mi rysunek na którym jest słońce, chmury i pioruny, pies i kot, padający śnieg, ptaki, dom, drzewa i dziewczynka. I mówi do mnie to dla pani, humor poprawiony
BISCA, moremi, Aasiula, kapturnica, ania.g, Elfik, Mala79, Sabina, iwcia77, caffe, Dorka1979, inessa, Simba, mysza1975, samira, macduska, Parka lubią tę wiadomość
-
Ale super !!!Mega wrote:A u mnie był klient z marudzaca 5 latka. Dałam jej kartkę i ołówek i słuchajcie namalowała mi rysunek na którym jest słońce, chmury i pioruny, pies i kot, padający śnieg, ptaki, dom, drzewa i dziewczynka. I mówi do mnie to dla pani, humor poprawiony

Mega, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
witaj w klubie, ja czekam we wtorek przyjdzie....Aasiula wrote:I następny cykl poszedł w d...
Brzucho boli temperatura spada na łeb
Kuźwa ....
Jak nic @ przyjdzie
Aasiula lubi tę wiadomość
-
Asiula nie łam sięAasiula wrote:I następny cykl poszedł w d...
Brzucho boli temperatura spada na łeb
Kuźwa ....
Jak nic @ przyjdzie

Jak przyjdzie, to macie nowe szanse. W końcu się uda
Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a mi chyba HSG zabilo owulacje. Noramlnie mam ja 14-16 dzien a dzisiaj 17 i dalej nic. Jak na zlosc w tym miesiacu nie robilam testow owu. GRRRRRRR
No ale program zaleca "wspolzycie" do owulacji. No to jak program zaleca to ide sie bzyknac "profilaktycznie" zanim mi kochanek zwieje (do pracy)
moremi, Mala79, Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, caffe, inessa, mysza1975, samira, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiula, Mega ciotki nie wpuszczać, drzwi na sztabe,zaczekajcie na mnie...
Co będę sama chlac...
A dla towarzystwa cygan dal się powiesic , jak mówi mądrrosc ludowa:-)
Aasiula, moremi, Sabina, iwcia77, Mega, BISCA, inessa, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamuela - zajebiaszcza fryzura!

Mialam dzis w planach pocwiczyc z guru, ale Adas stwierdzil, ze nie. Troche sie wkurzylam, no bo co smarkacz bedzie tak sie rzadzil?
Wrzucilam go do bujaczka, nastawilam szum morza i mam nadzieje, ze jednak troche pocwicze.
moremi, Aasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77, Mega, caffe, inessa, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKocham te okolice! Jeszcze mieszkajac w Pl jezdzilam na narty do Wierchomli i strasznie mi brakuje Beskidow.kapturnica wrote:Mieszkam w nizszych partiach..Ale mam rzut beretka na magore małachowska..A i do zakopca raz dwa....Takze gory nasz gory

Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Dobra czekamElfik wrote:Asiula, Mega ciotki nie wpuszczać, drzwi na sztabe,zaczekajcie na mnie...
Co będę sama chlac...
A dla towarzystwa cygan dal się powiesic , jak mówi mądrrosc ludowa:-)
tylko wiesz ona wredna jest oknem też włazi
Sabina, iwcia77, Mega, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaszczakinku miałam dokłanie to samo, franca się nie znała i zamiast fal zrobiła mi baranapaszczakin wrote:hehe, moj luby mnie straszy, ze on sobie dluge zapusci, jak ja zaczne na krotko scinac
ale ja juz wszytko mialalm na glowie, wiec eksperymenty mniej mnie kusza..
w mlodosci nawet mialam trwala na glowie- ze wygladalalm jak przyglup to malo powiedziane.. osiedlowa fryzjerka, sprytna niesamowicie stwierdzila, ze zamiast duzych walkow i dlugiego trzymania (mialy byc holywoodzkie fale), zalozy mi male na momencik, zeby wlosoz nie niszczyc.. wyszlam z baranem na glowie, do tego smierdzacym, bo wlosy po trwalej mialy przerazliwie ohydny zapach.. najgorse bylo to, ze mialalm grzywke i tak jak reszte barana moglam spiac, tak grzywka przy najmniejszej wilgotnosci zwijala sie w zderzak..
Mega, Sabina, moremi lubią tę wiadomość