35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:Bozia3 wrote:jak z powrotem po dukanie wróci mi te 20 kg z nawiązką to się chyba zastrzelę....na razie wskoczyło 5 kg i zaczynam walczyć z tym. Nie mam już duzych ciuchow swoich - wszystkiego się pozbyłam i mam nadzieję już do swoich kształtów wielorybich nie wrócić - no chyba, że wyjątkowo...na jakieś...9 miesięcy..
a ja nadal uważam, że w nocy ktoś mi ubrania zwęża!
dobre.....u mnie tez jest ktoś taki złośliwy
ale tak na poważnie, byłabym dumna z każdego zgubionego kilograma, szczytem marzeń jest jakieś minus 12kg......Reni, megan8, polarmiś, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
oj tak wrócić do starej wagi
współczuje ludziom otyłym .. mi wskoczyło tylko 12 kg a już widzę, że szybciej się męczę, nogi bolą
poszło mi w cycki więc i kręgosłup boli
i obcieranie się ud okropne
i te fałdki :-p
no i na plaży mam chęć się zakopać w piachu, żeby greenpeace nie chciał mnie zaciągnąć z powrotem do wodymegan8, bliska77, inessa, Bursztyn, anna maria, angela, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:nie narzekać tylko ruszyć się z kanapy ...
Bursztyn wpadnij do mnie to zrobię ci ten masaż bańkami ,ich się nie stawia tylko się nimi masuje na oliwkę
ale każdy ruch powoduje tsunami
żartuje nie jest tak źle.. ja akurat mieszkam na IV p bez windy z psem trzeba wychodzić więc jakiś tam ruch jest
megan8, samira, inessa, Bursztyn, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Olena wrote:Bursztyn wrote:Dziewczynki, czy myslicie ze cellulit mozna zwalczyc? Moj tylek wyglada jak ser szwajcarski
Macie jakies rady na pozbycie sie tego dziadostwa?
Dla mnie lekarstwem na wszystko jest bieganie, na cellulit, kilogramy, zły humor. Polecam szczerze bo warto. Oczywiście jak kto lubi.
aleczy bieganie spowoduje ze on zniknie lub przynajmniej czesciowo zaniknie?
Oczywiście że zniknie.inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje kochane!!!
Witaj Sylwia u nas:)
Inessko czyżby???Wow było by niesamowicie!!!
Megan8 cieszę się bardzo ze u dzidzi wszystko gra:)
Ja 19 lat temu o tej porze parłam na porodówce hahha Moja córka dzis kończy 19 lat!Wczoraj zrobiłam torcik orzechowy i ciasto z truskawkami i galaretką
Co do diet moje drogie, stosowałam ich wiele ale najlepszą było mniej jeść, schudlam 15kg. teraz właśnie jestem na etapie diety MŻ(mniej żreć) i schudlam w dwa tygodnie 5kg:)Reni, bliska77, megan8, caffe, polarmiś, samira, inessa, Bursztyn, anna maria, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:nie narzekać tylko ruszyć się z kanapy ...
Bursztyn wpadnij do mnie to zrobię ci ten masaż bańkami ,ich się nie stawia tylko się nimi masuje na oliwkę
tak masaż bańkami chińskimi jest super ale niestety mi nie służy, mam pękające naczynka i to co po nich miałam to.....juz wolę lekki cellulitmegan8, inessa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam dziewczynki. Ja w ramach odstresowania, mniej się udzielam i mniej zaglądam ale Was podczytuje. Aby odkręcić swój umysł (który się nakręcił wokół prokreacji) postanowiłam coś zrobić - więc od kilku dni przesiaduję w salonach piękności i próbuję doprowadzić swoja urodę do stanu oglądalności. Na początek poszły kopytka, fryzurka, paznokcie a dziś w ramach terapii "odciążowo-myślowo-owulkowej" poddałam się depilacji bikini. A ponieważ potwornie bałam się bólu to od dwóch dni myślałam tylko o tym no i o wstydzie.... Poszło gładko i przyjemnie i bezboleśnie i bezwstydnie. Wiem, że nigdy więcej golenia! Teraz muszę zabrać się za brzuszki.
Polarmisiu - ja też w końcu wyszłam spod koca i przestałam być foką kanapową - wczoraj pedicure, dzisiaj fryzjer i w końcu piękne włoski , a w przyszłym tygodniu upragniony wyjazd , na który czekam z niecierpliwością.
Wczoraj mąż zabrał mnie na zakupy - mam tyle fajnych łaszków ciążowych ,że hej - szkoda tylko,że ukochane szpilki musiałam zamienić na koturny lub płaski obcas, ale jak mus to mus..
Uciekam za chwilę do fryzjera i życzę Wszystkim Wam miłego dniabliska77, megan8, caffe, iza37, polarmiś, samira, inessa, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzień dobry moje kochane!!!
Ja 19 lat temu o tej porze parłam na porodówce hahha Moja córka dzis kończy 19 lat!Wczoraj zrobiłam torcik orzechowy i ciasto z truskawkami i galaretką
Co do diet moje drogie, stosowałam ich wiele ale najlepszą było mniej jeść, schudlam 15kg. teraz właśnie jestem na etapie diety MŻ(mniej żreć) i schudlam w dwa tygodnie 5kg:)
Iza, wszystkiego najlepszego dla córci, no i widzę, że z dietkowaniem idziesz jak burza, nic tylko pogratulowaćiza37, samira, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:Dzień dobry moje kochane!!!
Co do diet moje drogie, stosowałam ich wiele ale najlepszą było mniej jeść, schudlam 15kg. teraz właśnie jestem na etapie diety MŻ(mniej żreć) i schudlam w dwa tygodnie 5kg:)
Iza, wszystkiego najlepszego dla córci, no i widzę, że z dietkowaniem idziesz jak burza, nic tylko pogratulować
dziękuję Aguś:)Wiesz, ze jesteś extra?!bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:Dzień dobry moje kochane!!!
Iza, wszystkiego najlepszego dla córci, no i widzę, że z dietkowaniem idziesz jak burza, nic tylko pogratulować
dziękuję Aguś:)Wiesz, ze jesteś extra?!
dzięki, Ty tez
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:oj tak wrócić do starej wagi
współczuje ludziom otyłym .. mi wskoczyło tylko 12 kg a już widzę, że szybciej się męczę, nogi bolą
poszło mi w cycki więc i kręgosłup boli
i obcieranie się ud okropne
i te fałdki :-p
no i na plaży mam chęć się zakopać w piachu, żeby greenpeace nie chciał mnie zaciągnąć z powrotem do wody
właśnie obcieranie ud jak byłam w parku w ta niedziele to tak obtarłam ze jakbym poparzyła do dzisiaj to odczuwam,a smaruję oliwką ,kremem nawilżającym i bepanthenem na zmianę ehhh...
a zrzucić muszę 15kg...niestety słodycze i mało ruchu robią swoje
ale teraz to się zmieni zaczynają się owoce sezonowe ,warzywka ..
Reni, bliska77, iza37, inessa, polarmiś, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzień dobry moje kochane!!!
Wszystkiego Najlepszego dla córciiza37, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
hej hej
Iza, najlepszego dla córy i dla Ciebie za dzielność
Inesska, Ty się lepiej oszczędzaj, bo...
Dla wydepilowanych - samych przyjemnych wrażeń
Dla niewydepilowanych - marsz się uczesać
Dla wszystkich - miłego dniasamira, Reni, iza37, inessa, bliska77, polarmiś, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny,przekażę:)Jesteście cudowne:)
A tak z innej beczki, co do objawów.OVU wyznaczylo mi owulację między 22 a 25 maja i to by sie zgadzało.Na monitoringu w poniedziałek pecherzyk mial 8,5mm.zakładając przyrost dzienny po 2mm to do 25,26 powinien osiagnąć z 20mm i pęknąć...Tak myślę, ale juz nie będe się nakrecaćcaffe, bliska77, inessa, samira, polarmiś, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Dzięki dziewczyny,przekażę:)Jesteście cudowne:)
A tak z innej beczki, co do objawów.OVU wyznaczylo mi owulację między 22 a 25 maja i to by sie zgadzało.Na monitoringu w poniedziałek pecherzyk mial 8,5mm.zakładając przyrost dzienny po 2mm to do 25,26 powinien osiagnąć z 20mm i pęknąć...Tak myślę, ale juz nie będe się nakrecać
Iza, trzymam kciuki z całych sił, oby się udałoinessa, caffe, iza37, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie w nowym dniu kochane
Witaj w naszym gronie Sylwie tu jest super
Izunia wszystkiego najlepszego dla córci
Kochane co do diety Dukana to ja nie musiałam stosować ale moja kochana kuzynka stosoawała ale zaraz po niej jeszcze więcej przytyła. Od stycznia tego roku stosuje diete pod opieką dietetyczki bo juz bardzo musiała mimo,że mało jedła strasznie tyła zaczeła już ważyć ponad 100 kg. tak dobrze napisałam. W styczniu dietetyczka kazała jej jeśc do woli ale co najważniejsze co 3 godziny ostatni posiłek o godzinie najpóźniej 20 zlikwidowała z jej meni wszystkie węglowodany, czyli wogóle żadnego chleba nie jadłą ani jasnego ani ciemnego, żadnych kasz, ryżu, kukurydzy, wszystko inne mogła. Oczywiście miałą jakieś wytyczne co mniej więcej jeść,żeby się najeść a nie obeżreć. Mleko chude, serki chude, a ryby czy mięsa pod różnymi postaciami, dużo warzyw i owoców. Po trzech miesiącach zaczełą jej różne jedzenia dokładać acha zapomniałam napoczątku ani jednego ziemniaka nie wolno jej było zjeść. NA koniec marca już miała mniej 19 kg. najedzona, bardzo dobrze się czujaca, bo najgorsze węglowodany (no brak ciasta) można je jeść ale z umiarem. Po DUkanie źle się czuła. No i oczywiście żadnej wody gazowanej.
A depilacja dla mnie najgorsze są brwi i czasami przy ustach wąsik brbrbr.
A co do mnie to mam cały czas tempke około 37. w ustach a w poprzednich cyklach to tak było a raczej 36,80. Inne objawy są zgaga jest mecząca, miąm tak przy nasilonym refluksie ale po gastroskopi zaleczona jest.
Dobrego dnia dziś ide do kosmetyczki głownie pazurki zrobić przed weselemsamira, bliska77, caffe, Reni, iza37, polarmiś, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Dzięki dziewczyny,przekażę:)Jesteście cudowne:)
A tak z innej beczki, co do objawów.OVU wyznaczylo mi owulację między 22 a 25 maja i to by sie zgadzało.Na monitoringu w poniedziałek pecherzyk mial 8,5mm.zakładając przyrost dzienny po 2mm to do 25,26 powinien osiagnąć z 20mm i pęknąć...Tak myślę, ale juz nie będe się nakrecać
Iza a gdzie to widać,że Ovu wyznaczyło owulkę do przodu?
wykres Twój pokazuje 17.05
ja to się gubię z tymi wyliczeniamibliska77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość