35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....
hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha
wiecie ja Was kocham
jesteście niezłe kobietki
Mi jak byłam taka chuda to też dawali ten kokos ja go bardzo bardzo lubie ale w Polsce jest troche drogi a tam na wyciągniecie dłoniteż mogłąbym tam mieszkać ale czy w klatce no nie byłabym tego tak pewna
caffe, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni ja wszystkie Was podziwiam za odchudznie za cierpliwość w tym bo ja mam problem z dietą tą moją chorobową a co dopiero jakbym miała schudnąć to ciężko by było. A Bursztynku mi chodzi o niejedzenie ciastek ja je uwielbiam i wiesz sama je sobie pieke z bezglutenowej maki. Uważajcie dziewczyny na kokos bo on tuczy no oczywiście w większych ilościach. Mój znajomy misjonarz z Papui Nowej Gwinei mówił,że tam młode panny prze dślubem zamyka się w małym domku jakby w klatce i właśnie"pasie" się je kokosem aby na slub były bardzo grube. Brbrbrbrbr
Ja jak tyje to rodzinnie w udach w pupie a twarz i reszta na końcu, najgorzej te uda dosyc że mam je masywne bo kiedyś biegałam wyczynowo, na długie dystanse po kilkanaście kilometrów i tak mi zostało ale mnie to drażni bo nic z tym nie moge zrobić. Nawet jak ważyłam do niedawna 43 -45 kg. to cała byłam chuda a uda masywne. Moze macie jakąs propozycje?!
najgorzej jak są rozbudowane to tutaj nic z tym nie zrobisz ale samo wysmuklenie to pływanie
ooooo własnie uwielbiam pływać czas wrócić na basen
na kręgosłup dobry, na tyłek i wysmuklenie całego ciała..
o widzicie o tym też zapomniałam
p.s. Inessa rozbudowane uda przynajmniej świadczą o tym, że uprawiałaś sport więc nie jest źle
wlasnie,plywanie dobre na wysmuklenie ud. Szkoda bo nienawidze plywac
Reni, ale plan masz dobry, bede kibicowac
zawsze mam dużo planów, pomysłów gorzej z realizacją
moja koleżanka ze mną ćwiczyła ale raczyła sobie zajść i mnie porzuciłainessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....
Ja bym wtedy z palm nie schodziłainessa, caffe, iza37 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia3 wrote:Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....
hehehehehehe!!!!
no wlasnie, a w Polsce tyle uroczych, slicznych puszystych dziewczyn sie marnuje i meza nie moga znalezc.
spakować w sześciopaki i wysłać kuriereminessa, caffe, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Inessa a to na pewno celulit? bo często jak się przytyje szczególnie szybko to tłuszcz się tak nierówno odkłada
poza tym celulit nie jest związany z wagą - pamiętam jak moja siostra nastolatka chuda jak patyk miała celWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 10:46
inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Bozia3 wrote:Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....
hehehehehehe!!!!
no wlasnie, a w Polsce tyle uroczych, slicznych puszystych dziewczyn sie marnuje i meza nie moga znalezc.
spakować w sześciopaki i wysłać kurierem
mozna by agencje matrymonialna dla puszystych pan otworzyc w Papui, eleganckie biuro na palmie, i biznes sie kreci
i tak się rodzą pomysły ahahhahaahBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHAHhahhahahahahahaha popłakałam się ze śmiechu Reni i Bursztynku.
Reni ja waże już więcej ale nie stosuje diety na odchudzanie tylko muszę zdrowotnie, ale moja dieta powoduje tycie
A nie mierze metr 20 nie wiem jak Bursztynek? !
Wiesz z tym tłuszczykiem to może ale zaczęłam to mieć jak jeszcze dużo mniej ważyłam a tam kobieta musi mieć porządne uda i bioderka zeby mogła donosić ciąże tak mnie uczono na lekcji anatomiibliska77, Reni, grosza lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Tia, zatrułas się
Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostałoinessa, Bursztyn, bliska77, Reni, anna maria, grosza, Jolka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaffe prawie się posiusiałam ze śmiechu hahahhahahahahahahhahahahahahahahaha
nie robie sobie nadzieii bo już tyle razy się zawiodłam ale mówią,że trzeba się starać około roku żeby zajść a nam własnie mija rok takich porządnych staranekbliska77, caffe, anna maria, grosza, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Inessa...Matko Boska....45 kg i rozbudowane uda??? Ja ważyłam tyle w 7 klasie szkoły podstawowej...
I też mam wrażenie, że niedługo będziesz testować....
ja też aż się uśmiechnęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:40
inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bozia3 wrote:Inessa...Matko Boska....45 kg i rozbudowane uda??? Ja ważyłam tyle w 7 klasie szkoły podstawowej...
I też mam wrażenie, że niedługo będziesz testować....
ja też aż si uśmiechnęłam
ALe ja nie jestem wysoka i wchodzi mi tłuszczyk w dupcie po zabiegu zmalałam (kregosłupa) mierze 158cm no to gdzieś musi wejsćcaffe, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
ja nadal waze 46 kg, a cellulit mam
jezu 46kg, dziewczyny nie załamujcie mnie, ja się w życiu z wami nie spotkam, chyba powinnam zmienić to forum na forum dla słoniątekinessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga co Ty gadasz? JAk się spotkamy to bedziemy wszystkie wygladać inaczej
Ja teraz też już nie warze 45 kg. tylko dla mnie dużo więcej
A spotkanie no co Ty kobieto jak nie przyjdziesz to bedziemy Cię poszukiwać listem gończym
Możecie mi pomóc? Ja mało się maluje,raczej koloru do oczu nie używam podopwiedzcie mi bede mieć sukienke chabrową a kolor oczu mam zielony jaki kolor do oczy mogę użyć?Reni, Bursztyn, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziwczynki jejku no i nie pogadam z Wami bo jak wam powiem ze nigdy nie musialam sie odchudzac to juz nie bedziecie mnie lubialy ;( powaznie mam to szczescie ze wciagam wszsystko i to tylko przezemnie przelatuje
chyba jedyny moj problem to syfory byly ale teraz od jakiegos pol roku w koncu odkrylam herbatke ziolowa z " Czystka" Moj siostra mi ja polecila i po prostu fantastycznie dziala na moja cere, polecam bardzo.
Spadam cos zjesc i zaraz tutaj wroce dokonczyc Was czytac pozdrawiam wszsytkie dziewczynki i udanego odchudzania zycze wszsytkim ktore potrzebuja sie odchudziac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:10
inessa, Reni, anna maria lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Tia, zatrułas się
Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało
perforacja żołądka gotowainessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Caffe prawie się posiusiałam ze śmiechu hahahhahahahahahahhahahahahahahahaha
nie robie sobie nadzieii bo już tyle razy się zawiodłam ale mówią,że trzeba się starać około roku żeby zajść a nam własnie mija rok takich porządnych staranek
a co znaczy że do roku? bo nie bardzo to rozumiem a często to powtarzają lekarze? albo się trafi albo nie
że co że się śmieszna przyzwyczai do nasienia?
wiecie dlaczego?inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic
A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej
Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie
A dlaczego?Reni, megan8 lubią tę wiadomość