X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....;)

hahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha
    wiecie ja Was kocham <3 :)
    jesteście niezłe kobietki :D
    Mi jak byłam taka chuda to też dawali ten kokos ja go bardzo bardzo lubie ale w Polsce jest troche drogi a tam na wyciągniecie dłoni :D :D :D też mogłąbym tam mieszkać ale czy w klatce no nie byłabym tego tak pewna ;) :P

caffe, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni wrote:
    inessa wrote:
    Reni ja wszystkie Was podziwiam za odchudznie za cierpliwość w tym bo ja mam problem z dietą tą moją chorobową a co dopiero jakbym miała schudnąć to ciężko by było. A Bursztynku mi chodzi o niejedzenie ciastek ja je uwielbiam i wiesz sama je sobie pieke z bezglutenowej maki. Uważajcie dziewczyny na kokos bo on tuczy no oczywiście w większych ilościach. Mój znajomy misjonarz z Papui Nowej Gwinei mówił,że tam młode panny prze dślubem zamyka się w małym domku jakby w klatce i właśnie"pasie" się je kokosem aby na slub były bardzo grube. Brbrbrbrbr
    Ja jak tyje to rodzinnie w udach w pupie a twarz i reszta na końcu, najgorzej te uda dosyc że mam je masywne bo kiedyś biegałam wyczynowo, na długie dystanse po kilkanaście kilometrów i tak mi zostało ale mnie to drażni bo nic z tym nie moge zrobić. Nawet jak ważyłam do niedawna 43 -45 kg. to cała byłam chuda a uda masywne. Moze macie jakąs propozycje?!

najgorzej jak są rozbudowane to tutaj nic z tym nie zrobisz ale samo wysmuklenie to pływanie
    ooooo własnie uwielbiam pływać czas wrócić na basen
    na kręgosłup dobry, na tyłek i wysmuklenie całego ciała..
    o widzicie o tym też zapomniałam ;-)

p.s. Inessa rozbudowane uda przynajmniej świadczą o tym, że uprawiałaś sport więc nie jest źle

wlasnie,plywanie dobre na wysmuklenie ud. Szkoda bo nienawidze plywac ;)
    Reni, ale plan masz dobry, bede kibicowac :)

zawsze mam dużo planów, pomysłów gorzej z realizacją
    moja koleżanka ze mną ćwiczyła ale raczyła sobie zajść i mnie porzuciła

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztynku - też pomyślałam...mój Boże - czemu nie urodziłam się w Papui...nawet nie chciałabym z tej klatki wychodzić....;)

Ja bym wtedy z palm nie schodziła ;-)

inessa, caffe, iza37 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia3 wrote:

hehehehehehe!!!! :D :D
    no wlasnie, a w Polsce tyle uroczych, slicznych puszystych dziewczyn sie marnuje i meza nie moga znalezc.

spakować w sześciopaki i wysłać kurierem

inessa, caffe, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Inessa a to na pewno celulit? bo często jak się przytyje szczególnie szybko to tłuszcz się tak nierówno odkłada
    poza tym celulit nie jest związany z wagą - pamiętam jak moja siostra nastolatka chuda jak patyk miała cel

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 10:46

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zaraz zaraz chwilunia o jakich WY dietach mówicie przy 46,47 kg? to ile macie wzrostu? Metr 20?

inessa, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni wrote:
    Bursztyn wrote:
    Bozia3 wrote:

hehehehehehe!!!! :D :D
    no wlasnie, a w Polsce tyle uroczych, slicznych puszystych dziewczyn sie marnuje i meza nie moga znalezc.

spakować w sześciopaki i wysłać kurierem

:) :D mozna by agencje matrymonialna dla puszystych pan otworzyc w Papui, eleganckie biuro na palmie, i biznes sie kreci :)

i tak się rodzą pomysły ahahhahaah

Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HAHhahhahahahahahaha popłakałam się ze śmiechu Reni i Bursztynku.
    Reni ja waże już więcej ale nie stosuje diety na odchudzanie tylko muszę zdrowotnie, ale moja dieta powoduje tycie :D
    A nie mierze metr 20 nie wiem jak Bursztynek? ! :)
    Wiesz z tym tłuszczykiem to może ale zaczęłam to mieć jak jeszcze dużo mniej ważyłam a tam kobieta musi mieć porządne uda i bioderka zeby mogła donosić ciąże tak mnie uczono na lekcji anatomii :)

bliska77, Reni, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Tia, zatrułas się :P

Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało ;)

inessa, Bursztyn, bliska77, Reni, anna maria, grosza, Jolka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe prawie się posiusiałam ze śmiechu hahahhahahahahahahhahahahahahahahaha
    nie robie sobie nadzieii bo już tyle razy się zawiodłam ale mówią,że trzeba się starać około roku żeby zajść a nam własnie mija rok takich porządnych staranek :P

bliska77, caffe, anna maria, grosza, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Inessa...Matko Boska....45 kg i rozbudowane uda??? Ja ważyłam tyle w 7 klasie szkoły podstawowej...:)
    I też mam wrażenie, że niedługo będziesz testować....;)

ja też aż się uśmiechnęłam ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:40

inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam iść do pracy dziś do ludzi a nie przed kompem a tu właśnie ulewa gradowa jest bbrbrbrrbrrbbrbr

bliska77, caffe, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Bozia3 wrote:
    Inessa...Matko Boska....45 kg i rozbudowane uda??? Ja ważyłam tyle w 7 klasie szkoły podstawowej...:)
    I też mam wrażenie, że niedługo będziesz testować....;)

ja też aż si uśmiechnęłam ;-)

ALe ja nie jestem wysoka i wchodzi mi tłuszczyk w dupcie po zabiegu zmalałam (kregosłupa) mierze 158cm no to gdzieś musi wejsć :P :P :P

caffe, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:

ja nadal waze 46 kg, a cellulit mam :(

jezu 46kg, dziewczyny nie załamujcie mnie, ja się w życiu z wami nie spotkam, chyba powinnam zmienić to forum na forum dla słoniątek ;-)

inessa, caffe, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga co Ty gadasz? JAk się spotkamy to bedziemy wszystkie wygladać inaczej :P
    Ja teraz też już nie warze 45 kg. tylko dla mnie dużo więcej :)
    A spotkanie no co Ty kobieto jak nie przyjdziesz to bedziemy Cię poszukiwać listem gończym ;) :P

Możecie mi pomóc? Ja mało się maluje,raczej koloru do oczu nie używam podopwiedzcie mi bede mieć sukienke chabrową a kolor oczu mam zielony jaki kolor do oczy mogę użyć?

Reni, Bursztyn, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziwczynki jejku no i nie pogadam z Wami bo jak wam powiem ze nigdy nie musialam sie odchudzac to juz nie bedziecie mnie lubialy ;( powaznie mam to szczescie ze wciagam wszsystko i to tylko przezemnie przelatuje :) chyba jedyny moj problem to syfory byly ale teraz od jakiegos pol roku w koncu odkrylam herbatke ziolowa z " Czystka" Moj siostra mi ja polecila i po prostu fantastycznie dziala na moja cere, polecam bardzo.

Spadam cos zjesc i zaraz tutaj wroce dokonczyc Was czytac pozdrawiam wszsytkie dziewczynki i udanego odchudzania zycze wszsytkim ktore potrzebuja sie odchudziac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:10

inessa, Reni, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Tia, zatrułas się :P

Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało ;)

perforacja żołądka gotowa

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Caffe prawie się posiusiałam ze śmiechu hahahhahahahahahahhahahahahahahahaha
    nie robie sobie nadzieii bo już tyle razy się zawiodłam ale mówią,że trzeba się starać około roku żeby zajść a nam własnie mija rok takich porządnych staranek :P

a co znaczy że do roku? bo nie bardzo to rozumiem a często to powtarzają lekarze? albo się trafi albo nie
    że co że się śmieszna przyzwyczai do nasienia? ;-)
    wiecie dlaczego?

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic :)
    A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej :P
    Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie :P :P
    A dlaczego? :)

Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:20

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 462 463 464 465 466 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ