35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwia78 wrote:Inessa dbam
wlasnie wciagnelam pol opakowania ptasiego mleczka ,tak w ramach ostatniej rozpusty,no i chyba w gratisie dla nadchodzącej @
ooo tak przed @ to ja czyszczę szafki, lodówkę - tam zostawiam tylko światłoaż dziw bierze, że nie dobrałam się do żarówki a potem dziwię się, że znowu przytyłam
ciekawe jak w ciąży pójdzie już się bojęinessa, Sylwia78, Bursztyn, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?
u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodzeu mnie stoi z walizkami i czeka
wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!!D
stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwością
U mnie chyba stały u drzwi, ale dzwonek nawaliłKulturalne były to same nie weszły i jest jak jest
bliska77, Bursztyn, samira, Panda, inessa, angela lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!!D
U mnie chyba stały u drzwi, ale dzwonek nawaliłKulturalne były to same nie weszły i jest jak jest
może trzeba w drzwiach zamontować takie drzwiczki jak dla psówbliska77, Bursztyn, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Mango wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
może trzeba w drzwiach zamontować takie drzwiczki jak dla psów
idealny pomysłinessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reni wrote:Mango wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
może trzeba w drzwiach zamontować takie drzwiczki jak dla psów
Reni, ale dajesz! za chwile musze wyjsc a nie chce zeby mi sie makijaz rozmazalczasami takie drzwiczki to mam ochote zamontowac dla meza kiedy jestem wkurzona, ale by sie nie przecisnal, chudziutki to on nie jest
No z Wami to ma szansę się udaćPomysłami trzepiecie jak z rękawa
Muszę zaproponować mojemu M, aby zamontował takie wejście specjalne
dla ogoniastych
Tylko nie mogą się zatrzaskiwać, bo ogonki są wrażliwe
bliska77, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualny
-
Sylwia78 wrote:Inessa dbam
wlasnie wciagnelam pol opakowania ptasiego mleczka ,tak w ramach ostatniej rozpusty,no i chyba w gratisie dla nadchodzącej @
o jejku jak ja zazdrosze ptasiego mleczka, jak przyjezdzam do domu to pierwsze slodycze jakie kupuje to wlasnie waniliowe z Wedla moje ulubione i cale pudelko znika w oka mgnieniu, rozkoszuj sie ptasim bo mozesz!!!anna maria, grosza, inessa lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztynku dziękuje, bo mam problem poszłąbym normalnie do kosmetyczki ale my w sobote bedziemy w drodze na wesele, zajedziem do moich rodziców i jedziemy dalej
musze to sama zrobić, tak na codzień to tylko na twarz jakieś pudry itp. no i rzęsy a tak nic nie lubie bo poprostu dużo mnie uczula i potem oczy mnie swedzą ale na wesele jakoś trza wygladać
Reni ja mam skojarzenia z filmem I kto to mówi..
A bajki lubiłam wymyślać w przedszkolu dzieciom tylko ich nie spisywałam
Sylwia to Ty dbaj o siebie teraz bo wiesz,że dorośli lubią podczas ospy dziecka zachorować na półpasiec, zdrowo się odżywiaj itd.
Inessa baw sie cudnie na weselu mnie kurcze tyle weselich ominelo eh bo te tutaj to straszna nuda duzo toastow gadania i malo jedzenia, tylko do 12 w nocy, totalna porazka.samira, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki ale dzisiaj rozrabiacie, fajne jestescie, ciesze sie ze humorki dopisuja i jest wesolo, ja mialam bardzo ciezki dzien w pracy wiec chyba szybciutko dzisiaj do lozeczka, juz po kolacji i nocka sie zaczyna.
Super sie Was czyta normalnie najfajniesza ksiazka na swiecieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 13:37
samira, anna maria, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
Miłej nocki Panda
ja jeszcze w pracy ale odliczam minuty30 min i tyle mnie widzieli
ja dzisiaj chyba tez padnę szybko
mąż ma drugą zmianę więc mam tv i pilota dla siebie więc obejrzę sobie bezkarnie ulubione serialeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 13:44
samira, anna maria, inessa, bliska77, megan8, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
czołem dziewczynki
jestem wykończona @ nie mam na nic siły drugi dzień wyjęty z rzeczywistości dodatkowo w nocy budzę się co 2 godz w pracy kofeina i przeciwbólowe mnie trzymają ale ogólnie porażka jakaś
inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość