35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestescie niesamowite dziewczyny, niezle sie tu rozbawilam czytajac Was, ja wlasnie troszke luzu w pracy znalazlam, zeby tu wpasc na chwilke.
Witaj Silvia78 !!!
Samirka mysle ze na test jeszcze za wczesnie, wiec jeszcze sie nie zalamuj.inessa, bliska77, gosia7122, anna maria, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:angela wrote:polarmiś wrote:Witam dziewczynki. Ja w ramach odstresowania, mniej się udzielam i mniej zaglądam ale Was podczytuje. Aby odkręcić swój umysł (który się nakręcił wokół prokreacji) postanowiłam coś zrobić - więc od kilku dni przesiaduję w salonach piękności i próbuję doprowadzić swoja urodę do stanu oglądalności. Na początek poszły kopytka, fryzurka, paznokcie a dziś w ramach terapii "odciążowo-myślowo-owulkowej" poddałam się depilacji bikini. A ponieważ potwornie bałam się bólu to od dwóch dni myślałam tylko o tym no i o wstydzie.... Poszło gładko i przyjemnie i bezboleśnie i bezwstydnie. Wiem, że nigdy więcej golenia! Teraz muszę zabrać się za brzuszki.
Polarmisiu - ja też w końcu wyszłam spod koca i przestałam być foką kanapową - wczoraj pedicure, dzisiaj fryzjer i w końcu piękne włoski , a w przyszłym tygodniu upragniony wyjazd , na który czekam z niecierpliwością.
Wczoraj mąż zabrał mnie na zakupy - mam tyle fajnych łaszków ciążowych ,że hej - szkoda tylko,że ukochane szpilki musiałam zamienić na koturny lub płaski obcas, ale jak mus to mus..
Uciekam za chwilę do fryzjera i życzę Wszystkim Wam miłego dnia
na pewno pieknie wygladasz
Bursztynku - dziękuję za piękne słowa - kobieta w ciąży łaknie komplementów - na razie jest nie najgorzej z wyglądem - zobaczymy co dalej..inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mango wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?
u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodzeu mnie stoi z walizkami i czeka
wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!!D
stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwością
U mnie chyba stały u drzwi, ale dzwonek nawaliłKulturalne były to same nie weszły i jest jak jest
Ale dowaliłaś - bomba!inessa, bliska77, Mango lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Mango wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?
u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodzeu mnie stoi z walizkami i czeka
wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!!D
stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwością
U mnie chyba stały u drzwi, ale dzwonek nawaliłKulturalne były to same nie weszły i jest jak jest
może trzeba w drzwiach zamontować takie drzwiczki jak dla psów
Dziewczyny - popłakałam się ze śmiechu - te teksty powalają mnie z nóg..inessa, Bursztyn, Mango, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Bursztynku mi chodziło czy te ćwiczenia Chodakowskiej są dla wszystkich bo może coś tam mówiła!
tak wiem, ale niestety nie mowila, obejrzyj sobie na youtubie. Napewno wiesz jakich cwiczen musisz unikac, wiec sie zorientujesz.
Dzięki CI dobra kobietobliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Angela co tam u Ciebie?
Inessko - samopoczucie ok , brzuszek pomału się zaznacza - nie spędzam już tyle czasu na kanapie , uważam na siebie , ale powróciłam do normalnego życia - dzisiaj byłam u fryzjera - mam śliczny kolorek i od razu mi lepiej patrząc w lustro - powróciło życie towarzyskie - nauczyłam się ze sobą żyć i nie bać o wszystko. Jutro wybieram się w odwiedziny do pracy, bo stęskniłam się mocno za koleżankami i tyle..
Czekam na wieści od Ciebie , bo te objawy wiele sugerują...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 18:21
inessa, gosia7122, anna maria, Bursztyn, Mango, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mam już dość tych starań
mam tak samo u mnie 16 dc i ból brzucha jak na @ ,dzisiaj nawet brałam tabletkę .Temperatura idzie w górę i objawy co miesiąc te same, chyba jestem za stara...inessa, anna maria, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana
Ty i oczywiście Maleństwo
A ja nie liczę niestety na cud, choć te objawy co mam są masakryczne, jestem nonstop głodna a jak mam zjeść to za dużo nie moge, mam lekkie mdłości i zgage ale bardziej się czuje na @ wiesz,że w moim przypadku to musiałby być wielki cud a tym bardziej po zabiegu. Nie wiem czy narazie na jakiś czas Was tu nie zostawie tzn. nie bede tu często zaglądać bo musze wyluzować. Napewno na cały nastepny tydzień,na wakacje a potem zobacze, choć na forum jest super, jesteście niemożliwe i zawsze mnie wspomagacie, zwłaszcza poczuciem humoru.
Kochana to rozumiem że cały czas jesteś na L4? i już do końca ciaży?gosia7122, anna maria, samira, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:samira wrote:mam już dość tych starań
mam tak samo u mnie 16 dc i ból brzucha jak na @ ,dzisiaj nawet brałam tabletkę .Temperatura idzie w górę i objawy co miesiąc te same, chyba jestem za stara...
Stare to sa skrzypce albo fortepian!! Tez mialam okresy wzlotow i upadkow ,rozczarowan,ale nie odpuscilam i dalam rade.Wiec kazda z was tak moze.Bursztyn, inessa, Mango, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya to na dobra nockę
haha
- Czy to Radio Z?
- Tak.
- I wszyscy mnie teraz słyszą?
- Tak. Jest Pani na antenie.
- W supermarketach i sklepach też mnie słyszą?
- Zapewne tak.
- No dobrze. ROMAN NIE KUPUJ MLEKA! MATKA KUPIŁA!inessa, Mango, Bursztyn, polarmiś, Panda, grosza, Sylwia78, bliska77, Olena, Reni, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJ brałam nolpaze ale źle po niej się czułam,cały czas miałam lekkie mdłości, brałam lanzul oraz probiotyki. Lecz tak jak mówisz najlepsza jest dieta, ja przez kilka lat nie jadłam nic smażonego, nie piłam gazowanych napojów wogóle, ciasto jadłam ale innych słodyczy nie no i kwasnych unikałam i unikam oraz bardzo pikantnych. Naprawde to bardzo pomaga. I od czasu do czasu post czyli cały dzień o chlebie z masełkiem i herbatce, na obiad ryż i marchewka i nic wiecej cały dzień,acha na deser kisiel bo on leczy żołądek i jelita ale nie słodzony.
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:J brałam nolpaze ale źle po niej się czułam,cały czas miałam lekkie mdłości, brałam lanzul oraz probiotyki. Lecz tak jak mówisz najlepsza jest dieta, ja przez kilka lat nie jadłam nic smażonego, nie piłam gazowanych napojów wogóle, ciasto jadłam ale innych słodyczy nie no i kwasnych unikałam i unikam oraz bardzo pikantnych. Naprawde to bardzo pomaga. I od czasu do czasu post czyli cały dzień o chlebie z masełkiem i herbatce, na obiad ryż i marchewka i nic wiecej cały dzień,acha na deser kisiel bo on leczy żołądek i jelita ale nie słodzony.
Dzieki i chyba się dostosuje do twoich rad :*inessa, bliska77 lubią tę wiadomość