35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
agafbh wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
ja nadal waze 46 kg, a cellulit mam
jezu 46kg, dziewczyny nie załamujcie mnie, ja się w życiu z wami nie spotkam, chyba powinnam zmienić to forum na forum dla słoniątek
to ja razem z tobą Aga 46 to ja miałam jak miałam 18 laciątekinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jestem w domciu ufufuf i właśnie skończyłam obiadek,żeberka surówka z kapusty z porą i ziemniaczki mniamniam.
A co do drzwi to jabym takie na fotokomórke
Panda dobrej nocydziękuje ja też bardzo się cieszę, ze jedziemy na wesele tym bardziej,ze u nas i u panny młodej dużo młodych ludzi i to z wielkom poczuciem humoru. Znamy troche młodych ze strony panny młodej bo oni już są kilka lat po cywilnym, i wiecie co ona nie bedzie mieć nidy swoich dzieci bo ma wyciętą macice przez raka. Jestem pełan podziwu dla niej poprostu jest kochana i niesamowita w samej walce z rakiem ona chodziła na chemie a tydzień po niej na egzaminy na studiach
Myslą powoli o adopcji.
Grosza ja biore czopki poprosiłam lekarza ogónego Diclofenac, są mocne ale bardzo dobre bo nie działają na żołądek i do tego długi czas antybólowy mają nie trzeba nie wiadomo ile ich brać.bliska77, Bursztyn, anna maria, Panda, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGrosza i proś go o lekarstwo bo tak zamęczysz się kobieto, wiem coś na ten temat z autopsji.
A dziękuje my za miesiac mamy nastepne wesele w rodziniez czego się cieszymy. Ja tylko się martwie bo w sobote moge @ dostać a mnie boli wtedy tak,że aż prawie mdleje z bólu mam nadzieję,że wtedy nie przyjdzie
grosza, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
ja nadal waze 46 kg, a cellulit mam
jezu 46kg, dziewczyny nie załamujcie mnie, ja się w życiu z wami nie spotkam, chyba powinnam zmienić to forum na forum dla słoniątek
to ja razem z tobą Aga 46 to ja miałam jak miałam 18 laciątek
Grosza, wiem, ze wrednie to zabrzmi ale lepiej miinessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja zrobiłam test teraz paskowy pepino i negatywny wrrr...
termin @ 25.05 wg. ostatniej @ a9ale wiadomo jak dł sa me cykle) ehhh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 16:06
inessa, Bursztyn, bliska77, anna maria, gosia7122, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam dla Was ciekawostke:
"Rifca Stanescu jest prawdopodobnie najmłodszą babcią na świecie. Mając 12 lat urodziła córke ,Marie, która w wieku 11 lat urodziłą synka,czyniąc ze swojej mamy 23 letnią babcię "
Szok co nie?!samira, iza37, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:megan8 wrote:Całkiem rano zapomniałam ,ale polecam wam płytkę dvd z ćwiczeniami -Ewa Chodakowska ,ponoć wymiata
ja sobie zamówiłam 25zł ,przesyłka gratis na stronie:
http://oklejgo.pl/ewa-chodakowska.html
Megan, telepatia!!!wlasnie o tym myslalam, ja widzialam na youtubie, jak miec brazylijskie posladki- Ewa Chodakowska, wlasnie probuje to cwiczyc, jesli macie ochote to tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=Xodg0AJ3yO0
Bursztyn, ja już jestem po dawce ćwiczeń, co prawda nie takich ale też dających w kość, muszę przyznać, ze po ćwiczeniach człowiek od razu lepiej się czujeinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:samira wrote:a ja zrobiłam test teraz paskowy pepino i negatywny wrrr...
termin @ 25.05 wg. ostatniej @ a9ale wiadomo jak dł sa me cykle) ehhh...
Samirko, troszke za wczesnie jak na moj gust, powtorka za 3 dni?
Dla mnie tez troche za wczesnie najlepiej rano w dniu spodziewanej@inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Mam dla Was ciekawostke:
"Rifca Stanescu jest prawdopodobnie najmłodszą babcią na świecie. Mając 12 lat urodziła córke ,Marie, która w wieku 11 lat urodziłą synka,czyniąc ze swojej mamy 23 letnią babcię "
Szok co nie?!
o cholera........inessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:megan8 wrote:Całkiem rano zapomniałam ,ale polecam wam płytkę dvd z ćwiczeniami -Ewa Chodakowska ,ponoć wymiata
ja sobie zamówiłam 25zł ,przesyłka gratis na stronie:
http://oklejgo.pl/ewa-chodakowska.html
Megan, telepatia!!!wlasnie o tym myslalam, ja widzialam na youtubie, jak miec brazylijskie posladki- Ewa Chodakowska, wlasnie probuje to cwiczyc, jesli macie ochote to tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=Xodg0AJ3yO0
Bursztyn, ja już jestem po dawce ćwiczeń, co prawda nie takich ale też dających w kość, muszę przyznać, ze po ćwiczeniach człowiek od razu lepiej się czuje
no wlasnie chce zakosztowac tego dobrego samopoczuciai miec tez brazylijskie posladki
te cwiczenia sa wykanczajace
i ja też telepatycznie myślę o tej mięśniarze Chodakowskiej od dwóch dni...Chude to takie...aż zazdrość człowieka ogarnia...może też odpalę youtube i pofikam z nią dla cudownych efektów...
Przyznać trzeba, że jest dosyć sympatyczna - jakaś dobra energia...
inessa, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySamirko przytulam mocno bardzo mocno kochana do serca
Niestety mam podobne odczucia do Twoich i nie wiem jak CIę bardziej pocieszyć, ja myślę,że to naprawde mogłobyć za wcześnie.wspieram bardzo mocno kochana
Bursztyn, bliska77, gosia7122, anna maria, samira, Panda lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Witam Was!
Miałam się podzielić dzisiaj wrażeniami z depilacji paszek i korecji brwi. No więc nigdy więcej korecji brwi - to jest ból i jakaś drażliwość której nie mogę znieść natomiast bikini i pachy - w ogóle mnie nie bolały tak więc było ok. i na pewno nie będę się więcej męczyć goleniem. Brwi pozostawiam sobie.
Teraz powrót na dietę Dukana - od jutra, dzisiaj idąc za przykładem Bursztyna sponiewieram się słodyczami, chciałabym dodać do tego alkohol w babskim gronie ale nie chce mi się jutro leczyć kaca. Zostanę przy ciastkach.
U mnie burzowo, głowa mnie boli.
Angela - nie ma jak pięknie wyglądać w ciązy!!!
To prawda polarmisiu - sexy ciężarówka to jest to !Bursztyn, inessa, bliska77, anna maria, samira lubią tę wiadomość