Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic :)
    A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej :P
    Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie :P :P
    A dlaczego? :)

hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenie ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:20

inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie :D
    A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie? :P

Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    inessa wrote:
    Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic :)
    A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej :P
    Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie :P :P
    A dlaczego? :)

hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenie ;-)

Reni - padnę za chwilę ze śmiechu - ale dajecie czadu..:)

inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie :D

u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodze ;-) u mnie stoi z walizkami i czeka :-D

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZięki Reni za podpowiedź właśnie mnie też wkurzają takie obklejone rzęsy :D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Tia, zatrułas się :P

Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało ;)

Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...:) - dobre i choć co..;)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a niby skad wiesz? Jakaś wróżka czy cóś :P Ty a może masz rentgena w oczach i myślach :P

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    DZięki Reni za podpowiedź właśnie mnie też wkurzają takie obklejone rzęsy :D

:-) a proszę metoda jeszcze z PRL jak nie było profesjonalnego sprzętu :-)kiedyś miałam piękne długie gęste zawinięte rzęsy ale w podstawówce je obcięłam ;-) i teraz rosną proste do dołu :-(

wkurzają mnie też reklamy tuszów, które wciskają kity piękne pogrubione, przedłużone rzęsy.. hmm u mnie nie działają dlatego zawsze mam zalotkę i szczoteczkę a tusz wtedy obojętnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:29

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...:) - dobre i choć co..;)

Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempie :D :P

bliska77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempie :D :P

może zacznij pisać bajki dla dzieci ;-) potem jak znalazł :-)

inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni wrote:
    inessa wrote:

u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodze ;-) u mnie stoi z walizkami i czeka :-D

wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!! :D :D :D D

stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwością ;-)

inessa, bliska77, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrocilam od lekarzqa z młodym,od poniedziałku wraca do przedszkola,ospa minela
    poczytałam was i zmotywowalyscie mnie:zadzwonilam do pracy i poprosiłam o karte Multi sport ,teraz już nie będzie wymowek

inessa, bliska77, grosza, grosza, grosza, grosza lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni my chyba w podobnym czasie będziemy testować?

Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia u mnie dopiero 4 dzień po owulce

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny dziewczyny ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dziękuje, bo mam problem poszłąbym normalnie do kosmetyczki ale my w sobote bedziemy w drodze na wesele, zajedziem do moich rodziców i jedziemy dalej :D musze to sama zrobić, tak na codzień to tylko na twarz jakieś pudry itp. no i rzęsy a tak nic nie lubie bo poprostu dużo mnie uczula i potem oczy mnie swedzą ale na wesele jakoś trza wygladać :)

Reni ja mam skojarzenia z filmem I kto to mówi..
    A bajki lubiłam wymyślać w przedszkolu dzieciom tylko ich nie spisywałam :(
    Sylwia to Ty dbaj o siebie teraz bo wiesz,że dorośli lubią podczas ospy dziecka zachorować na półpasiec, zdrowo się odżywiaj itd. :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
    A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
    KOCHAM WAS!!!!

inessa, bliska77, Bursztyn, Mango, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
    A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
    KOCHAM WAS!!!!

to ja chce dołączyć do Ciebie chce zajść wciaże a ile bede ważyć to już moja sprawa byleby urodzić zdrową dzidzie nawet 100 kg moge ważyc, no moze tyle nie, bo wtedy byłabym szersza niż dłuższa i nie przeszłabym przez drzwi w domu a mąż jest taki niski jak ja i musiałby mnie przeskakiwać a nie obchodzić :) :P

bliska77, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dbam
    wlasnie wciagnelam pol opakowania ptasiego mleczka ,tak w ramach ostatniej rozpusty,no i chyba w gratisie dla nadchodzącej @

inessa, Reni lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ