X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic :)
    A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej :P
    Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie :P :P
    A dlaczego? :)

hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenie ;-)

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:20

inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie :D
    A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie? :P

Reni, megan8 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    inessa wrote:
    Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic :)
    A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej :P
    Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie :P :P
    A dlaczego? :)

hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenie ;-)

Reni - padnę za chwilę ze śmiechu - ale dajecie czadu..:)

inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie :D

u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodze ;-) u mnie stoi z walizkami i czeka :-D

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZięki Reni za podpowiedź właśnie mnie też wkurzają takie obklejone rzęsy :D

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Tia, zatrułas się :P

Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało ;)

Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...:) - dobre i choć co..;)

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni a niby skad wiesz? Jakaś wróżka czy cóś :P Ty a może masz rentgena w oczach i myślach :P

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    DZięki Reni za podpowiedź właśnie mnie też wkurzają takie obklejone rzęsy :D

:-) a proszę metoda jeszcze z PRL jak nie było profesjonalnego sprzętu :-)kiedyś miałam piękne długie gęste zawinięte rzęsy ale w podstawówce je obcięłam ;-) i teraz rosną proste do dołu :-(

wkurzają mnie też reklamy tuszów, które wciskają kity piękne pogrubione, przedłużone rzęsy.. hmm u mnie nie działają dlatego zawsze mam zalotkę i szczoteczkę a tusz wtedy obojętnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:29

inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:
    Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.

Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...:) - dobre i choć co..;)

Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempie :D :P

bliska77 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    inessa wrote:

Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempie :D :P

może zacznij pisać bajki dla dzieci ;-) potem jak znalazł :-)

inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Reni wrote:
    inessa wrote:

u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodze ;-) u mnie stoi z walizkami i czeka :-D

wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!! :D :D :D D

stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwością ;-)

inessa, bliska77, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrocilam od lekarzqa z młodym,od poniedziałku wraca do przedszkola,ospa minela
    poczytałam was i zmotywowalyscie mnie:zadzwonilam do pracy i poprosiłam o karte Multi sport ,teraz już nie będzie wymowek

inessa, bliska77, grosza, grosza, grosza, grosza lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni my chyba w podobnym czasie będziemy testować?

Reni, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia u mnie dopiero 4 dzień po owulce

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj dziewczyny dziewczyny ;-)

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku dziękuje, bo mam problem poszłąbym normalnie do kosmetyczki ale my w sobote bedziemy w drodze na wesele, zajedziem do moich rodziców i jedziemy dalej :D musze to sama zrobić, tak na codzień to tylko na twarz jakieś pudry itp. no i rzęsy a tak nic nie lubie bo poprostu dużo mnie uczula i potem oczy mnie swedzą ale na wesele jakoś trza wygladać :)

Reni ja mam skojarzenia z filmem I kto to mówi..
    A bajki lubiłam wymyślać w przedszkolu dzieciom tylko ich nie spisywałam :(
    Sylwia to Ty dbaj o siebie teraz bo wiesz,że dorośli lubią podczas ospy dziecka zachorować na półpasiec, zdrowo się odżywiaj itd. :D

bliska77 lubi tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
    A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
    KOCHAM WAS!!!!

inessa, bliska77, Bursztyn, Mango, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
    A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
    KOCHAM WAS!!!!

to ja chce dołączyć do Ciebie chce zajść wciaże a ile bede ważyć to już moja sprawa byleby urodzić zdrową dzidzie nawet 100 kg moge ważyc, no moze tyle nie, bo wtedy byłabym szersza niż dłuższa i nie przeszłabym przez drzwi w domu a mąż jest taki niski jak ja i musiałby mnie przeskakiwać a nie obchodzić :) :P

bliska77, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 22 maja 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa dbam
    wlasnie wciagnelam pol opakowania ptasiego mleczka ,tak w ramach ostatniej rozpusty,no i chyba w gratisie dla nadchodzącej @

inessa, Reni lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
‹‹ 463 464 465 466 467 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ