35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic
A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej
Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie
A dlaczego?
hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenieinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:inessa wrote:Reni wiesz lekarze radzą aby czekać z badaniami jak nic nie wychodzi do około roku po 35 roku życia pół roku a my staramy się już 11 miesięcy i nic
A nasz przyjaciel mówi,że ten wystrzał to jak spuszczenie bomby atomowej
Tylko nie nie zatruwa a daje nowe życie
A dlaczego?
hmmm.. o to chodzi myślałam, że banda plemników traktuje teren jak własny przez zasiedzenie
Reni - padnę za chwilę ze śmiechu - ale dajecie czadu..inessa, Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?
u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodzeu mnie stoi z walizkami i czeka
inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Tia, zatrułas się
Może "wystrzał" był za mocny i do żołądka trochę się dostało
Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...- dobre i choć co..
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:DZięki Reni za podpowiedź właśnie mnie też wkurzają takie obklejone rzęsy
a proszę metoda jeszcze z PRL jak nie było profesjonalnego sprzętu :-)kiedyś miałam piękne długie gęste zawinięte rzęsy ale w podstawówce je obcięłam
i teraz rosną proste do dołu
wkurzają mnie też reklamy tuszów, które wciskają kity piękne pogrubione, przedłużone rzęsy.. hmm u mnie nie działają dlatego zawsze mam zalotkę i szczoteczkę a tusz wtedy obojętnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2013, 11:29
inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:caffe wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Tia, zatrułas się
Caffe - nie wiem, czy dzięki ovu rozwinie się we mnie nowe życie..ale wyobraźnia moja na pewno...- dobre i choć co..
Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempiebliska77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Bozia3 wrote:caffe wrote:inessa wrote:Bozia tylkoja mam masywne kości tak mi ortopeda powiedział i jak wszędzie byłam bardzo chuda tak w udach miałam mięśnie. Teraz w końcu przytyłam no i może dlatego pojawił się celulit :)A testy no cóż zobaczymy, jak na razie wkurzają mnie te mdłości i zgaga może czymś się zatrułam ja już nie wiem nic.
Tia, zatrułas się
Bozia moja wyobraźnia jest bardzo bogata, mama mówiła,że powinnam pisać książki i to fanastyczne,ale tu przy dziewczynach to rozwój wyobraźni postępuje w zadziwiająco szybkim tempie
może zacznij pisać bajki dla dziecipotem jak znalazł
inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Reni wrote:inessa wrote:Reni wiem ja nie lubie mocnych kolorów naniesionych nie wiadomo ile i jak, własnie dlatego pytam, zeby było delikatnie iłądnie i żeby pasowało kolorystycznie
A plemniczek chociaż jeden mógłby się tam zadomowić co nie?
u Ciebie już się zadomowił a u nas są w drodzeu mnie stoi z walizkami i czeka
wyobrazilam sobie jak stoi z ta walizka i padlam ze smiehu, az sie poplakalam!!!D
stoi oparty o walizkę i tak przebiera ogonkiem z niecierpliwościąinessa, bliska77, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
wrocilam od lekarzqa z młodym,od poniedziałku wraca do przedszkola,ospa minela
poczytałam was i zmotywowalyscie mnie:zadzwonilam do pracy i poprosiłam o karte Multi sport ,teraz już nie będzie wymowekinessa, bliska77, grosza, grosza, grosza, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztynku dziękuje, bo mam problem poszłąbym normalnie do kosmetyczki ale my w sobote bedziemy w drodze na wesele, zajedziem do moich rodziców i jedziemy dalej
musze to sama zrobić, tak na codzień to tylko na twarz jakieś pudry itp. no i rzęsy a tak nic nie lubie bo poprostu dużo mnie uczula i potem oczy mnie swedzą ale na wesele jakoś trza wygladać
Reni ja mam skojarzenia z filmem I kto to mówi..
A bajki lubiłam wymyślać w przedszkolu dzieciom tylko ich nie spisywałam
Sylwia to Ty dbaj o siebie teraz bo wiesz,że dorośli lubią podczas ospy dziecka zachorować na półpasiec, zdrowo się odżywiaj itd.bliska77 lubi tę wiadomość
-
bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
KOCHAM WAS!!!!inessa, bliska77, Bursztyn, Mango, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:bahahahahhaha umieram ze śmiechu!!!!Jesteście niemożliwe!!!Uwielbiam WAS!!!!Ale sie uśmiałam!!!
A ja zajde w ciążę i bedę ważyła ze 100kg a co? Kto bogatemu zabroni??hahhaaha
KOCHAM WAS!!!!
to ja chce dołączyć do Ciebie chce zajść wciaże a ile bede ważyć to już moja sprawa byleby urodzić zdrową dzidzie nawet 100 kg moge ważyc, no moze tyle nie, bo wtedy byłabym szersza niż dłuższa i nie przeszłabym przez drzwi w domu a mąż jest taki niski jak ja i musiałby mnie przeskakiwać a nie obchodzićbliska77, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość