X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny u mnie znowu deszcz i zimno 7 stopni.

inessa, caffe lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    patrzcie jakie my zgodne,ze to samo mamy na myśli ;)

a ja jak @ przylezie o czasie ,odkładam starania na co najmniej 2 miesiące ,kategorycznie !!!

to tak jak ja ;-) w lipcu idę po leki na sierpień ;-)

inessa, caffe, anna maria, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko dobrze Cię rozumiem i dziewczyny które nie badają się. Mi lekarz to tylko już usg robi, bo po co więcej i tak nie ma sensu. Dziś spadłą tempka co prawda zaburzony sen przez czeste siusianie ale ja już nie ma nadziei na cud nawet na mały cud i musze wyluzować wiec dziewczyny jutro bede tu sie jeszcze udzielać a potem wyjeżdżamy i mnie tu przez jakiś czas napewno nie bedzie a póxniej bede zaglądaqć której pierwszej sie udało a mam nadzieję,że do wakacji bardzo wielu Wam się uda :D :D :D

bliska77, Reni, caffe, anna maria, iza37, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samirko dobrze Cię rozumiem i dziewczyny które nie badają się. Mi lekarz to tylko już usg robi, bo po co więcej i tak nie ma sensu. Dziś spadłą tempka co prawda zaburzony sen przez czeste siusianie ale ja już nie ma nadziei na cud nawet na mały cud i musze wyluzować wiec dziewczyny jutro bede tu sie jeszcze udzielać a potem wyjeżdżamy i mnie tu przez jakiś czas napewno nie bedzie a póxniej bede zaglądaqć której pierwszej sie udało a mam nadzieję,że do wakacji bardzo wielu Wam się uda :D :D :D

Inessko nasza kochana, tylko nas nie opuszczaj!
    wiem, że trzeba odsapnąć, ja też tego potrzebuję jak wody, po prostu muszę się wyluzować, zająć czymś innym. Baw się dobre na weselu, odpoczywaj i oderwij się od tego wszystkiego

inessa, caffe, anna maria, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co, tak czytam te nasze wpisy i dochodzę do wniosku, ze chyba nastąpiło jakieś przesilenie, no bo ile można, ja też robię sobie wolne, czerwiec i lipiec same przyjemności, zero myślenia o serduszkowaniu, w lipcu tylko wizyta u gin po leki , dziewczyny, może za bardzo chcemy...... sama nie wiem

inessa, caffe, anna maria, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Aguś!!! Chce powiedzieć,że nie mam doła ale zaczynam sobie uświadamiac i ustawiać życie,że jednak nie bedziemy mieć dzieci i muszę się tego nauczyć i żyć z tym. A Was nie da się opuścić traktuje Was jak moje siostry ale prze dłuższy czas nie bede miec zbytniego dostepu do neta. A w czerwcu bede nianią 6 miesiecznej dziewczynki córeczki mnaszych znajomych codziennie po kilka godzin ( nie wiem jak to przeżyje ale cóż jak proszą?!)
    A Wam naprawde życzę jak najszybszego zostania mamami :D <3

bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzięki Aguś!!! Chce powiedzieć,że nie mam doła ale zaczynam sobie uświadamiac i ustawiać życie,że jednak nie bedziemy mieć dzieci i muszę się tego nauczyć i żyć z tym. A Was nie da się opuścić traktuje Was jak moje siostry ale prze dłuższy czas nie bede miec zbytniego dostepu do neta. A w czerwcu bede nianią 6 miesiecznej dziewczynki córeczki mnaszych znajomych codziennie po kilka godzin ( nie wiem jak to przeżyje ale cóż jak proszą?!)

Inesska, nie wiem dlaczego ale aż łezka zakręciła mi się w oku......

inessa, Reni, caffe, anna maria, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga wiesz wydaje mi się,że masz troche racji ale z drugiej strony nie dziwie się dziewczynom bo w naszym wieku każdy cykl jest na wage złota. No i bądź tu mądry ;)

bliska77, caffe, anna maria, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga <3 <3 <3

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Aga wiesz wydaje mi się,że masz troche racji ale z drugiej strony nie dziwie się dziewczynom bo w naszym wieku każdy cykl jest na wage złota. No i bądź tu mądry ;)

dokładnie tak, myślisz, ze w głębi serca nie mam wyrzutów sumienia, że aż dwa cykle sama spisuję na "straty" i pozbawiam się AZ dwóch szans....... i jak tu nie zwariowac

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 08:28

caffe, inessa, polarmiś, anna maria, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesko ale wpadnij tak pogadać o głupotach nie koniecznie o dzieciach
    możemy porozmawiać np o wpływie dziury ozonowej na cykl rozrodczy morświnów ;-)

bliska77, caffe, inessa, Sylwia78, polarmiś, anna maria, Panda, Bursztyn, samira, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

jak nie będziecie mieć dzieci a adopcja? ktoś tutaj smuci
    (w tym miejscu grożę palcem ) Inesko bądź dobrej wiary ;-)

caffe, bliska77, inessa, polarmiś, anna maria, samira, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

w jakim naszym wieku?! przecież mamy czas do 45 ;-)
    w naszym wieku to kiedyś ludzie umierali a teraz się rozmnażają

eeeej no weźcie dziewczyny bez smutów i tak pogoda jest parszywa nie dokładajmy jeszcze smutnych tematów >:-(

inessa, polarmiś, anna maria, megan8, angela lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Inesska, wyluzować to trzeba w głowie, a nie od nas :P

Czasami izolacja nie jest dobra, bo wtedy człowiek jeszcze bardziej się zapętla bo jest sam ze sobą, także trzeba sobie przemyślec co jest lepsze :)

bliska77, Reni, inessa, anna maria, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

dokładnie tak, myślisz, ze w głębi serca nie mam wyrzutów sumienia, że aż dwa cykle sama spisuję na "straty" i pozbawiam się AZ dwóch szans....... i jak tu nie zwariowac

Aga ale spisujesz na straty..eee nie wierzę i co nie bedziesz serduszkować? ;-)

bliska77, inessa, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

oczywiście że będę i to jak będę ;-) tylko tyle że bez pomocy leków stymulujących, zastrzyków itp

inessa, caffe, Reni, polarmiś, anna maria, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Inesska, wyluzować to trzeba w głowie, a nie od nas :P

Czasami izolacja nie jest dobra, bo wtedy człowiek jeszcze bardziej się zapętla bo jest sam ze sobą, także trzeba sobie przemyślec co jest lepsze :)

ooo to to właśnie
    caffe czytasz w moich myślach

bliska77, inessa, caffe, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    inessa wrote:
    J brałam nolpaze ale źle po niej się czułam,cały czas miałam lekkie mdłości, brałam lanzul oraz probiotyki. Lecz tak jak mówisz najlepsza jest dieta, ja przez kilka lat nie jadłam nic smażonego, nie piłam gazowanych napojów wogóle, ciasto jadłam ale innych słodyczy nie no i kwasnych unikałam i unikam oraz bardzo pikantnych. Naprawde to bardzo pomaga. I od czasu do czasu post czyli cały dzień o chlebie z masełkiem i herbatce, na obiad ryż i marchewka i nic wiecej cały dzień,acha na deser kisiel bo on leczy żołądek i jelita ale nie słodzony.

No wlasnie Inessa to jest wlasnie moje odzywianie od Lutego mniej wiecej najgorsze jest to ze nie moge Kisielu tutaj nigdzie kupic a podobno taki dobry na jelita hmmmm...musze sprawdzic w polskim sklepie gdzies na zadupiu tutaj podobno jest moze sie uda zdobyc kisiel :)Kurcze a moze mozna go jakos zrobic?

Panda - wystarczy mąka ziemniaczana i sok z owoców i kisiel gotowy.

caffe, bliska77, inessa, anna maria lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

oczywiście że będę i to jak będę ;-) tylko tyle że bez pomocy leków stymulujących, zastrzyków itp

zuch! ;-)

bliska77, inessa, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    Reni wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:

zuch! ;-)

z takiej przyjemności nie zrezygnuję o nie!!!!! ;-)

inessa, polarmiś, caffe, Bursztyn lubią tę wiadomość

‹‹ 468 469 470 471 472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ