35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle ja nie chce się izolować tylko nie bede mieć dostepu do neta przez ponad tydzień a potem też tak średnio w kazdym bądź razie wciagu dnia dopiero wieczorkiem bede się odzywać jak już. A pisałam Was nie chce opuszczać bo mi z Wami bardzo dobrze.A wiek no cóż mamy 18 lat i trzeba się w końcu postarać o dzidzie
Wieku też nie poruszam ale wiecie o co mi chodzi
Uwielbiam z Wami gadać niekoniecznie o dzieciach
U nas jest łądnie ale zimno bo tylko 13 stopni a musze zaraz wyjść na zakupy i do kosmetyczki, no zrobiłyście mi wczoraj ochote i już wczoraj wyglądałam jak Fiona z zieloną maseczką z alg + inne dziwności.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 09:05
bliska77, caffe, anna maria, Panda, Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Inessa i Polarmis bede robic kisiel w weekend jak znajde make ziemniaczana hahaha powznie teraz mam misje do spelnienia, kisiel do jedzenia i kisiel w majtkach co by szybko i gladko poszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 09:57
inessa, bliska77, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessko wiem, ze nas nie opuścisz, bo juz razem tyle przeszłyśmy:)))Baw sie dobrze kochana!!!Ja tez traktuje dziewczyny jak siostry, której nie mam...tylko trzech braci:)
Aguś,przeciez my razem.....ja tez odpuszcze po tym cyklu ale WAS nie opuszczę. Nie ma szans!!!
Ach Samirko....trzymam &&& z całych sił!!!
Miłego dnia dziewuszki,pomimo panującego chłodu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 09:57
bliska77, inessa, Bursztyn, megan8, angela, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzisiaj byłam z psami u weterynarza bo jeden pogryzł mi sąsiada, teraz jadę z córką do lekarza, a potem z druga na ponowny egzamin z prawka.
Acha moja Gosia dziekuje za życzenia urodzinowe!!!
potem sie odezwę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 10:01
inessa, Panda, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam duży problem musiałam odesłać sukienke co miałam na wesele ponieważ cała była dobra ale nie mogłam dopiąć zamka u góry żeber przez śpiew jestem szersza w żebrach hihihihihi no nie jest źle ale nie dostałam żadnej wiadomości kiedy bedzie większa kase mają zapłaciłam za kuriera a tu nic wiem jest jeszcze jutro ale jak jutro nie przyjdzie to jest klapa. Poprostu tak liczyc na firme szyjącą, połasiłam się bo był taniej niż w sklepie poprostu gadam do siebie,ze łakomstwo nie popłaca. brbrbbrbr
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Ale ja nie chce się izolować tylko nie bede mieć dostepu do neta przez ponad tydzień a potem też tak średnio w kazdym bądź razie wciagu dnia dopiero wieczorkiem bede się odzywać jak już. A pisałam Was nie chce opuszczać bo mi z Wami bardzo dobrze.A wiek no cóż mamy 18 lat i trzeba się w końcu postarać o dzidzie
Wieku też nie poruszam ale wiecie o co mi chodzi
Uwielbiam z Wami gadać niekoniecznie o dzieciach
U nas jest łądnie ale zimno bo tylko 13 stopni a musze zaraz wyjść na zakupy i do kosmetyczki, no zrobiłyście mi wczoraj ochote i już wczoraj wyglądałam jak Fiona z zieloną maseczką z alg + inne dziwności.
Inessko odpocznij sobie jak dlugo potrzebujesz, ja i tak wiem ze bedziesz z naminiech nadzieja Cie nigdy nie opuszcza tego Ci zycze, sciskam tez mocno!!!
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Miłej nocki Panda
ja jeszcze w pracy ale odliczam minuty30 min i tyle mnie widzieli
ja dzisiaj chyba tez padnę szybko
mąż ma drugą zmianę więc mam tv i pilota dla siebie więc obejrzę sobie bezkarnie ulubione seriale
Ty wiesz Reni ze ja od roku nie ogladam TV, powaznie stwerdzilismy ze robia nam tylko wode z mozgu i graja na naszych emocjach tymi wszystkimi dziwnym programami, wiadomosci sprawdzamy na intenecie i jak cos chce ogladnac to tez przez internet, TV jest tylko brany pod uwage jak ogladamy jakies filmy ktore sciagamy rowniez z internetu : ) Tak jest dobrze i wcale mi nie brakuje wrecz lubieinessa, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Panda dzięki kochana
A co dziś taka cisza? MAło nas tutaj dziś!! Ja niedługo musze iść ale jeszcze jestem i czytam
ja juz po pracy Inessa wiec nadrabiam lekturkea reszta pewno ma obowiazki dnia codziennego, mam ndzieje ze Twoja suknia przybedzie szybko
inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWłaśnie przyszła ale jakiś dziwny materiał inny niż był, no cóż ale ładna.
I dostałam @ zaczynam nowy cykl raz w zyciu tak szybko miałąm okres a teraz znów może przez ten zabieg tylko 23 dni 24 @ dla nas dobrze na wesele i urlop bedzie lżejno mam nadzieje
Reni, bliska77, Panda, Bursztyn, samira, iza37, anna maria, polarmiś, Olena lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Panda dzięki kochana
A co dziś taka cisza? MAło nas tutaj dziś!! Ja niedługo musze iść ale jeszcze jestem i czytam
aaaa ja to na chwile odpadłam musiałam się zdrzemnąć
szefowa wyszła więc hop hyc i na grzędęinessa, Bursztyn, Panda, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Właśnie przyszła ale jakiś dziwny materiał inny niż był, no cóż ale ładna.
I dostałam @ zaczynam nowy cykl raz w zyciu tak szybko miałąm okres a teraz znów może przez ten zabieg tylko 23 dni 24 @ dla nas dobrze na wesele i urlop bedzie lżejno mam nadzieje
a w urlopWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 10:28
inessa, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Właśnie przyszła ale jakiś dziwny materiał inny niż był, no cóż ale ładna.
Najwazniejsze ze ladna i jestes zadowolona no i jak jest @ to tylko lepiej dla Was bedzie sie dzialo na wakacjach boom boominessa, Reni, anna maria lubią tę wiadomość