35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHahahahahahahaha no mam nadzieję,że już teraz bedzie krótsza po zabiegu ale mniej obfita to raczej nie "pan lekarz" tak stwierdził, że nawet przez 3 cykle może być obfita.
A Reni ciekawy pomysł!!!! hihihihibliska77, samira, Reni, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:inessa wrote:Panda dzięki kochana
A co dziś taka cisza? MAło nas tutaj dziś!! Ja niedługo musze iść ale jeszcze jestem i czytam
aaaa ja to na chwile odpadłam musiałam się zdrzemnąć
szefowa wyszła więc hop hyc i na grzędę
ko ko ko kooooooinessa, Bursztyn, Reni, iza37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Ale ja nie chce się izolować tylko nie bede mieć dostepu do neta przez ponad tydzień a potem też tak średnio w kazdym bądź razie wciagu dnia dopiero wieczorkiem bede się odzywać jak już. A pisałam Was nie chce opuszczać bo mi z Wami bardzo dobrze.A wiek no cóż mamy 18 lat i trzeba się w końcu postarać o dzidzie
Wieku też nie poruszam ale wiecie o co mi chodzi
Uwielbiam z Wami gadać niekoniecznie o dzieciach
U nas jest łądnie ale zimno bo tylko 13 stopni a musze zaraz wyjść na zakupy i do kosmetyczki, no zrobiłyście mi wczoraj ochote i już wczoraj wyglądałam jak Fiona z zieloną maseczką z alg + inne dziwności.
ale będziesz mieć dostęp esemeskowy z Samirką - BeatkąBursztyn, Panda, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Dziekuje za gratulacjeciesze sie, ze mam ta kobyle z glowy. Tutaj parszywej pogody ciag dalszy. Jest chyba nie wiecej niz 12 stopni, nadal pomykam w puchowej kurtce- to jest po prostu jakies nieporozumienie...do tego pada deszcz, no brak slow
Panda, kisiel zrob z siemienia lnianego i dodaj sok owocowy. Siemie jest dobre na sluz i fantastyczne na zoladek.
Inessko, dobrej zabawy na weselu, polskie wesela to jest to!
Aga, Samira, dobrze ze sobie robicie wolne na jakis czas.
ooo siemie lniane hmmm no widzisz nastepna misja gdzie aj znajde siemie no nic...ale dzieki za radyMilego brzydkiego dnia dla Ciebie Bursztyn
Bursztyn, samira, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
zgadzam się w całej rozciągłości a im jesteśmy starsze tym więcej bezowulacyjnych cykli w roku, taka naturainessa, Panda lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:inessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
Inessko, dzieki za pocieszenie, bo ja jestem panikara i odrazu pomyslalam, ze koniec z owulka
Ja tez tak przeczytalam ze przynajmniej dwa razy w roku nie ma sie jajeczkowania, pewnie jajnki wlasnie wyjechaly na wczasyinessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Dzien dobry
Dziekuje za gratulacjeciesze sie, ze mam ta kobyle z glowy. Tutaj parszywej pogody ciag dalszy. Jest chyba nie wiecej niz 12 stopni, nadal pomykam w puchowej kurtce- to jest po prostu jakies nieporozumienie...do tego pada deszcz, no brak slow
Panda, kisiel zrob z siemienia lnianego i dodaj sok owocowy. Siemie jest dobre na sluz i fantastyczne na zoladek.
Inessko, dobrej zabawy na weselu, polskie wesela to jest to!
Aga, Samira, dobrze ze sobie robicie wolne na jakis czas.
ooo siemie lniane hmmm no widzisz nastepna misja gdzie aj znajde siemie no nic...ale dzieki za radyMilego brzydkiego dnia dla Ciebie Bursztyn
dzieki Panda
A siemie lniane "Golden linseed" znajdziesz wszedzie, nawet w supermarkecie albo w sklepach ze zdrowa zywnoscia. Musi byc.
o dzieki wlasnie mialam szukac jak to po angielsku bedzie teraz to na pewno znajde !!!inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Panda wrote:Reni wrote:Miłej nocki Panda
ja jeszcze w pracy ale odliczam minuty30 min i tyle mnie widzieli
ja dzisiaj chyba tez padnę szybko
mąż ma drugą zmianę więc mam tv i pilota dla siebie więc obejrzę sobie bezkarnie ulubione seriale
Ty wiesz Reni ze ja od roku nie ogladam TV, powaznie stwerdzilismy ze robia nam tylko wode z mozgu i graja na naszych emocjach tymi wszystkimi dziwnym programami, wiadomosci sprawdzamy na intenecie i jak cos chce ogladnac to tez przez internet, TV jest tylko brany pod uwage jak ogladamy jakies filmy ktore sciagamy rowniez z internetu : ) Tak jest dobrze i wcale mi nie brakuje wrecz lubie
ja jestem od tv uzależniona i pierwsze co jak wchodzę do domu to pykam pyk i tv włączonynie muszę oglądać ale niech sobie plumka za plecami
chociaż tv często mi służy jako monitor bo oglądam filmy i seriale ściągane z netu ale na tv bo wygodniej niż na lapku
a jak chcę wkurzyć mojego M to odpalam mu te prawdziwe seriale typu ukryta prawda, dlaczego nie hahaha
chociaż jak jadę na wakacje na mazury i tam nie ma tv to mi to nie przeszkadza dużo wtedy czytam gorzej wieczorem jak ciemno zimno i kiepskei światło do czytania
no ja wlasnie przez to pyknie pyk przestalam ogladac, bo to byl taki automatyczny odruch i pozniej mi tak gadalo i przykuwalo moja uwage , zewsze cos a teraz siwety spokoj, wole cos poczytac albo pogadac z lubym a jak mnie wkurza to sobie ogladam cos na moim laptopie i tyleinessa lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hahahahahahahaha no mam nadzieję,że już teraz bedzie krótsza po zabiegu ale mniej obfita to raczej nie "pan lekarz" tak stwierdził, że nawet przez 3 cykle może być obfita.
A Reni ciekawy pomysł!!!! hihihihi
a obfita niech sobie będzie byleby się szybko skończyła u mnie tak to działainessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
Inessko, dzieki za pocieszenie, bo ja jestem panikara i odrazu pomyslalam, ze koniec z owulka
Ja tez tak przeczytalam ze przynajmniej dwa razy w roku nie ma sie jajeczkowania, pewnie jajnki wlasnie wyjechaly na wczasy
oby to tylko nie byla emerytura....bliska77, Panda, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
zgadzam się w całej rozciągłości a im jesteśmy starsze tym więcej bezowulacyjnych cykli w roku, taka natura
no niestety....
W styczniu testy nie pokazaly owul. a ovu jednak wyznaczyl.
Powiedzialam soebie, ze zaczniemy sie starac od sierpnia, bo teraz mam za duzo stresow, z drugiej strony czas leci, z trzeciej- nie ma sensu robic czegos na sile, skoro nie jestem do tego przekonana, sama juz nie wiem. No coz, co ma byc to bedzie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 11:47
bliska77, inessa lubią tę wiadomość