X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn musze sobie ten opis sluzu gdzies zachowac jakby co ....
    Ja juz ide do lozeczka dobranoc i karaluchy pod poduchy a wy opowiadajcie sobie zebym miala co czytac jutro ;) papa

Reni, anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana :D :D :D Ty i oczywiście Maleństwo :)
    A ja nie liczę niestety na cud, choć te objawy co mam są masakryczne, jestem nonstop głodna a jak mam zjeść to za dużo nie moge, mam lekkie mdłości i zgage ale bardziej się czuje na @ wiesz,że w moim przypadku to musiałby być wielki cud a tym bardziej po zabiegu. Nie wiem czy narazie na jakiś czas Was tu nie zostawie tzn. nie bede tu często zaglądać bo musze wyluzować. Napewno na cały nastepny tydzień,na wakacje a potem zobacze, choć na forum jest super, jesteście niemożliwe i zawsze mnie wspomagacie, zwłaszcza poczuciem humoru.
    Kochana to rozumiem że cały czas jesteś na L4? i już do końca ciaży?

Tak - zwolnienie do końca ciąży , później roczny urlop macierzyński + zaległe dni za urlop - dziś oznajmiłam w pracy ,że wrócę w lutym 2015 roku - mam taką dyrektor,że nie stanowi to żadnego kłopotu - wszyscy w pracy gratulowali dzidziusia - jak zawsze popłakałam się ja i koleżanki , ale przyjęcie super - pozdrawiam Was wszystkie

Reni, grosza, anna maria, inessa, Mango, samira, megan8, bliska77, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 23 maja 2013, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Angela, ze posiedzisz troche w domku i odpoczniesz, uzywaj i odpoczywaj zanim dzidzia sie nie urodzi, bo jak przyjdzie na swiat to mozesz zapomniec o wyspaniu sie lub odpoczynku, no chyba ze maz pomoze. Ale jak sie widzi buzke takiego bobasa jak sie do Ciebie usmiecha jak przewijasz zaspana w nocy, to naprawde nawet nie zal tych nieprzespanych nocek !!!Ciesze sie bardzo ze dobrze sie czujesz i wszystko ok z kruszynka, pozdrowienia dla Ciebie i maluszka.
    Widze Innesko ze wredna @ jednak nadeszla, moze lepiej, jak zaciazysz w tym cyklu to bedziesz spokojniejsza ze juz wszytko wygojone dla dzidzi. Baw sie dobrze na imprezie i wypij za nasze zdrowie!!
    Ja sluzu rozciagliwego mam duzo zawsze jakies 3 dni przed owulka mi sie zaczyna i kiedy jest owulka zmienia sie w wodnisty, a potem susza, ale pewnie u kazdej z nas to inaczej wyglada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 14:12

angela, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana :D :D :D Ty i oczywiście Maleństwo :)
    A ja nie liczę niestety na cud, choć te objawy co mam są masakryczne, jestem nonstop głodna a jak mam zjeść to za dużo nie moge, mam lekkie mdłości i zgage ale bardziej się czuje na @ wiesz,że w moim przypadku to musiałby być wielki cud a tym bardziej po zabiegu. Nie wiem czy narazie na jakiś czas Was tu nie zostawie tzn. nie bede tu często zaglądać bo musze wyluzować. Napewno na cały nastepny tydzień,na wakacje a potem zobacze, choć na forum jest super, jesteście niemożliwe i zawsze mnie wspomagacie, zwłaszcza poczuciem humoru.

Inessko -ja wierzę w cuda!

anna maria, inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    gosia7122 wrote:
    samira wrote:
    mam już dość tych starań :( :(

mam tak samo u mnie 16 dc i ból brzucha jak na @ ,dzisiaj nawet brałam tabletkę .Temperatura idzie w górę i objawy co miesiąc te same, chyba jestem za stara...

Stare to sa skrzypce albo fortepian!! Tez mialam okresy wzlotow i upadkow ,rozczarowan,ale nie odpuscilam i dalam rade.Wiec kazda z was tak moze.

popieram w 100%

anna maria, gosia7122, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, dzieki, fajny artykul, mialam to ostatnio na wykladach z biopsych.

Acha, zapomnialabym: wlasnie sie dowiedzialam, ze ZDALAM TEN EGZAMIN !!! :D :D :D

Wielkie GRATULACJE! - wiedziałam, że dasz radę

anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Angela co tam u Ciebie? :D

Inessko - samopoczucie ok , brzuszek pomału się zaznacza - nie spędzam już tyle czasu na kanapie , uważam na siebie , ale powróciłam do normalnego życia - dzisiaj byłam u fryzjera - mam śliczny kolorek i od razu mi lepiej patrząc w lustro - powróciło życie towarzyskie - nauczyłam się ze sobą żyć i nie bać o wszystko. Jutro wybieram się w odwiedziny do pracy, bo stęskniłam się mocno za koleżankami i tyle..
    Czekam na wieści od Ciebie , bo te objawy wiele sugerują...

Angela, cieszę się, że u Ciebie wszystko ok, miło słyszeć, że dobrze się układa a fakt, nawet minimalny zabieg w kierunku zmiany wyglądu kolosalnie wpływa na nasze samopoczucie
    Trzymaj sie

Aga - dzięki -i mam nadzieję, że niedługo usłyszę dobre wieści od Ciebie - gdzieś tam głęboko wierzę, że Ci się uda szczególnie jak wyluzujesz - trzymam kciuki

grosza, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    Bozia3 wrote:
    Sylwia78 wrote:
    czesc
    jestem nieprzytomna,moje dziecko o 5 stwierdzilo ze jest wyspane aaaa
    a potem postapilam mało wychowawczo i wlaczylam mu bajki a sama kimałam jeszcze ponad godzine
    nie wiem jak u was ale nad morzem zimno dzisiaj a mielismy jechać na działke ,nic trzeba jakos zorganizować czas małemu
    dopijam kawe i lece robic 2 bo nie ustoje;-)

2 kawę czy ...dziecko..? ;)

wolalabym dziecko ale maz od wczoraj w pracy wiec została mi kawa;-)

to smutno

inessa lubi tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    Bursztyn wrote:
    inessa wrote:
    Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.

Inessko, dzieki za pocieszenie, bo ja jestem panikara i odrazu pomyslalam, ze koniec z owulka o.O

Ja tez tak przeczytalam ze przynajmniej dwa razy w roku nie ma sie jajeczkowania, pewnie jajnki wlasnie wyjechaly na wczasy ;)

oby to tylko nie byla emerytura.... ;)

na emeryturę jeszcze za wcześnie..

inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Super Angela, ze posiedzisz troche w domku i odpoczniesz, uzywaj i odpoczywaj zanim dzidzia sie nie urodzi, bo jak przyjdzie na swiat to mozesz zapomniec o wyspaniu sie lub odpoczynku, no chyba ze maz pomoze. Ale jak sie widzi buzke takiego bobasa jak sie do Ciebie usmiecha jak przewijasz zaspana w nocy, to naprawde nawet nie zal tych nieprzespanych nocek !!!Ciesze sie bardzo ze dobrze sie czujesz i wszystko ok z kruszynka, pozdrowienia dla Ciebie i maluszka.
    Widze Innesko ze wredna @ jednak nadeszla, moze lepiej, jak zaciazysz w tym cyklu to bedziesz spokojniejsza ze juz wszytko wygojone dla dzidzi. Baw sie dobrze na imprezie i wypij za nasze zdrowie!!
    Ja sluzu rozciagliwego mam duzo zawsze jakies 3 dni przed owulka mi sie zaczyna i kiedy jest owulka zmienia sie w wodnisty, a potem susza, ale pewnie u kazdej z nas to inaczej wyglada.

Jola odpoczywam ile się da i tak sobie myślę ,że tyle czasu czekałam na dzidziusia, że jestem w stanie wszystko przetrzymać byle zostać mamą - dziękuję za pozdrowienia, maluszek też pozdrawia

anna maria, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Samira, dzieki, fajny artykul, mialam to ostatnio na wykladach z biopsych.

Acha, zapomnialabym: wlasnie sie dowiedzialam, ze ZDALAM TEN EGZAMIN !!! :D :D :D

super gratulacje

anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:

Tak - zwolnienie do końca ciąży , później roczny urlop macierzyński + zaległe dni za urlop - dziś oznajmiłam w pracy ,że wrócę w lutym 2015 roku - mam taką dyrektor,że nie stanowi to żadnego kłopotu - wszyscy w pracy gratulowali dzidziusia - jak zawsze popłakałam się ja i koleżanki , ale przyjęcie super - pozdrawiam Was wszystkie

Angela fajnie ze masz taka prace gdzie szanuja i ciesza sie sie razem z Toba z dzidzusia,przynajmniej mozesz sobie bez nerwow na l-4 w domku siedziedz.

inessa, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jestem w domciu :) Angela właśnie dobrze,że masz tak dobrą szefową, korzystaj z tegoczasu teraz a potem jak bedzie dzidzia i ciesz i raduj :D
    Każdej z Was za wszystkie dobre słowa :D
    Odważyłam się i poprosiłam kosmetyczke aby zrobiła mi kolor paznokci śliczny czerwony hybrydowy lakier :)
    A co do śluzu to tak naprawde płodny powinien być do owulki czy to wodnisty,czy rozciągliwy, czasmi jest niewidoczny na zewnatrza a jest wśrodku. Po owulce może ale nie musi być pare dni sucho a potem pojawia się śluz kremowy. Widzę że u dziewczyn to jest różnie ale mniej więcej tak powinno wyglaać jak wcześniej opisałam.

megan8, bliska77, anna maria, Reni, Bursztyn, Panda, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    Bursztyn wrote:
    agafbh wrote:
    inessa wrote:
    Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.

zgadzam się w całej rozciągłości a im jesteśmy starsze tym więcej bezowulacyjnych cykli w roku, taka natura

no niestety....
    W styczniu testy nie pokazaly owul. a ovu jednak wyznaczyl.
    Powiedzialam soebie, ze zaczniemy sie starac od sierpnia, bo teraz mam za duzo stresow, z drugiej strony czas leci, z trzeciej- nie ma sensu robic czegos na sile, skoro nie jestem do tego przekonana, sama juz nie wiem. No coz, co ma byc to bedzie...

Bursztynku, serduszkujcie z przyjemności a jak "przy okazji" zmajstrujecie bąbla to będzie super ;-)

Aga, jesli mam byc szczera to mi sie nawet serduszkowac nie chce....

Bursztynku, nic na siłę, wyłącz myślenie o staraniach, egzaminach, myśl tylko o samych przyjemnościach a ochota przyjdzie sama, zobaczysz, bardzo dużo zależy od nastawienia :-)

megan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:03

anna maria, bliska77, inessa, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    inessa wrote:

Angela, bardzo fajnie, że masz tak życzliwych ludzi w pracy, to bardzo ważne

inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    agafbh wrote:
    angela wrote:
    inessa wrote:
    Angela co tam u Ciebie? :D

Inessko - samopoczucie ok , brzuszek pomału się zaznacza - nie spędzam już tyle czasu na kanapie , uważam na siebie , ale powróciłam do normalnego życia - dzisiaj byłam u fryzjera - mam śliczny kolorek i od razu mi lepiej patrząc w lustro - powróciło życie towarzyskie - nauczyłam się ze sobą żyć i nie bać o wszystko. Jutro wybieram się w odwiedziny do pracy, bo stęskniłam się mocno za koleżankami i tyle..
    Czekam na wieści od Ciebie , bo te objawy wiele sugerują...

Angela, cieszę się, że u Ciebie wszystko ok, miło słyszeć, że dobrze się układa a fakt, nawet minimalny zabieg w kierunku zmiany wyglądu kolosalnie wpływa na nasze samopoczucie
    Trzymaj sie

Aga - dzięki -i mam nadzieję, że niedługo usłyszę dobre wieści od Ciebie - gdzieś tam głęboko wierzę, że Ci się uda szczególnie jak wyluzujesz - trzymam kciuki

Dzięki Angela, pożyjemy zobaczymy

inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj Dziewczyny kochane, co ja bym bez Was zrobiła..................
    a tymczasem zmykam poćwiczyć a wieczorkiem peeling kawowy w końcu trzeba zrobić coś dla siebie ;-)

anna maria, megan8, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    A z kisielem to kojarzą mi się walki ;D"

Pamiętacie może ten program Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym ??
    Cezary Mończyk ,Joanna Naturalny itd... Tam się działo ...
    no i były walki w kisielu

Tak ja pamietam tam naprawde sie dzialo ;cud-wianki; jak tam Megan jak sie czujesz?Bo u nie nie nájlepiej od 3 dni nasilily sie mdlosci sa nie do wytrzymania ,wczoraj to nawet mialam sraczke z rzyganiem naraz.Jestem bardzo oslabiona a do konca 12 tyg jeszcze tyle czasu.

inessa, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już tak co drugi dzień mam mdłości ,najgorzej to mi umyć zęby na sam widok szczoteczki robi mi się niedobrze
    u mnie 9 tygodni skończone

inessa, Bursztyn, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
‹‹ 472 473 474 475 476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ