35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
inessa wrote:Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana
Ty i oczywiście Maleństwo
A ja nie liczę niestety na cud, choć te objawy co mam są masakryczne, jestem nonstop głodna a jak mam zjeść to za dużo nie moge, mam lekkie mdłości i zgage ale bardziej się czuje na @ wiesz,że w moim przypadku to musiałby być wielki cud a tym bardziej po zabiegu. Nie wiem czy narazie na jakiś czas Was tu nie zostawie tzn. nie bede tu często zaglądać bo musze wyluzować. Napewno na cały nastepny tydzień,na wakacje a potem zobacze, choć na forum jest super, jesteście niemożliwe i zawsze mnie wspomagacie, zwłaszcza poczuciem humoru.
Kochana to rozumiem że cały czas jesteś na L4? i już do końca ciaży?
Tak - zwolnienie do końca ciąży , później roczny urlop macierzyński + zaległe dni za urlop - dziś oznajmiłam w pracy ,że wrócę w lutym 2015 roku - mam taką dyrektor,że nie stanowi to żadnego kłopotu - wszyscy w pracy gratulowali dzidziusia - jak zawsze popłakałam się ja i koleżanki , ale przyjęcie super - pozdrawiam Was wszystkieReni, grosza, anna maria, inessa, Mango, samira, megan8, bliska77, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość
-
Super Angela, ze posiedzisz troche w domku i odpoczniesz, uzywaj i odpoczywaj zanim dzidzia sie nie urodzi, bo jak przyjdzie na swiat to mozesz zapomniec o wyspaniu sie lub odpoczynku, no chyba ze maz pomoze. Ale jak sie widzi buzke takiego bobasa jak sie do Ciebie usmiecha jak przewijasz zaspana w nocy, to naprawde nawet nie zal tych nieprzespanych nocek !!!Ciesze sie bardzo ze dobrze sie czujesz i wszystko ok z kruszynka, pozdrowienia dla Ciebie i maluszka.
Widze Innesko ze wredna @ jednak nadeszla, moze lepiej, jak zaciazysz w tym cyklu to bedziesz spokojniejsza ze juz wszytko wygojone dla dzidzi. Baw sie dobrze na imprezie i wypij za nasze zdrowie!!
Ja sluzu rozciagliwego mam duzo zawsze jakies 3 dni przed owulka mi sie zaczyna i kiedy jest owulka zmienia sie w wodnisty, a potem susza, ale pewnie u kazdej z nas to inaczej wyglada.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 14:12
angela, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana
A ja nie liczę niestety na cud, choć te objawy co mam są masakryczne, jestem nonstop głodna a jak mam zjeść to za dużo nie moge, mam lekkie mdłości i zgage ale bardziej się czuje na @ wiesz,że w moim przypadku to musiałby być wielki cud a tym bardziej po zabiegu. Nie wiem czy narazie na jakiś czas Was tu nie zostawie tzn. nie bede tu często zaglądać bo musze wyluzować. Napewno na cały nastepny tydzień,na wakacje a potem zobacze, choć na forum jest super, jesteście niemożliwe i zawsze mnie wspomagacie, zwłaszcza poczuciem humoru.
Inessko -ja wierzę w cuda!anna maria, inessa, samira, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:gosia7122 wrote:samira wrote:mam już dość tych starań
mam tak samo u mnie 16 dc i ból brzucha jak na @ ,dzisiaj nawet brałam tabletkę .Temperatura idzie w górę i objawy co miesiąc te same, chyba jestem za stara...
Stare to sa skrzypce albo fortepian!! Tez mialam okresy wzlotow i upadkow ,rozczarowan,ale nie odpuscilam i dalam rade.Wiec kazda z was tak moze.
popieram w 100%anna maria, gosia7122, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Samira, dzieki, fajny artykul, mialam to ostatnio na wykladach z biopsych.
Acha, zapomnialabym: wlasnie sie dowiedzialam, ze ZDALAM TEN EGZAMIN !!!
Wielkie GRATULACJE! - wiedziałam, że dasz radęanna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:angela wrote:inessa wrote:Angela co tam u Ciebie?
Inessko - samopoczucie ok , brzuszek pomału się zaznacza - nie spędzam już tyle czasu na kanapie , uważam na siebie , ale powróciłam do normalnego życia - dzisiaj byłam u fryzjera - mam śliczny kolorek i od razu mi lepiej patrząc w lustro - powróciło życie towarzyskie - nauczyłam się ze sobą żyć i nie bać o wszystko. Jutro wybieram się w odwiedziny do pracy, bo stęskniłam się mocno za koleżankami i tyle..
Czekam na wieści od Ciebie , bo te objawy wiele sugerują...
Angela, cieszę się, że u Ciebie wszystko ok, miło słyszeć, że dobrze się układa a fakt, nawet minimalny zabieg w kierunku zmiany wyglądu kolosalnie wpływa na nasze samopoczucie
Trzymaj sie
Aga - dzięki -i mam nadzieję, że niedługo usłyszę dobre wieści od Ciebie - gdzieś tam głęboko wierzę, że Ci się uda szczególnie jak wyluzujesz - trzymam kciukigrosza, anna maria, inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:Bozia3 wrote:Sylwia78 wrote:czesc
jestem nieprzytomna,moje dziecko o 5 stwierdzilo ze jest wyspane aaaa
a potem postapilam mało wychowawczo i wlaczylam mu bajki a sama kimałam jeszcze ponad godzine
nie wiem jak u was ale nad morzem zimno dzisiaj a mielismy jechać na działke ,nic trzeba jakos zorganizować czas małemu
dopijam kawe i lece robic 2 bo nie ustoje;-)
2 kawę czy ...dziecko..?
wolalabym dziecko ale maz od wczoraj w pracy wiec została mi kawa;-)
to smutnoinessa lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:inessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
Inessko, dzieki za pocieszenie, bo ja jestem panikara i odrazu pomyslalam, ze koniec z owulka
Ja tez tak przeczytalam ze przynajmniej dwa razy w roku nie ma sie jajeczkowania, pewnie jajnki wlasnie wyjechaly na wczasy
oby to tylko nie byla emerytura....
na emeryturę jeszcze za wcześnie..inessa, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Super Angela, ze posiedzisz troche w domku i odpoczniesz, uzywaj i odpoczywaj zanim dzidzia sie nie urodzi, bo jak przyjdzie na swiat to mozesz zapomniec o wyspaniu sie lub odpoczynku, no chyba ze maz pomoze. Ale jak sie widzi buzke takiego bobasa jak sie do Ciebie usmiecha jak przewijasz zaspana w nocy, to naprawde nawet nie zal tych nieprzespanych nocek !!!Ciesze sie bardzo ze dobrze sie czujesz i wszystko ok z kruszynka, pozdrowienia dla Ciebie i maluszka.
Widze Innesko ze wredna @ jednak nadeszla, moze lepiej, jak zaciazysz w tym cyklu to bedziesz spokojniejsza ze juz wszytko wygojone dla dzidzi. Baw sie dobrze na imprezie i wypij za nasze zdrowie!!
Ja sluzu rozciagliwego mam duzo zawsze jakies 3 dni przed owulka mi sie zaczyna i kiedy jest owulka zmienia sie w wodnisty, a potem susza, ale pewnie u kazdej z nas to inaczej wyglada.
Jola odpoczywam ile się da i tak sobie myślę ,że tyle czasu czekałam na dzidziusia, że jestem w stanie wszystko przetrzymać byle zostać mamą - dziękuję za pozdrowienia, maluszek też pozdrawiaanna maria, inessa, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
angela wrote:inessa wrote:Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana
Tak - zwolnienie do końca ciąży , później roczny urlop macierzyński + zaległe dni za urlop - dziś oznajmiłam w pracy ,że wrócę w lutym 2015 roku - mam taką dyrektor,że nie stanowi to żadnego kłopotu - wszyscy w pracy gratulowali dzidziusia - jak zawsze popłakałam się ja i koleżanki , ale przyjęcie super - pozdrawiam Was wszystkie
Angela fajnie ze masz taka prace gdzie szanuja i ciesza sie sie razem z Toba z dzidzusia,przynajmniej mozesz sobie bez nerwow na l-4 w domku siedziedz.inessa, bliska77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo jestem w domciu
Angela właśnie dobrze,że masz tak dobrą szefową, korzystaj z tegoczasu teraz a potem jak bedzie dzidzia i ciesz i raduj
Każdej z Was za wszystkie dobre słowa
Odważyłam się i poprosiłam kosmetyczke aby zrobiła mi kolor paznokci śliczny czerwony hybrydowy lakier
A co do śluzu to tak naprawde płodny powinien być do owulki czy to wodnisty,czy rozciągliwy, czasmi jest niewidoczny na zewnatrza a jest wśrodku. Po owulce może ale nie musi być pare dni sucho a potem pojawia się śluz kremowy. Widzę że u dziewczyn to jest różnie ale mniej więcej tak powinno wyglaać jak wcześniej opisałam.megan8, bliska77, anna maria, Reni, Bursztyn, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:inessa wrote:Bursztynku może bedzie później ale też wiedz,że normalne jest, że około 2 razy w roku - brak owulki, bo nasze jajniki muszą odpocząć.
zgadzam się w całej rozciągłości a im jesteśmy starsze tym więcej bezowulacyjnych cykli w roku, taka natura
no niestety....
W styczniu testy nie pokazaly owul. a ovu jednak wyznaczyl.
Powiedzialam soebie, ze zaczniemy sie starac od sierpnia, bo teraz mam za duzo stresow, z drugiej strony czas leci, z trzeciej- nie ma sensu robic czegos na sile, skoro nie jestem do tego przekonana, sama juz nie wiem. No coz, co ma byc to bedzie...
Bursztynku, serduszkujcie z przyjemności a jak "przy okazji" zmajstrujecie bąbla to będzie super
Aga, jesli mam byc szczera to mi sie nawet serduszkowac nie chce....
Bursztynku, nic na siłę, wyłącz myślenie o staraniach, egzaminach, myśl tylko o samych przyjemnościach a ochota przyjdzie sama, zobaczysz, bardzo dużo zależy od nastawieniamegan8, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:inessa wrote:Angela bardzo się cieszę,że dobrze się czujesz kochana
Tak - zwolnienie do końca ciąży , później roczny urlop macierzyński + zaległe dni za urlop - dziś oznajmiłam w pracy ,że wrócę w lutym 2015 roku - mam taką dyrektor,że nie stanowi to żadnego kłopotu - wszyscy w pracy gratulowali dzidziusia - jak zawsze popłakałam się ja i koleżanki , ale przyjęcie super - pozdrawiam Was wszystkie
Angela, bardzo fajnie, że masz tak życzliwych ludzi w pracy, to bardzo ważneinessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:angela wrote:inessa wrote:Angela co tam u Ciebie?
Inessko - samopoczucie ok , brzuszek pomału się zaznacza - nie spędzam już tyle czasu na kanapie , uważam na siebie , ale powróciłam do normalnego życia - dzisiaj byłam u fryzjera - mam śliczny kolorek i od razu mi lepiej patrząc w lustro - powróciło życie towarzyskie - nauczyłam się ze sobą żyć i nie bać o wszystko. Jutro wybieram się w odwiedziny do pracy, bo stęskniłam się mocno za koleżankami i tyle..
Czekam na wieści od Ciebie , bo te objawy wiele sugerują...
Angela, cieszę się, że u Ciebie wszystko ok, miło słyszeć, że dobrze się układa a fakt, nawet minimalny zabieg w kierunku zmiany wyglądu kolosalnie wpływa na nasze samopoczucie
Trzymaj sie
Aga - dzięki -i mam nadzieję, że niedługo usłyszę dobre wieści od Ciebie - gdzieś tam głęboko wierzę, że Ci się uda szczególnie jak wyluzujesz - trzymam kciuki
Dzięki Angela, pożyjemy zobaczymyinessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:A z kisielem to kojarzą mi się walki
"
Pamiętacie może ten program Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym ??
Cezary Mończyk ,Joanna Naturalny itd... Tam się działo ...
no i były walki w kisielu
Tak ja pamietam tam naprawde sie dzialo ;cud-wianki; jak tam Megan jak sie czujesz?Bo u nie nie nájlepiej od 3 dni nasilily sie mdlosci sa nie do wytrzymania ,wczoraj to nawet mialam sraczke z rzyganiem naraz.Jestem bardzo oslabiona a do konca 12 tyg jeszcze tyle czasu.inessa, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość