35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
witaj,sama jestem tutaj od wczoraj a już czuje się jak u siebie,wiec ty na pewno tak się poczujeszMango, Jolka76, anna maria, inessa, samira, promyk, Reni, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJolka76 wrote:Witamy Promyczku!
Biedne nasze oczekujace z tymi mdlosciami, Wy sie biedne meczycie, a my Wam zazdroscimy powodow mdlosci. Pozdrawiam Was i zycze zeby szybko przeszlo.
podpisuję się pod słowami Jolkimegan8, inessa, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mango co słychać u Ciebie kochana?
Próbuję się nie nakręcaćOstatnio kiepsko mi to wyszło
Szczerze ... to boję się nowego cyklu, tzn. rozczarowania
Inessko, a Ty kiedy testujesz?inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Dzieki dziewczyny za cieple przyjecie. Moja tesciowa twierdzi ze powinnam juz teraz czekac na wnuki a nie sama sie mnozyc -jak to kulturalnie stwierdzila. Zazdroszcze tym z was ktorym sie udalo i teraz odliczaja czas na ucalowanie male go cudu, in ego okreslenia na ten stan nie moge znalezc. Mdlosci,zgaga,bole porodowe da sie przezyc i szybko sie zapomina..malenstwo wszystko wynagradza.
Mango, inessa, Bursztyn, megan8, anna maria, Panda, angela, grosza lubią tę wiadomość
Promyk -
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
no to dobrze trafiłasMango, inessa lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Dzieki dziewczyny za cieple przyjecie. Moja tesciowa twierdzi ze powinnam juz teraz czekac na wnuki a nie sama sie mnozyc -jak to kulturalnie stwierdzila. Zazdroszcze tym z was ktorym sie udalo i teraz odliczaja czas na ucalowanie male go cudu, in ego okreslenia na ten stan nie moge znalezc. Mdlosci,zgaga,bole porodowe da sie przezyc i szybko sie zapomina..malenstwo wszystko wynagradza.
o tym pisałyśmy jakiś czas temu, że czasy się zmieniły i rozmnażamy się po 40 więc nie słuchaj jej dzieci masz duże wiec bedziesz miała komu podrzucać maluchainessa, Mango, bliska77, anna maria, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:inessa wrote:Mango co słychać u Ciebie kochana?
Inessko, a Ty kiedy testujesz?
Kochana najwcześniej 21 czerwcadostałam dziś @ wczesnie ale to chyba przez ten zabieg
Ja liczę na Ciebie pierwszą,żebyś potem przekazała mi wiruskisamira, Mango, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Mango wrote:inessa wrote:Mango co słychać u Ciebie kochana?
Inessko, a Ty kiedy testujesz?
Kochana najwcześniej 21 czerwcadostałam dziś @ wczesnie ale to chyba przez ten zabieg
Ja liczę na Ciebie pierwszą,żebyś potem przekazała mi wiruski
To chyba głupio zabrzmi, ale co tam ... kochana jesteśByłam przekonana, że te objawy wskazują na dzidzię
Ale "co się odwlecze to nie uciecze"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 20:22
bliska77, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Sylwia78 wrote:promyk wrote:Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
witaj,sama jestem tutaj od wczoraj a już czuje się jak u siebie,wiec ty na pewno tak się poczujesz
Hej
No miło że nasze grono się powiększabliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
czesc
Grosza wyczytałam ze ty z okolic Gdyni,dobrze się doszukałam?
u nas nocka ok,tylko młody cos w nocy się budil i miał podwyzszona temp,mam nadzieje ze nic mu się nie rozwinie,dzisiaj spotykamy się tez z nowa niania,mam nadzieje ze młody ja zaakceptuje tak szybko jak poprzednia
nie wiem jak u was ale w Redzie zimno,tylko 9 stopni,dla mnie to zdecydowanie za malobliska77, anna maria, inessa, grosza lubią tę wiadomość