35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:inessa wrote:Witam w nowym dniu od rana słońc a teraz już się chmurzy i jest bardzo zimno brbbr
Sylwia wspólczuje zwłaszcza maluszkowi buziaczki
Aga wiesz może podwyższać ale zawsze jest nadzieja tak mi powtarzacie
JA szykuje nas do wyjazdu jak na razie się szykuje hihiihi kosmetycznie jak na razie potem musz iśc do lekarza zanieśc dokumenty dla Zusu a potem pakuje się. WIecie tak wogóle jak narazie to ten okres jest troche dziwny boli mnie brzuch musiałam wziąć lek ale nie tak jak zwykle gdzie już byłam po conajmniej 5 lekach no i nie leci ze mnie trak jaz zwykle mam nadzieję,że już teraz bedzie lepiej że mnie jutro na wesle nie zaleje hihihiii
Inessa, wiem, ze nadzieja jest zawsze, tylko nakręcam się, bo wiem, ze mój organizm w tym cyklu dał plamę po całości....obraził się nawet na leki stymulujące, nie mówiąc już o całej reszcie.
Szykuj się i baw się dobrze
obrazil sie bo wymeczony jest i zastrajkowal, mowi ze chce jechac na wakacje i odpoczacja mu sie nie dziwie
no cóż, nic dodać nic ująćBursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:wiecie, w moim poście miało być NIE nakręcam sie !!!!!
zdradzil Cie Freudowski lapsus w wersji pisanej
hahaha, dobre, siedzę i się śmieję do komputera jak głupi do sera
niemożliwa jesteś BursztynkuWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 09:42
Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Dziewczyny jesteście niezłe babki
Inesska wybaw sie na tym weselu za wszystkie czasy,za mnie tez sie pobaw bo u mnie na ta chwile dens odpada,a dzisia u mnie na wiosce znowu zaczyna sie fajna 3 dniowa zabawa ale ja chyba nie pojde przez te mdlosci,a szkoda bo daja dobre jedzonko i nie zla muze.bliska77, Bursztyn, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku to dalej wpadaj do Polski
Dziewczyny powinnyśmy się razem wybrać gdzieć a moze mamuśkom troche przejda mdłości tak jak mówisz
Muszę Was na jakiś czas opuścić bo muszę iść do miastabliska77, anna maria, grosza, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:ale ja naprawdę się nie nakręcam, przynajmniej w tym cyklu, bo wiem, ze nie było takiej możliwości
dobra dobraNakrecasz sie juz na za dwa miesiace
no nie. dobra już nic wiecej nie mówieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 11:01
inessa, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:megan8 wrote:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4046537c6bce81d1.html
to musi byc niesamowite uczucie ogladac swojego bobaska na ekranie, cudo!
ja przy pierwszym dziecku jak dostałam takie USG - to wyszłam przed przychodnię i 5 minut patrzyłam w niebo - miałam naprawdę przeżycie metafizyczne jakieś - dziwne to i bardzo miłe - nigdy więcej chyba tak się nie poczułam - no może jak popatrzyłam pierwszy raz w oczy dziecka swojego..bliska77, samira, Panda, inessa, anna maria, megan8, polarmiś, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem
młody spi wiec mam chwilke ale jak wstanie koniecznie musze odkurzyć bo jak przyjdzie niania to się przestraszy
u mnie chyba @ się zbliza ,brzuch mnie boli,dopada mnie glod na słodycze
i powiem wam ze strasznie nie chce mi się wracac do pracy,rozleniwilam się po tym mini urlopie na dziecko,nic trzyma mniemysl ze od 1 lipca znowu mam urlopinessa, bliska77, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość
-
co do plytek i zdjęć z usg to tez mam kilka,najbardziej lubie to z 3d,wtedy tez dowiedzieliśmy się ze będzie to chlopiec i nawet milo wspominam zgage z tamtej wizyty bo musiałam najeść się słodkiego żeby maluszek był bardziej zywy a wystarczyla kostka czekolady zebym miała wspomiana zgage 3 dni
inessa, iza37, bliska77, megan8, grosza lubią tę wiadomość