35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Panda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie
Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszyKto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda
była skarpetka na plaży, w pościeli z pralni teraz pampers w przesyłce
ciekawe co mi się trafiinessa, bliska77, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszyKto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda
może to jakiś znakinessa lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja nie lubię wesel
wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołe dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
dobrze, że to raz w życiu
jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
no i alkohol mam do dzisiaj
p.s. dzień dobry
no to wychodzi że niepotrzebnie robiliście weselicho
ja miałam przyjęcie w hacie takie czasy i grosza nie było ( woleliśmy kupić mieszkanko niż na weselicho wydać) więc nie było wyjścia ale byłam zadowolona bo przyszli tylko ci co chciałam i już, bo w PL to dla rodziny się wyprawia wesele chyba raczej młodzi czasami może i by zrezygnowali z tego całego szumu ale nie wypada bo co ludzie powiedzą , branie kredytu na wesele itp to nie w moim stylu co innego jak młodzi chcą to ok
inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni ja takich też nie lubie takich wesel. ja miałam w ubiegłym roku małe wesele i poprosiliśmy tylko o krótkie oczepiny a jak zaczynali grać to nikogo przy stole nie było, alkohol był ale ludzie super bawili się nikt sie nie przewracał. a już najgorzej jak orkiestra sie upije, my mieliśmy wodzireja, który puszczał tez muzyke, człowiek klasa, zrobił to super. Na koniec powiedział, ze już kilka lat nie był na takim weselu, nikogo nie musiał wyciągac na parkiet. Kazdy lubi co innego
To musimy się spotkac nie na weselu
grosza, bliska77, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:Panda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
może to jakiś znak
no no no robi się ciekawiea propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m
inessa, bliska77, megan8, Panda, Bursztyn, samira, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Sylwia78 wrote:wlasnie wciagnelam talerz mozzareli z pomidorami i oliwa,ciagle pisze ze sobą wiec uciekam posprzatac łazienke
Sylwus, nie przejmuj sie, my tu często same ze sobą)) w sensie monologu heheh
ale dzięki temu jest ciekawieinessa, bliska77, Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:a ja nie lubię wesel
nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołe dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
p.s. dzień dobry
jak fajnie, że nie jestem sama, ja też nie lubię wesel (u nas była przedłużona kolacja)inessa, grosza, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Reni wrote:a ja nie lubię wesel
p.s. dzień dobry
jak fajnie, że nie jestem sama, ja też nie lubię wesel (u nas była przedłużona kolacja)
Ja chciałam kolację ale "tatuś" się oburzył jak to i co wyprosimy ich . ręce opadły hahabliska77, grosza, inessa, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Reni wrote:a ja nie lubię wesel
p.s. dzień dobry
no to wychodzi że niepotrzebnie robiliście weselicho
ja miałam przyjęcie w hacie takie czasy i grosza nie było ( woleliśmy kupić mieszkanko niż na weselicho wydać) więc nie było wyjścia ale byłam zadowolona bo przyszli tylko ci co chciałam i już, bo w PL to dla rodziny się wyprawia wesele chyba raczej młodzi czasami może i by zrezygnowali z tego całego szumu ale nie wypada bo co ludzie powiedzą , branie kredytu na wesele itp to nie w moim stylu co innego jak młodzi chcą to ok
o, popieram w 100% u nas na szczęście żadnego nacisku nie byłogrosza, inessa, Panda, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:agafbh wrote:Panda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
może to jakiś znak
no no no robi się ciekawiea propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m
oj trzymam kciuki...za bocianagrosza, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a u nas pojawily się nowe krostki ospowe,chyba z 10 i już znam przyczyne arkotnosci mojego dziecka,kurka no a bylam u lekarza i już niby było po
współczuję a czy ty przechodziłaś ospę?
a powiem tak mój mały miał ospę 4 lata temu a zaczęło się ... ode mnie głowa mnie swędziała jakoś dziwnie potem wysypka na rękach przeszłam bardzo ciężko ospęi zostały mi ślady po niej potem mój mąż zachorował to spoko a na końcu mój mały i u niego to lajcik w sumie z 20 krostek miał
inessa lubi tę wiadomość
-
Grosza ja przechodziłam w dzieciństwie,maz tez
wiecie ale to tak dziwnie bo on 16maja dostal pierwsze kropki(były takie mikroskopijne ze ja myslalam ze to uczulenie na cos) w tym tygodniu byliśmy na kontroli i już niby miało być po a dzisiaj ponad 10 nowych dużych kropek a przed chwila znalazłam mu kilka nowych w tym na glowie
kurcze jutro wracam do pracy i mam problem co zrobić z młodym od poniedziałkuinessa, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nasze wesele było skromne bo sami wyprawialiśmy ,było 20 osob lacznie,oczywiscie było oburzenie ze strony mojej teściowej ze nie zaprosiliśmy całej jej rodziny(w tym ze Slaska ,nie utrzymywala z nimi kontaktu od 20 lat),wiec jej powiedziałam ze jak zapłaci za nich to my bardzo chętnie dokupimy zaproszenia
od tamtej pory miałam z nia pod gorkeinessa, grosza, Mango, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy na naszym weselu mielismy rodziców rodzeństwochrzestnych i naszych przyjaciół to było 40 osób i sami je organizowaliśmy rodzicom powiedzieliśmy,że jesteśmy na tyle dorośli
że potrafimy je przygotować a wszystkich nie zaprosimy bo my mamy bardzo wielką rodzinę. CIeszymy się,że się udało ale juz po
A ospa no właśnie jak się jest dorosłym to o wiele gorzej się ją przechodzi i czasami z powikłaniami, więc lepiej że dzieci na nią chorują, wogóle na wszystkie dzieciące choroby a nie póxniej jako dorośli nie daj Boże jak np.kobieta na różyczkę albo mężczyzna na świnke.megan8, grosza, Panda lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:grosza wrote:Sylwia78 czy ty mieszkasz w Redzie ? czy ja dobrze przeczytałam
tak,ja pytałam się z rana czy mieszkasz w pobliżu Gdyni?
nie doczytałam jeszcze wszystkich postów dzisiejszych ...
pozdrawiam z Ciechocina hi hi hiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 14:32
inessa lubi tę wiadomość