X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    Grosza ja przechodziłam w dzieciństwie,maz tez
    wiecie ale to tak dziwnie bo on 16maja dostal pierwsze kropki(były takie mikroskopijne ze ja myslalam ze to uczulenie na cos) w tym tygodniu byliśmy na kontroli i już niby miało być po a dzisiaj ponad 10 nowych dużych kropek a przed chwila znalazłam mu kilka nowych w tym na glowie
    kurcze jutro wracam do pracy i mam problem co zrobić z młodym od poniedziałku

na L4 nie możesz ? lub babcię zatrudnić ? tak ja też często mam problem jak młody choruje :P

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niedługo lecę na szczepionko :) ależ mi się nie chce :P

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:26

inessa lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:05

grosza, inessa, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:27

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa baw się jutro na całego ,nie żałuj !!!
    szkoda że nie możemy się spotkać
    chciałabym się chociaż z jedną z was spotkać

inessa, grosza, Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Sylwia78 wrote:
    grosza wrote:
    Sylwia78 czy ty mieszkasz w Redzie ? czy ja dobrze przeczytałam :)

tak,ja pytałam się z rana czy mieszkasz w pobliżu Gdyni?

nie doczytałam jeszcze wszystkich postów dzisiejszych ...
    pozdrawiam z Ciechocina hi hi hi :)

no to koniecznie musimy się umowic na kawe;-)

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Sylwia78 wrote:
    Grosza ja przechodziłam w dzieciństwie,maz tez
    wiecie ale to tak dziwnie bo on 16maja dostal pierwsze kropki(były takie mikroskopijne ze ja myslalam ze to uczulenie na cos) w tym tygodniu byliśmy na kontroli i już niby miało być po a dzisiaj ponad 10 nowych dużych kropek a przed chwila znalazłam mu kilka nowych w tym na glowie
    kurcze jutro wracam do pracy i mam problem co zrobić z młodym od poniedziałku

na L4 nie możesz ? lub babcię zatrudnić ? tak ja też często mam problem jak młody choruje :P

na L4 jestem wlasnie od 16 a babc już niestety nie ma z nami
    nic jeżeli Szymek będzie bardziej wysypany od poniedziałku znowu pojde na l4

inessa, grosza lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda wrote:
    inessa wrote:
    Dziewczyny jestesci niesamowite moge Was tylko czytac i to mi wystarczy, niestety nie podziele się doświadczeniem z usg ale napewno jest to niesamowite przeżycie i zapamieta się je do końca życia <3
    Panda przyjeżdżaj do nas na to wesele bedzie super :D
    Angela ciesz się i raduj "wolnością" bo wiem jak mamy koleżanki opowiadają potem jatrudniejszy jest powrot do pracy :)
    Sylwia pisząc tu nawet jak nikogo nie ma to też dobrze przynajmniej nie mówisz do siebie na głos :P

ej jakbym tam byla to na pewno zatynczylybysmy na stole razem i z Bursztynem oczywiscie, a skonczylybysmy pod eh o 7 nad ranem .....normalnie ale kusisz Inessa....a bedzie rosolek ;) hahah pamietam jak podaja rosol na obiad na weselach ;) z labedziem z ptysia haha

hahahaha Panda - rzeczywiście kiedyś te nieszczęsne łabędzie pływały w rosołach weselnych..:) ale ti chyba dosyć dawno było...teraz to raczej nagminnie zupy kremy z groszkiem ptysiowym, albo zupy w chlebkach....myślę, że łabędzie to teraz wiocha..;)

Bozia to by sie zgadzalo bo ja ostatnio na weselu w Polsce bylam 12 lat temu hahaha

inessa, samira, bliska77, Mega lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Sylwia szukasz opiekunki czy masz nową ?

dzisiaj przychodzi pewna dziewczyna,zobaczymy jak szymon ja zaakceptuje bo my potrzebujemy kogos kto odbierze nam syna z przedszkola 2-3 razy w tygodniu i posiedzi z nim 2 godziny ,no i czasami w sobote jak obydwoje musimy isc do pracy

inessa, megan8, grosza, samira lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja nie lubię wesel
    wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
    nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołej dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
    ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
    nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
    szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
    pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
    niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
    dobrze, że to raz w życiu
    jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
    nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
    no i alkohol mam do dzisiaj ;-)

p.s. dzień dobry

Reni wiesz ja tutaj mowie o fajnej zabawie kurcze i jedzeniu i muzyce i swojskiej atmosferze, ja pochodze z gor wiec wesela zwykle byly super. No chyba nie lubilabym ogladac np tak jak mowisz wujka Zbyszka golej dupy czy ciotki Tereski cyckow wibrujacych w rytm kaczuszek hahaha nie o takie wesela mi chodzi :) Najwazniejsze ze tort byl super haha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 14:54

inessa, Reni lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia szkoda,że tak daleko mieszkam chetnie bym Ci pomogła,jako przedszkolanka nie pracująca może bym umiała się jeszcze zająć Twoim synkiem :P
    Panda byłam na weselu góralskim było super :D :D :D a tak wogóle to pbudziłas moja wyobraxnie hhihihihihi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 15:00

Mango, megan8, grosza, Bursztyn, samira, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .....moj ukochany wlasniewzywa mnie do sypialni....wiec Was opuszczam na dzisiaj milego piatkwego popoludnia dziewczeta i do znowu :)

inessa, polarmiś, Mango, grosza, Bursztyn, samira, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej serduszkowej nocy życzę :P

grosza, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Panda wrote:
    A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...

Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie :)

Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszy ;) Kto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda :)

może to jakiś znak :-) ;-) ;-)

no no no robi się ciekawie :) a propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m :)

A do mnie mama zadzwoniła, że na moim domku w Polsce, na kominie usiadł bocian i zapytała czy przypadkiem nie skrywam jakiejś niespodzianki.... "Nie skrywam mamo ale może to jakiś znak"? Oby.

12 lat temu pojechałam na wakacje do Olsztyna - dziesiątki bocianów, jeden ciągle łaził koło naszego grilla - jakiś oswojony wielce...po 3 miesiącach byłam w ciąży...
    Teraz byłam tydzień na Wołyniu - mnóstwo bocianów, gniazd....robiłam fotę jedna za drugą - nie jestem zbyt przesądna...no ale jeśli tu każda ze skarpetkami, pampersami...no i bocianami - to pomyślałam, że też się udzielę...;)

inessa, megan8, grosza, Bursztyn, samira, polarmiś, Panda, angela lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak jechaliśmy tydzień temu do ośrodka adopcyjnego to też na łąkach były bociany a jeden przeleciał nad naszym pociągiem bardzo niziutko a inne już siedziały na jajkach :P

megan8, Bursztyn, samira, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - jest tu jakiś wątek na forum z opiniami o lekarzach z danego miasta? Szukam opinii na temat kliniki Ludwin@Ludwin w Krakowie. Prywatna - droga, ale w necie opinie super....Chciałabym porozmawiać z kimś kto faktycznie miał z nimi kontakt...gdybyście coś wiedziały - to proszę o info..

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    My jak jechaliśmy tydzień temu do ośrodka adopcyjnego to też na łąkach były bociany a jeden przeleciał nad naszym pociągiem bardzo niziutko a inne już siedziały na jajkach :P

Szczególnie trzeba było się przyglądać tym siedzącym na jajkach....;) tylko proszę znowu bez skojarzeń - bo tu się normalnie nie da...;)

inessa, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie się już bałam :P że któraś na to zwróci uwagę :D

grosza, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    No własnie się już bałam :P że któraś na to zwróci uwagę :D

No wiesz..z jajkami na tym forum żartów
    nie ma..;)

inessa, Bursztyn, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

‹‹ 479 480 481 482 483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ