X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahahahahahahhahahah no wiem :P :P :P

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    polarmiś wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    Panda wrote:
    A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...

Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie :)

Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszy ;) Kto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda :)

może to jakiś znak :-) ;-) ;-)

no no no robi się ciekawie :) a propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m :)

A do mnie mama zadzwoniła, że na moim domku w Polsce, na kominie usiadł bocian i zapytała czy przypadkiem nie skrywam jakiejś niespodzianki.... "Nie skrywam mamo ale może to jakiś znak"? Oby.

12 lat temu pojechałam na wakacje do Olsztyna - dziesiątki bocianów, jeden ciągle łaził koło naszego grilla - jakiś oswojony wielce...po 3 miesiącach byłam w ciąży...
    Teraz byłam tydzień na Wołyniu - mnóstwo bocianów, gniazd....robiłam fotę jedna za drugą - nie jestem zbyt przesądna...no ale jeśli tu każda ze skarpetkami, pampersami...no i bocianami - to pomyślałam, że też się udzielę...;)

tak byłam też na wakacjach w Olsztynie 2 lata temu i tam pierwszy raz w życiu na raz widziałam całe pola bocianów coś niesamowitego :)

inessa, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    grosza wrote:
    Sylwia78 wrote:
    grosza wrote:
    Sylwia78 czy ty mieszkasz w Redzie ? czy ja dobrze przeczytałam :)

tak,ja pytałam się z rana czy mieszkasz w pobliżu Gdyni?

nie doczytałam jeszcze wszystkich postów dzisiejszych ...
    pozdrawiam z Ciechocina hi hi hi :)

no to koniecznie musimy się umowic na kawe;-)

koniecznie kochanieńka koniecznie :)

inessa lubi tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    My jak jechaliśmy tydzień temu do ośrodka adopcyjnego to też na łąkach były bociany a jeden przeleciał nad naszym pociągiem bardzo niziutko a inne już siedziały na jajkach :P

a co tam ja myślę że to bocian to dobry znak :)

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. Poczytalam page wpisow od was i przypomnialo mi sie cos co moze pomoc niektorym z was. Jak juz wspomnialam man dwie corki,roznica miedzy nimi to prawie 7 lat. Nie bylo to wynikiem mojej niecheci ale po pierwszej ciazy wszczepiono mi bakterie ktora przegryzala mine od srodka ,ale nie o tym chcialam napisac...suma sumarum po 4 latch leczenia zaczelismy intensywne starania o bobasa..i nic ...moj maz sie poddal. Bylo pusto w moim m1. Wreszcie poszlam do mojej lekarki...powiedzialam o co biega a on mi na to ile razy jestesmy ze soba, ja na to ile sie da i gdzie sie da( prawde mowiac moja drugs polowa prawie uciekala przedemna) . Usmiechnela sie tylko i powiedziala: gdy masz zolnierza na posterunku z bronia gotowa do strzalu nie mozesz jej take czesto wykorzystywac, bo w ktoryms momencie zabraknie jej ostrych naboi. Musisz jej dac czas na uzupelnienie magazynku bo teraz daje slepakami:-) :-) :-) :-) zastosowalam sie do porady lekarskiej, dalam dobe na zaladowanie magazynku i take trzymalismy przez pol roku...pojawily sie dwie kreskiB-) :-)

grosza, inessa, Bursztyn, samira, Panda, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj kupilam drug test ciazowy. Pierwszy zrobilam zbyt wczesnie. Teraz musze poczekac do poniedzialku...na ten czas jestem wzdeta,jakis czas temu mialam delikatne skurcze podbrzusza.. term in okresu mam w niedziele i mam nadzieje ze nie zobacze @..Aby doszlo do czego kolwiek sciagnelam mojego meza specjalnie do kraju - bo od jakiegos czasu pracuje za granica i widujemy sie az 2-3 razy w roku. Take zycie na dwa domy taka polska rodzina..jest ciezko

inessa, grosza, samira, Reni, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

Promyk
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku super masz dwie córki to teraz synek ;)
    Bursztynku ja juz tu pisałam miałam mame w przedszkolu która urodziła pierwsze dziecko w wieku 42 lat a drugie w wieku 48 lat :)
    i zastanawiam się - mam w takim razie conajmniej 10 lat :P

Bursztyn, promyk, Panda, bliska77, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn takie newsy cieszą
    Promyk życzę 2 kresek z całego serca
    Inesska spakowana ?

inessa, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesli macie komorke na androidzie to mozna miec ze soba podreczny zapis calych cykli. Jest to darmowy program OvuView. Dziala na podobnej zasadzie co OvuFriend. Osobiscie polecam ! Nie zawsze i wszedzie many dostep do komputera a komorke mamy zawsze przy sobie

inessa, Reni, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość

Promyk
  • grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niestety na komórę mam na starszym systemie :(

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Dzisiaj kupilam drug test ciazowy. Pierwszy zrobilam zbyt wczesnie. Teraz musze poczekac do poniedzialku...na ten czas jestem wzdeta,jakis czas temu mialam delikatne skurcze podbrzusza.. term in okresu mam w niedziele i mam nadzieje ze nie zobacze @..Aby doszlo do czego kolwiek sciagnelam mojego meza specjalnie do kraju - bo od jakiegos czasu pracuje za granica i widujemy sie az 2-3 razy w roku. Take zycie na dwa domy taka polska rodzina..jest ciezko

ja mam termin @ jutro a test negatywny wyszedł mi we środę ,może powtórzę w niedzielę ,dzień mamy ,fajnie by było ale tempka spada...jedynie owu mogła się przesunąć ze względu na antybiotyk ...no chyba ze suka przylezie jutro...

inessa, Bursztyn, promyk, Panda, bliska77, iza37, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też :(
    Ja już spakowana i teraz kolacyjka bo jutro z rana jedziemy do rodziców a potem z nimi na ślub :)
    Kochane musze się z Wami czymś podzielić nie wiem o co chodzi ale ten okres to jest dziwny tak jeszcze nie miałam albo już nie pamiętam krwawie ale to jest bardzo mało prawie jak plamienie mam dziwne te bóle brzucha jakby się rozciagało a nie jak zwykle przy okresie i boli mnie brzuch cały jelita zwłaszcza i piersi swedzą no i zgaga ;)

samira, Bursztyn, promyk, Panda, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samirko właśnie tak obserwuje ten wykres on jest inny niż poprzednie taki spokojny mimo,że powoli spada tempka. Mam nadzieję,że jednak z tego cosik bedzie :)

samira, Bursztyn, promyk, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa a lekarz nie mówił że @ może być po zabiegu inna? i lżejsza powinna być ...

Samirka miejmy nadzieję że nie przylezie wredota :P

samira, inessa, Bursztyn, bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Ja już spakowana i teraz kolacyjka bo jutro z rana jedziemy do rodziców a potem z nimi na ślub :)
    Kochane musze się z Wami czymś podzielić nie wiem o co chodzi ale ten okres to jest dziwny tak jeszcze nie miałam albo już nie pamiętam krwawie ale to jest bardzo mało prawie jak plamienie mam dziwne te bóle brzucha jakby się rozciagało a nie jak zwykle przy okresie i boli mnie brzuch cały jelita zwłaszcza i piersi swedzą no i zgaga ;)

ojoj inesska coś mi tu bobaskiem pachnie ;)

inessa, Reni, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:

spokojnej podróży i wybaw się tam za nas wszystkie :D

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki kochane :)
    a lekarz mówił,że może być jeszcze bardzo obfita nawet przez trzy cykle a tu takie coś gorzej jak się jutro rozkręci brbrbr nawet nie chce myśleć ;)

samira, grosza, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza,inesska moje zdziwienie byłoby niesamowite na pozytywny test ,chybabym słowa przez parę godzin nie mogła z siebie wydusić heeh..

inessa, grosza, Reni, Bursztyn, Jolka76, Panda lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no miejmy nadzieję że się nie rozkręci bo to ty masz się "rozkręcić" na weselichu :)

inessa, Bursztyn, promyk, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dzieki kochane :)
    a lekarz mówił,że może być jeszcze bardzo obfita nawet przez trzy cykle a tu takie coś gorzej jak się jutro rozkręci brbrbr nawet nie chce myśleć ;)

może się rozkręca ale ciąża :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 18:35

inessa lubi tę wiadomość

‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ