X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co jest mnajlepsze ? ze za zaznaczenie plamienia dostałam 2 punkty

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

a mi wykres wyznaczył tak mocno owu ,potem na inny dzień przerywana a jeszcze później wogóle odznaczył i zaznaczyłam sama !!??

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

z tego co widzę to mogło być u ciebie plamienie implantacyjne bo zarodek zagnieżdża się między 6-12dniem po zapłodnieniu(nie owulacji) :D

inessa lubi tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem z Gniezna, mam 36 lat, w ubiegłym roku Was podczytywałam, gdyż też chciałam mieć kolejne dziecko (mam dwoje - chłopcy: 6 i 11 lat). Niestety po 3 miesiącach prób uznałam, że chyba nie jest nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo. Więc oddałam wszystko w ręce Boga, ale raczej unikaliśmy współżycia w dni płodne. Zresztą mój mąż jest w domu tylko w weekendy. Zaadoptowaliśmy psa, dużo ćwiczyłam, ale niestety w marcu dopadła mnie straszna grypa, okres mi się rozregulował ( a zawsze miałam jak w zegarku 28 dni). No i w kwietniu dni płodne wypadły zupełnie inaczej. W piątek i sobotę działaliśmy a w niedzielę czułam ból jajników i podbrzusza jak na jajeczkowanie(9 dni od pierwszego dnia miesiączki). I nie wiem czemu, ale byłam pewna, że zajdę w ciążę. Jestem w 6 tygodniu ciąży, choc to jeszcze nie potwierdzone przez gina, ale dwa testy ciąż. pozytywne, brak miesiączki i wielkie cycki. Także może czasem warto puścic i nie miec takiego ciśnienia, nie skupiac się tak bardzo na pragnieniu posiadania dziecka.

Bursztyn, polarmiś, grosza, inessa, Panda, bliska77, anna maria, iza37, megan8, angela, Reni, KaRa lubią tę wiadomość

Megi
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

z tego co widzę to mogło być u ciebie plamienie implantacyjne bo zarodek zagnieżdża się między 6-12dniem po zapłodnieniu(nie owulacji) :D

eeeeeeeeeeeeeee poważnie?
    jakos stracilam nadzieje chociaż powtarzałam sobie ze nie może się udac,najgorszy jest ten bol podbrzusza,takie ciagniecie jajnikow

grosza, inessa lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze oglądam Gladiatora ,jeden z moich ulubionych filmow i co chwile ucieka mi Nc+,chyba gdzies burza jest

inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mykam bo oczy mi się zamykają ,dobranoc :*

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi77 gratuluje bobaska!!! Dbaj o siebie i odwiedzaj Nas.
    Samirko jak ja bardzo bym chciala, zeby Ci sie udalo, dwa lata to juz dosc czekania wiec na Ciebie kolej!
    Inessko milej podrozy i baw sie dobrze.
    Sylwia78 moze to rzeczywiscie implantacja bo u Ciebie dopiero 9 dzien cyklu, nie sadze zeby to byla miesiaczka. Mialas juz tak kiedys?

grosza, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

jakos stracilam nadzieje chociaż powtarzałam sobie ze nie może się udac,najgorszy jest ten bol podbrzusza,takie ciagniecie jajnikow

no jest to możliwe :)! termin @ masz na 29 będziesz testować czy raczej nie?

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi gratulacje :D
    Kochane buziaki wychodzę na autobus papapapapapapa <3

bliska77, iza37, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska - najnajnajlepszej zabawy !

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    kurcze oglądam Gladiatora ,jeden z moich ulubionych filmow i co chwile ucieka mi Nc+,chyba gdzies burza jest

filmik im się udał też go lubię a mój M nie bardzo :P podobają mi się filmy z tamtej epoki :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem
    pr4awie nie spalam w nocy,snily mi sie głupoty,do tego maly tez niezbyt dobrze spal
    już nic nie rozumiem,rano bylam pewna ze temp spadnie a ona jeszcze wzrosla,przez noc miałam wkladke czysta ,teraz miałam na wkladce znowu plamienie

samira lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Megi77 gratuluje bobaska!!! Dbaj o siebie i odwiedzaj Nas.
    Samirko jak ja bardzo bym chciala, zeby Ci sie udalo, dwa lata to juz dosc czekania wiec na Ciebie kolej!
    Inessko milej podrozy i baw sie dobrze.
    Sylwia78 moze to rzeczywiscie implantacja bo u Ciebie dopiero 9 dzien cyklu, nie sadze zeby to byla miesiaczka. Mialas juz tak kiedys?

Jolka76 porozmawiam dzisiaj z mezem bo on ma pamięć do takich rzeczy

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Sylwia78 wrote:
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

no jest to możliwe :)! termin @ masz na 29 będziesz testować czy raczej nie?

jak nie rozbuja się @ do 29 to pewnie będę testowac

Reni lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego Szymon wygląda jak biedronka wysypalo go wszędzie i ma powiększone wezly chłonne za uszami ,nawet nie da sobie dotknąć ich
    kurcze nie wiem co robic,isc do pracy czy nie

megan8 lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...

Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie :)

Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszy ;) Kto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda :)

najpierw skarpetka, teraz pampers, nastepny bedzie dodtani test, murowane! :)

hahah no do trzech razy sztuka ;) znaki sa tudziez zbiegi okolicznosci, najwazniejsze zeby miec dobre nastawienie i sie nie nakrecac .....w miare mozliwosci ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    Reni wrote:
    a ja nie lubię wesel
    wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
    nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołej dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
    ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
    nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
    szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
    pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
    niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
    dobrze, że to raz w życiu
    jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
    nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
    no i alkohol mam do dzisiaj ;-)

p.s. dzień dobry

Reni wiesz ja tutaj mowie o fajnej zabawie kurcze i jedzeniu i muzyce i swojskiej atmosferze, ja pochodze z gor wiec wesela zwykle byly super. No chyba nie lubilabym ogladac np tak jak mowisz wujka Zbyszka golej dupy czy ciotki Tereski cyckow wibrujacych w rytm kaczuszek hahaha nie o takie wesela mi chodzi :) Najwazniejsze ze tort byl super haha

hehehehe :D :D
    ja lubie kazde wesele, bo na kazdym cos ciekawego sie dzieje, poznaje sie ludzi, roznych jedzonek sie probuje, choc mam czasem problem bo niby zamawiaja dla mnie wegetarianskie ale w praktyce roznie to wyglada, tak czy inaczej uwielbiam polskie wesela (angielskie i wloskie sa sztywne)i atmosfere, nawet jesli to jest remiza, nie ma znaczenia :)
    Panda, skad jestes z Polski? Tatry? :) bo Zakopane to moja milosc :)

ja tez uwielbiam Zakopane mam tam swoje korzenie a pochodze z Beskidow poludnie Polski (nie pisze nazwy bo mala miescina ze wzegledow anonimowych hahaha) mam nadzieje ze to ok ...bylismy niedawno w Zakopcu i okolicach wyszlalam sie na nartach jak za dawnych lat, ja kocham gory!!! a mieszkam na oceanem hahaha tak to wlasnie jest. A ty Bursztyn dlugo jest w Anglii?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia3 wrote:
    inessa wrote:
    My jak jechaliśmy tydzień temu do ośrodka adopcyjnego to też na łąkach były bociany a jeden przeleciał nad naszym pociągiem bardzo niziutko a inne już siedziały na jajkach :P

Szczególnie trzeba było się przyglądać tym siedzącym na jajkach....;) tylko proszę znowu bez skojarzeń - bo tu się normalnie nie da...;)

no nie da sie bez :D :D :D

ale jajca, no nie da sie nie :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi77 wrote:
    Hej dziewczyny, jestem z Gniezna, mam 36 lat, w ubiegłym roku Was podczytywałam, gdyż też chciałam mieć kolejne dziecko (mam dwoje - chłopcy: 6 i 11 lat). Niestety po 3 miesiącach prób uznałam, że chyba nie jest nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo. Więc oddałam wszystko w ręce Boga, ale raczej unikaliśmy współżycia w dni płodne. Zresztą mój mąż jest w domu tylko w weekendy. Zaadoptowaliśmy psa, dużo ćwiczyłam, ale niestety w marcu dopadła mnie straszna grypa, okres mi się rozregulował ( a zawsze miałam jak w zegarku 28 dni). No i w kwietniu dni płodne wypadły zupełnie inaczej. W piątek i sobotę działaliśmy a w niedzielę czułam ból jajników i podbrzusza jak na jajeczkowanie(9 dni od pierwszego dnia miesiączki). I nie wiem czemu, ale byłam pewna, że zajdę w ciążę. Jestem w 6 tygodniu ciąży, choc to jeszcze nie potwierdzone przez gina, ale dwa testy ciąż. pozytywne, brak miesiączki i wielkie cycki. Także może czasem warto puścic i nie miec takiego ciśnienia, nie skupiac się tak bardzo na pragnieniu posiadania dziecka.

Witaj Megi, gratuluję Fasolki, dbaj o was ;-)

‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ