X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie co jest mnajlepsze ? ze za zaznaczenie plamienia dostałam 2 punkty

samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

a mi wykres wyznaczył tak mocno owu ,potem na inny dzień przerywana a jeszcze później wogóle odznaczył i zaznaczyłam sama !!??

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

z tego co widzę to mogło być u ciebie plamienie implantacyjne bo zarodek zagnieżdża się między 6-12dniem po zapłodnieniu(nie owulacji) :D

inessa lubi tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem z Gniezna, mam 36 lat, w ubiegłym roku Was podczytywałam, gdyż też chciałam mieć kolejne dziecko (mam dwoje - chłopcy: 6 i 11 lat). Niestety po 3 miesiącach prób uznałam, że chyba nie jest nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo. Więc oddałam wszystko w ręce Boga, ale raczej unikaliśmy współżycia w dni płodne. Zresztą mój mąż jest w domu tylko w weekendy. Zaadoptowaliśmy psa, dużo ćwiczyłam, ale niestety w marcu dopadła mnie straszna grypa, okres mi się rozregulował ( a zawsze miałam jak w zegarku 28 dni). No i w kwietniu dni płodne wypadły zupełnie inaczej. W piątek i sobotę działaliśmy a w niedzielę czułam ból jajników i podbrzusza jak na jajeczkowanie(9 dni od pierwszego dnia miesiączki). I nie wiem czemu, ale byłam pewna, że zajdę w ciążę. Jestem w 6 tygodniu ciąży, choc to jeszcze nie potwierdzone przez gina, ale dwa testy ciąż. pozytywne, brak miesiączki i wielkie cycki. Także może czasem warto puścic i nie miec takiego ciśnienia, nie skupiac się tak bardzo na pragnieniu posiadania dziecka.

Bursztyn, polarmiś, grosza, inessa, Panda, bliska77, anna maria, iza37, megan8, angela, Reni, KaRa lubią tę wiadomość

Megi
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

z tego co widzę to mogło być u ciebie plamienie implantacyjne bo zarodek zagnieżdża się między 6-12dniem po zapłodnieniu(nie owulacji) :D

eeeeeeeeeeeeeee poważnie?
    jakos stracilam nadzieje chociaż powtarzałam sobie ze nie może się udac,najgorszy jest ten bol podbrzusza,takie ciagniecie jajnikow

grosza, inessa lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze oglądam Gladiatora ,jeden z moich ulubionych filmow i co chwile ucieka mi Nc+,chyba gdzies burza jest

inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mykam bo oczy mi się zamykają ,dobranoc :*

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 24 maja 2013, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi77 gratuluje bobaska!!! Dbaj o siebie i odwiedzaj Nas.
    Samirko jak ja bardzo bym chciala, zeby Ci sie udalo, dwa lata to juz dosc czekania wiec na Ciebie kolej!
    Inessko milej podrozy i baw sie dobrze.
    Sylwia78 moze to rzeczywiscie implantacja bo u Ciebie dopiero 9 dzien cyklu, nie sadze zeby to byla miesiaczka. Mialas juz tak kiedys?

grosza, inessa, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 04:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

jakos stracilam nadzieje chociaż powtarzałam sobie ze nie może się udac,najgorszy jest ten bol podbrzusza,takie ciagniecie jajnikow

no jest to możliwe :)! termin @ masz na 29 będziesz testować czy raczej nie?

inessa lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 05:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggi gratulacje :D
    Kochane buziaki wychodzę na autobus papapapapapapa <3

bliska77, iza37, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inesska - najnajnajlepszej zabawy !

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    kurcze oglądam Gladiatora ,jeden z moich ulubionych filmow i co chwile ucieka mi Nc+,chyba gdzies burza jest

filmik im się udał też go lubię a mój M nie bardzo :P podobają mi się filmy z tamtej epoki :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem
    pr4awie nie spalam w nocy,snily mi sie głupoty,do tego maly tez niezbyt dobrze spal
    już nic nie rozumiem,rano bylam pewna ze temp spadnie a ona jeszcze wzrosla,przez noc miałam wkladke czysta ,teraz miałam na wkladce znowu plamienie

samira lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jolka76 wrote:
    Megi77 gratuluje bobaska!!! Dbaj o siebie i odwiedzaj Nas.
    Samirko jak ja bardzo bym chciala, zeby Ci sie udalo, dwa lata to juz dosc czekania wiec na Ciebie kolej!
    Inessko milej podrozy i baw sie dobrze.
    Sylwia78 moze to rzeczywiscie implantacja bo u Ciebie dopiero 9 dzien cyklu, nie sadze zeby to byla miesiaczka. Mialas juz tak kiedys?

Jolka76 porozmawiam dzisiaj z mezem bo on ma pamięć do takich rzeczy

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Sylwia78 wrote:
    samira wrote:
    Sylwia78 wrote:

no jest to możliwe :)! termin @ masz na 29 będziesz testować czy raczej nie?

jak nie rozbuja się @ do 29 to pewnie będę testowac

Reni lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 25 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do tego Szymon wygląda jak biedronka wysypalo go wszędzie i ma powiększone wezly chłonne za uszami ,nawet nie da sobie dotknąć ich
    kurcze nie wiem co robic,isc do pracy czy nie

megan8 lubi tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...

Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie :)

Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszy ;) Kto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda :)

najpierw skarpetka, teraz pampers, nastepny bedzie dodtani test, murowane! :)

hahah no do trzech razy sztuka ;) znaki sa tudziez zbiegi okolicznosci, najwazniejsze zeby miec dobre nastawienie i sie nie nakrecac .....w miare mozliwosci ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Panda wrote:
    Reni wrote:
    a ja nie lubię wesel
    wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
    nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołej dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
    ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
    nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
    szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
    pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
    niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
    dobrze, że to raz w życiu
    jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
    nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
    no i alkohol mam do dzisiaj ;-)

p.s. dzień dobry

Reni wiesz ja tutaj mowie o fajnej zabawie kurcze i jedzeniu i muzyce i swojskiej atmosferze, ja pochodze z gor wiec wesela zwykle byly super. No chyba nie lubilabym ogladac np tak jak mowisz wujka Zbyszka golej dupy czy ciotki Tereski cyckow wibrujacych w rytm kaczuszek hahaha nie o takie wesela mi chodzi :) Najwazniejsze ze tort byl super haha

hehehehe :D :D
    ja lubie kazde wesele, bo na kazdym cos ciekawego sie dzieje, poznaje sie ludzi, roznych jedzonek sie probuje, choc mam czasem problem bo niby zamawiaja dla mnie wegetarianskie ale w praktyce roznie to wyglada, tak czy inaczej uwielbiam polskie wesela (angielskie i wloskie sa sztywne)i atmosfere, nawet jesli to jest remiza, nie ma znaczenia :)
    Panda, skad jestes z Polski? Tatry? :) bo Zakopane to moja milosc :)

ja tez uwielbiam Zakopane mam tam swoje korzenie a pochodze z Beskidow poludnie Polski (nie pisze nazwy bo mala miescina ze wzegledow anonimowych hahaha) mam nadzieje ze to ok ...bylismy niedawno w Zakopcu i okolicach wyszlalam sie na nartach jak za dawnych lat, ja kocham gory!!! a mieszkam na oceanem hahaha tak to wlasnie jest. A ty Bursztyn dlugo jest w Anglii?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 maja 2013, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia3 wrote:
    inessa wrote:
    My jak jechaliśmy tydzień temu do ośrodka adopcyjnego to też na łąkach były bociany a jeden przeleciał nad naszym pociągiem bardzo niziutko a inne już siedziały na jajkach :P

Szczególnie trzeba było się przyglądać tym siedzącym na jajkach....;) tylko proszę znowu bez skojarzeń - bo tu się normalnie nie da...;)

no nie da sie bez :D :D :D

ale jajca, no nie da sie nie :) :) :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi77 wrote:
    Hej dziewczyny, jestem z Gniezna, mam 36 lat, w ubiegłym roku Was podczytywałam, gdyż też chciałam mieć kolejne dziecko (mam dwoje - chłopcy: 6 i 11 lat). Niestety po 3 miesiącach prób uznałam, że chyba nie jest nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo. Więc oddałam wszystko w ręce Boga, ale raczej unikaliśmy współżycia w dni płodne. Zresztą mój mąż jest w domu tylko w weekendy. Zaadoptowaliśmy psa, dużo ćwiczyłam, ale niestety w marcu dopadła mnie straszna grypa, okres mi się rozregulował ( a zawsze miałam jak w zegarku 28 dni). No i w kwietniu dni płodne wypadły zupełnie inaczej. W piątek i sobotę działaliśmy a w niedzielę czułam ból jajników i podbrzusza jak na jajeczkowanie(9 dni od pierwszego dnia miesiączki). I nie wiem czemu, ale byłam pewna, że zajdę w ciążę. Jestem w 6 tygodniu ciąży, choc to jeszcze nie potwierdzone przez gina, ale dwa testy ciąż. pozytywne, brak miesiączki i wielkie cycki. Także może czasem warto puścic i nie miec takiego ciśnienia, nie skupiac się tak bardzo na pragnieniu posiadania dziecka.

Witaj Megi, gratuluję Fasolki, dbaj o was ;-)

‹‹ 482 483 484 485 486 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ