35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny Megi gratulacje!!!! Ja wczoraj wieczorem poszlam jednak na te wiejska zabawe i powiem wam ze odziwo nie mialam mdlosci najadlam sie frytek ,kielbaski i o23:30 do domku,fajnie bylo.Milego dnia dla wszystkich
bliska77, iza37, megan8, Bursztyn, gosia7122, KaRa lubią tę wiadomość
-
u mnie juz popoludnie z mojej misji "kisiel" nic nie wyszlo bo kolezanka mnie nawiedzila i przegadalysmy pol dnia, ale co tam..
Sylwia78 powiem ze bardzo obiecujaca sytuacja na Twoim wykresie juz sie nie moge doczekac Twojego testu, powodzenia!!!!
Megi77 to na prawde super wiadomosc i zgadzam sie w zupelnosci dac na luz i nie dac sie zwariowac, szczeslwej i zdrowej ciazy zycze!
Ja wozkow na razie nie ogladam, ale zawsze podoblay mi sie takie na 3 kulkach ze szprychami i oponkami bardzo wygodne do manewrowania i sueper do power walk albo biegania. Wiem co mowie bo lata temu bylam niania i wlasnie taki bolid obslugiwalam
Przesylam sloneczko wszystkim bo swieci pieknie dzisiaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 06:58
anna maria, megan8, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bozia3 wrote:Dziewczyny - jest tu jakiś wątek na forum z opiniami o lekarzach z danego miasta? Szukam opinii na temat kliniki Ludwin@Ludwin w Krakowie. Prywatna - droga, ale w necie opinie super....Chciałabym porozmawiać z kimś kto faktycznie miał z nimi kontakt...gdybyście coś wiedziały - to proszę o info..
Bozia, czy to jest nowa klinika bo przyznam sie ze nie slyszalalm o nich, gdzie sie mieszcza? Mialam Ci tez zapytac do jakiego gina chodzisz? Ja do Chalupczaka, przyjmuje prywatnie na ul.Sienkiewicza, jest tez poloznikiem, fajny facet, konkretny i dokladny a przy tym sympatyczny.
Dosyć nowa....mają świetne opinie w necie i bardzo dobry sprzęt - podobno jest drogo, ale profesjonalnie bardzo - oni są przy Rakowickiej i prowadzi to małżeństwo ginekologów plus ich zespół- oglądnij sobie stronkę - waham się, czy do nich od razu nie uderzyć bo ta babranina na NFZ już mi działa na nerwy.... http://www.ludwinludwin.pl/
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Witam Was, dziewczyny - chciałabym do Was dołączyć
Mam 36 lat i ośmioletniego synka, staram się dopiero od dwóch cykli. Ale, jak to zwykle w życiu bywa, jak człowiekowi zależy, to wiecznie jest coś nie tak. Otóż od trzech cykli mam rozwalony cykl. Nie pojawiła się @, musiałam przyjąć luteinę, po luteinie pojawiła się @, potem następny cykl trochę za szybko, ale OK, i teraz trzeci 33 dzień cyklu i nadal nie ma @ i nic nie wskazuje na to, żeby się miała pojawić... Obserwuję się dopiero od kilku dni, więc to za mało, ale kilka ostatnich dni utrzymywała się podwyższona temperatura - powyżej 37. Dzisiaj spadla do 36,6, czyli pasowałoby na @, ale tej ani widu, ani słychu. Dodatkowo śluz żaden - suchość nad suchościami, aż czuję dyskomfort, i jakby tego było mało wczoraj pojawiła się niewielka ilość takie bladoróżowego śluzu (podbarwionego krwią?). Nie mam pojęcia, co się ze mną dzieje. Zawsze miałam cykle jak w zegarku - co 28 dni, a teraz, jak mi zależy, coś jest nie tak. Jestem na dzisiaj umówiona na wizytę do gina, zobaczę, co mi powie... Jeśli to nawet niepęknięty pęcherzyk (co jest bardzo prawdopodobne), to chciałabym wiedzieć, co jest przyczyną tego stanu, żeby to wyleczyć, bo samo podanie luteiny niczego nie rozwiązuje - usuwa tylko objaw, a nie leczy przyczyny.
Trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny! Zdam relację, jak już będę po.bliska77, anna maria, angela, samira, promyk, KaRa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Megi wielkie gratulacje
Elle witaj,w grupie raźniej
a ja zadzwoniłam do kierowniczki powiedziałam o sytuacji z synem i powiedziała ze ma się zastanowić co robic i do 12 mam dac znac,bo rozumie te sytuacje
u mnie nadal bol podbrzusza i lekkie plamienie ,mam wrazenie jakby @ się rozkrecalaanna maria lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElle wrote:Witam Was, dziewczyny - chciałabym do Was dołączyć
Mam 36 lat i ośmioletniego synka, staram się dopiero od dwóch cykli. Ale, jak to zwykle w życiu bywa, jak człowiekowi zależy, to wiecznie jest coś nie tak. Otóż od trzech cykli mam rozwalony cykl. Nie pojawiła się @, musiałam przyjąć luteinę, po luteinie pojawiła się @, potem następny cykl trochę za szybko, ale OK, i teraz trzeci 33 dzień cyklu i nadal nie ma @ i nic nie wskazuje na to, żeby się miała pojawić... Obserwuję się dopiero od kilku dni, więc to za mało, ale kilka ostatnich dni utrzymywała się podwyższona temperatura - powyżej 37. Dzisiaj spadla do 36,6, czyli pasowałoby na @, ale tej ani widu, ani słychu. Dodatkowo śluz żaden - suchość nad suchościami, aż czuję dyskomfort, i jakby tego było mało wczoraj pojawiła się niewielka ilość takie bladoróżowego śluzu (podbarwionego krwią?). Nie mam pojęcia, co się ze mną dzieje. Zawsze miałam cykle jak w zegarku - co 28 dni, a teraz, jak mi zależy, coś jest nie tak. Jestem na dzisiaj umówiona na wizytę do gina, zobaczę, co mi powie... Jeśli to nawet niepęknięty pęcherzyk (co jest bardzo prawdopodobne), to chciałabym wiedzieć, co jest przyczyną tego stanu, żeby to wyleczyć, bo samo podanie luteiny niczego nie rozwiązuje - usuwa tylko objaw, a nie leczy przyczyny.
Trzymajcie za mnie kciuki, dziewczyny! Zdam relację, jak już będę po.
witaj Elle wśród nasanna maria lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewuszki!
Witaj Elle!Megi77-gratuluje!!!!
Inessko baw się dobrze kochana moja!
Sylwia a moze jednak???Trzymam mocno kciuki!!!
Za Ciebie Samirko i Aguś tez:)))
Życzę wam miłego weekendu kochane!!
Myślę o Was o kazdej bez wyjatku:)anna maria, megan8, Sylwia78, Bursztyn, gosia7122, bliska77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:agafbh wrote:Panda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie
Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszyKto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda
może to jakiś znak
no no no robi się ciekawiea propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m
szkoda, że nie podrzucił od razu maleństwa do torbyiza37, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:grosza wrote:agafbh wrote:Panda wrote:A wogole to dobry wieczor i dzien dobry dla Was kochane dziewuszki, u mnie dzisiaj totalny zapierdziel nawet mi sie nie udalo w pracy na was popatrzec, dluuugi i ciezki tydzien juz za mna i jest weekend Hura jak ja sie ciesze. Jutro misja siemie lniane i kisiel haha tak jak gadalysmy wczoraj...
Witam nowe dziewczeta, fajnie u nas jest zobaczycie
Musze Wam powiedziec co mi sie przytrafilo dzisiaj, zwykle kupuje kosmetyki przez internet no i przyszla przesylka otwieram wycagam rzeczy jeden po drugim a na dnie pudelka lezy maly pampers dla bejbika chyba w ramch promocji czy co hahaha....oczywiscie usmiech na mojej mordce momentlny oj jak lubie tego kogos kto mi tego pampersa wlozyl do pudelka, mala rzecz a cieszyKto by pomyslal ze pampers moze zrobic tyle radosci hahaha....
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki te co wiedza ze zaciazone, te co jeszcze nie wiedza ze sa, no i te co niedlugo beda
może to jakiś znak
no no no robi się ciekawiea propos mi parę dni temu nad głową całkiem nisko przeleciał bocian -leciał do swego gniazda co było ode mnie z 200m
A do mnie mama zadzwoniła, że na moim domku w Polsce, na kominie usiadł bocian i zapytała czy przypadkiem nie skrywam jakiejś niespodzianki.... "Nie skrywam mamo ale może to jakiś znak"? Oby.
A ja dzisiaj miałam piękny sen - przez okno widziałam pięknie lecącego bociana z czerwonymi nóżkamianna maria, megan8, iza37, Bursztyn, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:angela wrote:megan8 wrote:Angela napisz ,czy ty co miesiąc robisz jakieś badania ???
bo ja miałam raz robione dopiero i teraz idę pod koniec czerwca na wizytę ,ale nic nie muszę robić i nie wiem
Pamiętam ,że w 1 i 2 ciąży co miesiąc było trzeba robić
megan - piękna dzidzia
Co 2 miesiące morfologię i mocz, na początku ciąży próby wątrobowe, aspat, alat, glukozę i toksoplazmozę oraz wszystkie wirusy . Po 11tc pierwsze badanie prenatalne i badanie krwi pappa pod kątem chorób genetycznych , a po 20tc drugie badanie prenatalne w celu oceny anatomii płodu - na razie to tyle. Do 12tc kwas foliowy, potem pregna kwasy DHA , na przemian z femibionem 2 ( suplement dla kobiet w ciąży)
Dzięki Angela ,zapisałam to sobie w mailu ,dzięki!!!
Nie ma za co - polecam się na przyszłośćanna maria, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość