35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:dziś mój syn wraca od taty
znów łazienka będzie zajęta na okrągło
Ja mam dwie dorosłe córki i wyobraź sobie poranek,jak łazienka jest okupowana hehhe.Mój mąż z nami nie wyrabia i zawsze wkurzony jedzie za potrzebą do firmy hehehemegan8, anna maria, Bursztyn, Panda, Dorka71, bliska77, KaRa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Megi77 wrote:Hej dziewczyny, jestem z Gniezna, mam 36 lat, w ubiegłym roku Was podczytywałam, gdyż też chciałam mieć kolejne dziecko (mam dwoje - chłopcy: 6 i 11 lat). Niestety po 3 miesiącach prób uznałam, że chyba nie jest nam dane mieć jeszcze jedno maleństwo. Więc oddałam wszystko w ręce Boga, ale raczej unikaliśmy współżycia w dni płodne. Zresztą mój mąż jest w domu tylko w weekendy. Zaadoptowaliśmy psa, dużo ćwiczyłam, ale niestety w marcu dopadła mnie straszna grypa, okres mi się rozregulował ( a zawsze miałam jak w zegarku 28 dni). No i w kwietniu dni płodne wypadły zupełnie inaczej. W piątek i sobotę działaliśmy a w niedzielę czułam ból jajników i podbrzusza jak na jajeczkowanie(9 dni od pierwszego dnia miesiączki). I nie wiem czemu, ale byłam pewna, że zajdę w ciążę. Jestem w 6 tygodniu ciąży, choc to jeszcze nie potwierdzone przez gina, ale dwa testy ciąż. pozytywne, brak miesiączki i wielkie cycki. Także może czasem warto puścic i nie miec takiego ciśnienia, nie skupiac się tak bardzo na pragnieniu posiadania dziecka.
Megi77 ,no w szoku jestem ,bo ja też z Gniezna ,hmmmm
może za rok będziemy razem na spacery chodziły z wózkami ...
megan8, naprawdę? A z jakiej części Gniezna? Byłaś już u gina? U kogo? Ja jestem umówiona dopiero pod koniec 8 tygodnia, stwierdziłam, że nie będę chodzic prywatnie tak jak poprzednie dwie ciąże, idę na wrzesińską do doktor L.Megi -
iza37 wrote:Megan kochana a jak ty się czujesz tak wogóle?
mdłości nadal ,zaczął się częstomocz czego nienawidzę!!! bo robię siku wychodzę do miasta i nagle mi się chce
i wiecznie chce mi się jeść ,masakra!!!anna maria, iza37, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:rano to wstaję wcześnie ,ale wieczór najgorszy
teraz to jak wracam z fitnessu to od razu się myje i zostawiam sobie tylko zęby do umycia"
Megan8, a chodzisz na fitness dla ciężarnych do lady cat? Ja mam zamiar sie zapisac, przed ciąża duzo biegałam i chodziłam na aero i zumbę do "Zosi", teraz ćwiczę w domu, głównie na wzmacnianie. Ale mam zamiar właśnie zapisać sie na zajęcia do Lady cat.anna maria lubi tę wiadomość
Megi -
megan8 wrote:Megi77 wrote:megan8 wrote:rano to wstaję wcześnie ,ale wieczór najgorszy
teraz to jak wracam z fitnessu to od razu się myje i zostawiam sobie tylko zęby do umycia"
Megan8, a chodzisz na fitness dla ciężarnych do lady cat? Ja mam zamiar sie zapisac, przed ciąża duzo biegałam i chodziłam na aero i zumbę do "Zosi", teraz ćwiczę w domu, głównie na wzmacnianie. Ale mam zamiar właśnie zapisać sie na zajęcia do Lady cat.
ja nadal do Zosi chodzę ,ale numer ,może z widzenia się znamy...
na razie odpuściłam sobie u Karoliny i Eweliny ,bo za ostro było
zumby nie lubię
a do Lady cat też bym chciała się zapisać ,zajęcia są w poniedziałki i środy o 17.00 ,ale ciężko mi zrezygnować z Zosi
kurczę, ale numer, też chodziłam do Karoliny w pon. na 18.15 a do Eweliny w czwartki, na pewno znamy się z widzeniaMegi -
megan8 wrote:mi lekarz pozwolił ćwiczyć ,więc chodzę
piłki są delikatne więc się nie boję na nie chodzić , a Nikoli powiedziałam o co chodzi i jest ok
no, ale piłki tylko do 6 czerwca, później wchodzi Paulina z Body bar, a ja dziś cwiczyłam z tymi paniami:http://www.youtube.com/watch?v=IwPeo49HNVY
tam są filmiki po 10 min, każda na inne części ciała. Chyba nie dałabym rady z Nikolą zauważyłam, ze mam gorszą kondycję w ciąży, mroczki przed oczami jak mocno sie zmęczęMegi -
megan8 wrote:iza37 wrote:Megan kochana a jak ty się czujesz tak wogóle?
mdłości nadal ,zaczął się częstomocz czego nienawidzę!!! bo robię siku wychodzę do miasta i nagle mi się chce
i wiecznie chce mi się jeść ,masakra!!!
Mam to samo z jedzeniem ale zauwazylam ze jak sie najem to nie mam mdlosci .megan8, Bursztyn, KaRa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:tak wiem ,ale najpierw piłki z Pauliną 18.15 ,a później Body bar 19.15
wysłałam ci zaproszenie do przyjaciółek,jak przyjmiesz to możemy tam wymienić się mailem lub nr tel jak byś kiedyś chciała
no pewnie, tylko gdzie mam to zaproszenie, co muszę zrobic?anna maria lubi tę wiadomość
Megi