35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Panda wrote:Reni wrote:a ja nie lubię wesel
wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołej dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
dobrze, że to raz w życiu
jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
no i alkohol mam do dzisiaj
p.s. dzień dobry
Reni wiesz ja tutaj mowie o fajnej zabawie kurcze i jedzeniu i muzyce i swojskiej atmosferze, ja pochodze z gor wiec wesela zwykle byly super. No chyba nie lubilabym ogladac np tak jak mowisz wujka Zbyszka golej dupy czy ciotki Tereski cyckow wibrujacych w rytm kaczuszek hahaha nie o takie wesela mi chodziNajwazniejsze ze tort byl super haha
hehehehe
ja lubie kazde wesele, bo na kazdym cos ciekawego sie dzieje, poznaje sie ludzi, roznych jedzonek sie probuje, choc mam czasem problem bo niby zamawiaja dla mnie wegetarianskie ale w praktyce roznie to wyglada, tak czy inaczej uwielbiam polskie wesela (angielskie i wloskie sa sztywne)i atmosfere, nawet jesli to jest remiza, nie ma znaczenia
Panda, skad jestes z Polski? Tatry?bo Zakopane to moja milosc
ja tez uwielbiam Zakopane mam tam swoje korzenie a pochodze z Beskidow poludnie Polski (nie pisze nazwy bo mala miescina ze wzegledow anonimowych hahaha) mam nadzieje ze to ok ...bylismy niedawno w Zakopcu i okolicach wyszlalam sie na nartach jak za dawnych lat, ja kocham gory!!! a mieszkam na oceanem hahaha tak to wlasnie jest. A ty Bursztyn dlugo jest w Anglii?
5 lat, ale wczesniej mieszkalam w Mediolanie ponad 10 lat
o to tez juz spore latka poza krajem...cos jak jaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 11:58
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn zazdroszczę Mediolanu,oczywiscie zazdroszczę tak pozytywnie
ja w ramach zajecia sobie glowy siedze na forach ogrodniczych,musze posadzic cos na zywoplot na działce a ze mamy tereny mocno podmokle to ciężko znalesc cos co urośnie szybko i będzie nam się podobalogrosza, anna maria, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a nie pochwaliłam się wam ze zrobiłam sobie mini zielnik na balkonie,mam w skrzynce rozmaryn,lubczyk i tymianek cytrynowy,zasadze jeszcze oregano i bazylie
w osobnej doniczce mam miete bo zamierzam latem popijać mojito;-)iza37, megan8, grosza, anna maria, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witaj Elle - jakiś wysyp ostatnio nowych osób- dobrze, że człowiek się sam nie boryka..
dopiero tutaj zobaczyłam jak wiele dziewczyn się stara i ile ma problemy .Witam nowe koleżankigrosza, bliska77, anna maria, Bursztyn, Reni, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny ja zakupiłam test owulacyjny wielokrotnego użytku, mam nadzieję, ze nie bedę musiała go używać wielokrotnie...hehe. Patrzyłam na galerię wykresów ciążowych, to tam co druga dziewczyna zaszła dzieki testom...Moze akurat? Zobaczymy,w poniedziałek znowu monitoring a potem luzzzz
gosia7122, grosza, anna maria, KaRa, Reni lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iza37 wrote:Megan kochana a jak ty się czujesz tak wogóle?
mdłości nadal ,zaczął się częstomocz czego nienawidzę!!! bo robię siku wychodzę do miasta i nagle mi się chce
i wiecznie chce mi się jeść ,masakra!!!
ja też z sikaniem nie daję rady - cały czas ganiam do toaletygrosza, bliska77, anna maria, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Witaj Elle!
Tez czytalam ze testy owulacyjne pomagaja wykryc ten magiczny dzien, ale mysle ze najlepiej to z testem i mierzeniem tempki, z tymi dwoma metodami to juz wszystko wiadomo. Ja narazie pierwszy cykl z mierzeniem i trzeci z testami, zobaczymy czy tempka potwierdzi testy.
Milego weekendu dziewczynki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2013, 13:59
grosza, bliska77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:jestem
oczywiscie zasnelam z młodym,robi się z tego rytual;-)
po rozmowie z mezem ustaliłam ze zostaje z młodym w domu,trudno jak mnie wyrzuca nic nie zrobie a syn i jego zdrowie sa najwazniejsze
no i słusznie najważniejsze aby szybko wyzdrowiałi nie drapał się mi lekarka przepisała oprócz jakiejś papkowatej maści, syrop uspakajający dla dzieci ale na szczęście nie był potrzebny
bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a nie pochwaliłam się wam ze zrobiłam sobie mini zielnik na balkonie,mam w skrzynce rozmaryn,lubczyk i tymianek cytrynowy,zasadze jeszcze oregano i bazylie
w osobnej doniczce mam miete bo zamierzam latem popijać mojito;-)
kurcze też powinnam pomyśleć o jakiś ziółkach żywych zwłaszcza że bardzo je lubię !bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:O kurcze teraz uswiadomilam sobie ze moja druga polowa ma w poniedzialek urodzinki...moze to cos znaczy..skleroze
Jezeli sie pojawia = to masz prezet gotowy ,zycze Ci tego z calego sercamegan8, Bursztyn, promyk, Panda, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:anna maria wrote:Witam dziewczyny Megi gratulacje!!!! Ja wczoraj wieczorem poszlam jednak na te wiejska zabawe i powiem wam ze odziwo nie mialam mdlosci najadlam sie frytek ,kielbaski i o23:30 do domku,fajnie bylo.Milego dnia dla wszystkich
no widzisz !wiedzialam ze sie bedziesz dobrze bawic
Dzieki Bursztynku !Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj widzę dziewczyny, że się nieźle rozpisałyście
ja dzis jakaś niemrawa jetem, piję właśnie drugą kawkę i zaraz muszę poćwiczyć, chociaż z 15 minut, wieczorem mecz i piwko
Promyk, ale byłby prezent.......
ciekawe jak nasza Inessa
Grosza ja mam w donicach oregano, bazylię, lawendę, tymianek, miętę, no i szczypiorek,pietruszkę i seler (na natkę), fajnie jest bo co swoje to swojemegan8, grosza, Bursztyn, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj widzę dziewczyny, że się nieźle rozpisałyście
ja dzis jakaś niemrawa jetem, piję właśnie drugą kawkę i zaraz muszę poćwiczyć, chociaż z 15 minut, wieczorem mecz i piwko
Promyk, ale byłby prezent.......
ciekawe jak nasza Inessa
Grosza ja mam w donicach oregano, bazylię, lawendę, tymianek, miętę, no i szczypiorek,pietruszkę i seler (na natkę), fajnie jest bo co swoje to swoje
Ja dzisiaj wieczrem tez meczyk ale bez piwka w miejsce piwka Jakis Gyros.bliska77, megan8, grosza, Bursztyn, Panda, iza37 lubią tę wiadomość