35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:oj o tych wakacjach tak piszecie, my równiutko za miesiąc, 25 czerwca nad morze jedziemy, u nas ze względu na astmę i tarczyce morze jak najbardziej wskazane tylko nie głośne kurorty, jeździmy tam gdzie bociany tyłkami zawracają, cisza spokój ludzi jak na lekarstwo o 6 rano z psem do lasu, uwielbiam, do morza ok 45 min spacerem przez las a na plaży praktycznie zero ludzi i nadmorskie spacery, cóz nic mnie tak nie relaksuje
to w moje urodziny jedziecie (wlasnie mi uswiadomilas ze to juz za miesiac). Zdradzisz co to za miejscowosc? - bo brzmi super
powiem że niekiedy niedaleko za tymi wielkimi kurortami są właśnie takie spokojne plaże z niewielką ilością ludzi znamy takie miejsca i z nich korzystamybliska77, Bursztyn, Panda, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:Bylam dzis na wizycie u chinskiej lekarki, z powodu tradziku ktory nie mija i strasznie sie z tym czuje, bo ciagle mam inwazje nie tylko na twarzy ale i na plecach, masakra. Zrobila mi akupunkture- mialam to po raz pierwszy, jeszcze 5 sesji, co tydzien. Bardzo sie boje igiel, wiec panikowalam ale nie bolalo, powbijala mi w lydki, kolana, brzuch, ramiona, kciuki a potem gdzies na karku i na plecach. musialam tak lezec 45 ale bylo przyjemnie, mila muzyka, cieplo
Dostalam tez tabletki ziolowe. powiedziala ze musze odtruc organizm i ozywic energie w ciele bo slabo krazy. Tez tak czuje, bo od dawna jakas taka bez zycia jestem. Mam zakaz picia alkoholu, jedzenia owocow morza i ryb. Przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. Powiedziala, ze na 80% uda jej sie mi pomoc. Wspolpracuja z tutejsszym nfz wiec sa raczej wiarygodni. Oczywiscie wszytsko odplatnie. Bede sie stosowac do zalecen. Mam nadzieje ze mi pomoze, bo jak dotad nie pomoglo nic
a to cholerstwo zostawia mi slady i blizny na twarzy, tak ze samoocena i drastycznie spadla i przyczynilo sie to do ogolnego dola.
w takim razie trzymam kciuki za zadowalające rezultaty
Dzieki Agus
Mam nadzieję ,że uda jej się Ci pomóc ja mam wulkany na twarzy zwłaszcza jak zjem czekoladębliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja mysle, ze to ciaza u Ciebie i plamienie na zagniezdzenie.
Bursztynku powodzenia z walka z tradzikiem!
Ja dzis zrobilam pierwszy test owulacyjny z opakowania i niesodzianka pozytywny, wiec zabieram sie za serduszkowanie wieczorkiem. Ciesze sie bo jak sie nie uda to mam cztery testy na przyszly cykl.
Milego wieczorku dziewczynki!KaRa, Bursztyn, Panda, iza37, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:oj o tych wakacjach tak piszecie, my równiutko za miesiąc, 25 czerwca nad morze jedziemy, u nas ze względu na astmę i tarczyce morze jak najbardziej wskazane tylko nie głośne kurorty, jeździmy tam gdzie bociany tyłkami zawracają, cisza spokój ludzi jak na lekarstwo o 6 rano z psem do lasu, uwielbiam, do morza ok 45 min spacerem przez las a na plaży praktycznie zero ludzi i nadmorskie spacery, cóz nic mnie tak nie relaksuje
to w moje urodziny jedziecie (wlasnie mi uswiadomilas ze to juz za miesiac). Zdradzisz co to za miejscowosc? - bo brzmi super
powiem że niekiedy niedaleko za tymi wielkimi kurortami są właśnie takie spokojne plaże z niewielką ilością ludzi znamy takie miejsca i z nich korzystamy
oj tak, ja kurorty omijam z dalekagrosza lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:oj o tych wakacjach tak piszecie, my równiutko za miesiąc, 25 czerwca nad morze jedziemy, u nas ze względu na astmę i tarczyce morze jak najbardziej wskazane tylko nie głośne kurorty, jeździmy tam gdzie bociany tyłkami zawracają, cisza spokój ludzi jak na lekarstwo o 6 rano z psem do lasu, uwielbiam, do morza ok 45 min spacerem przez las a na plaży praktycznie zero ludzi i nadmorskie spacery, cóz nic mnie tak nie relaksuje
agafbh chyba wiem jaka to miejscowośc - Karwieńskie Błota II?grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
Megi -
grosza wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Panda wrote:Reni wrote:a ja nie lubię wesel
wszystko to jakieś takie sztuczne na siłe
nie cierpię oczepin jakaś masakra nawaleni ludzie robią z siebie pajaców na parkiecie potem jak się ogląda to obciach gołej dupy na wierzchu, cycki bo laski były wleczone w jakiejś zabawie
ja miałam swoje wesele w zeszłym roku niby wszystko pięknie cacy ale koszmar
nie mogłam się doczekać kiedy ci ludzie pójdą w cholerę do domu hahah
szarpią cię obcy ludzie uśmiechasz się do każdego mimo, że nie znasz
pozujesz do zdjęć z nielubianą ciocią czy wujkiem
niestety teściowie się uparli, że nie wypada a ja dałam się namówić
dobrze, że to raz w życiu
jedno co było na plus jedzonko przepyszne no i tort z bitej śmietany z wiórkami kokosowymi i wiśniami przybrany żywymi kwiatami
nawet na mnie zrobił wrażenie mimo, że sama go zamawiałam ogromniasty
no i alkohol mam do dzisiaj
p.s. dzień dobry
Reni wiesz ja tutaj mowie o fajnej zabawie kurcze i jedzeniu i muzyce i swojskiej atmosferze, ja pochodze z gor wiec wesela zwykle byly super. No chyba nie lubilabym ogladac np tak jak mowisz wujka Zbyszka golej dupy czy ciotki Tereski cyckow wibrujacych w rytm kaczuszek hahaha nie o takie wesela mi chodziNajwazniejsze ze tort byl super haha
hehehehe
ja lubie kazde wesele, bo na kazdym cos ciekawego sie dzieje, poznaje sie ludzi, roznych jedzonek sie probuje, choc mam czasem problem bo niby zamawiaja dla mnie wegetarianskie ale w praktyce roznie to wyglada, tak czy inaczej uwielbiam polskie wesela (angielskie i wloskie sa sztywne)i atmosfere, nawet jesli to jest remiza, nie ma znaczenia
Panda, skad jestes z Polski? Tatry?bo Zakopane to moja milosc
ja tez uwielbiam Zakopane mam tam swoje korzenie a pochodze z Beskidow poludnie Polski (nie pisze nazwy bo mala miescina ze wzegledow anonimowych hahaha) mam nadzieje ze to ok ...bylismy niedawno w Zakopcu i okolicach wyszlalam sie na nartach jak za dawnych lat, ja kocham gory!!! a mieszkam na oceanem hahaha tak to wlasnie jest. A ty Bursztyn dlugo jest w Anglii?
5 lat, ale wczesniej mieszkalam w Mediolanie ponad 10 lat
o to tez juz spore latka poza krajem...cos jak ja
Laseczki pozdrowię w sierpniu Zakopane od WAS bo na urlopik się tam wybieramy choć jeszcze lokalu nie znalazłam
Dzieki Grosza ;0) nie wiem jakie sa Twoje preferencje ale zobacz sobie 'Rezydencja Bambi Zakopane' spedzilisy tak tylko noc zima i strasznie nam sie podobalo zobacz sobie na internecie ja polecam...grosza, samira lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Bursztyn -fajnie !
Ja jakoś w drugim tygodniu sierpnia będę
Sylwia78 - Zakopane górą!
ale Wam fajnie ja to moze dopiero jakos w 2014 jak dobrze pojdzie, jak jus sobie zajde to na pewno odwiedze ojczyzne...no i Zakopane i strasznie chcialabym pojechac do Trojmiasta bo wstyd powiedziec ale jeszcze nigdy nie bylam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 06:06
Sylwia78, grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bylam dzis na wizycie u chinskiej lekarki, z powodu tradziku ktory nie mija i strasznie sie z tym czuje, bo ciagle mam inwazje nie tylko na twarzy ale i na plecach, masakra. Zrobila mi akupunkture- mialam to po raz pierwszy, jeszcze 5 sesji, co tydzien. Bardzo sie boje igiel, wiec panikowalam ale nie bolalo, powbijala mi w lydki, kolana, brzuch, ramiona, kciuki a potem gdzies na karku i na plecach. musialam tak lezec 45 ale bylo przyjemnie, mila muzyka, cieplo
Dostalam tez tabletki ziolowe. powiedziala ze musze odtruc organizm i ozywic energie w ciele bo slabo krazy. Tez tak czuje, bo od dawna jakas taka bez zycia jestem. Mam zakaz picia alkoholu, jedzenia owocow morza i ryb. Przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. Powiedziala, ze na 80% uda jej sie mi pomoc. Wspolpracuja z tutejsszym nfz wiec sa raczej wiarygodni. Oczywiscie wszytsko odplatnie. Bede sie stosowac do zalecen. Mam nadzieje ze mi pomoze, bo jak dotad nie pomoglo nic
a to cholerstwo zostawia mi slady i blizny na twarzy, tak ze samoocena i drastycznie spadla i przyczynilo sie to do ogolnego dola.
Bursztyn wiesz ja mialam taki sam problem jak ty szczegolnie plecy bolace ogromne zaskorniaki. Jakas masakra depresji malo sie nie nabawilam i tylko jak bralam tabletki antykoncepcyjne to cera byla swietna, mialam kilka serii antybiotykow i specjalnie robione mazidla. Odpukac teraz jest lepiej ale chyba dlatego ze pije herbate z ziola juz to kiedys pisalam nazywa sie Czystek masz tutaj sobie poczytaj http://natvita.pl/26-czystek-herbata-cena-bio-cistus-incanus-sklep-borelioza.html. Moja siostra mi to poleciloa bo tez ma problem z cera. Niestety to juz jest taka nasza uroda hahaha. W kazdym razie polepszylo mi sie bardzo. Nie mowie ze cie wyleczy ale pomaga na 100% i ma mostwo swietnych wlasciwosci, poczytajWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 00:42
Bursztyn, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Jolka76 wrote:Sylwia ja mysle, ze to ciaza u Ciebie i plamienie na zagniezdzenie.
Bursztynku powodzenia z walka z tradzikiem!
Ja dzis zrobilam pierwszy test owulacyjny z opakowania i niesodzianka pozytywny, wiec zabieram sie za serduszkowanie wieczorkiem. Ciesze sie bo jak sie nie uda to mam cztery testy na przyszly cykl.
Milego wieczorku dziewczynki!
Owocnego serduszkowania zyczebliska77 lubi tę wiadomość
-
czesc
Panda to jak będziesz w Trojmiescie daj znac ,na pewno zrobie wszystko aby się spotkać i zrobimy sobie słynne zdjecie pod Neptunem;-)
Grosza tez pewnie się zjawi;-)
my wczoraj ogladalismy mecz,wpadli sąsiedzi z browarkami ,było nawet milo,oczywicie najwieksza sensacja było to ze nie pilam piwka
u mnie spadek tepm, nie wiem czy to cos oznacza ale nie nakręcam się ,poczekam do srody na testowaniegrosza, anna maria, bliska77, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia78 wrote:czesc
Panda to jak będziesz w Trojmiescie daj znac ,na pewno zrobie wszystko aby się spotkać i zrobimy sobie słynne zdjecie pod Neptunem;-)
my wczoraj ogladalismy mecz,wpadli sąsiedzi z browarkami ,było nawet milo,oczywicie najwieksza sensacja było to ze nie pilam piwka
u mnie spadek tepm, nie wiem czy to cos oznacza ale nie nakręcam się ,poczekam do srody na testowanie
na pewno
ja obstawiałam, że Bayern wygra mimo kibicowania naszym chłopakom !
myślę że taki jednodniowy spadek tempki jeszcze nic nie znaczy czekamy...anna maria, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Megi77 wrote:agafbh wrote:oj o tych wakacjach tak piszecie, my równiutko za miesiąc, 25 czerwca nad morze jedziemy, u nas ze względu na astmę i tarczyce morze jak najbardziej wskazane tylko nie głośne kurorty, jeździmy tam gdzie bociany tyłkami zawracają, cisza spokój ludzi jak na lekarstwo o 6 rano z psem do lasu, uwielbiam, do morza ok 45 min spacerem przez las a na plaży praktycznie zero ludzi i nadmorskie spacery, cóz nic mnie tak nie relaksuje
agafbh chyba wiem jaka to miejscowośc - Karwieńskie Błota II?
Karwieńskie Błota I i II mała mieścinka i jak najbardziej należą do takich spokojnych miejscanna maria, bliska77, samira, Megi77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Sylwia78 wrote:czesc
u mnie spadek tepm, nie wiem czy to cos oznacza ale nie nakręcam się ,poczekam do srody na testowanie
na pewno
myślę że taki jednodniowy spadek tempki jeszcze nic nie znaczy czekamy...
ja tez obstawiałam Bayern;-)
ale ten gol w 89 minucie zaskoczyl wszystkichgrosza, anna maria lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:grosza wrote:Sylwia78 wrote:czesc
na pewno
myślę że taki jednodniowy spadek tempki jeszcze nic nie znaczy czekamy...
ja tez obstawiałam Bayern;-)
ale ten gol w 89 minucie zaskoczyl wszystkich
tak,ledwo im się udało; uważam że Lewandowski dobrze grał, emocjonujący meczyk i na pewno w Pl b.dużo ludzi go oglądałoanna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:iza37 wrote:Hej dziewczyny ja zakupiłam test owulacyjny wielokrotnego użytku, mam nadzieję, ze nie bedę musiała go używać wielokrotnie...hehe. Patrzyłam na galerię wykresów ciążowych, to tam co druga dziewczyna zaszła dzieki testom...Moze akurat? Zobaczymy,w poniedziałek znowu monitoring a potem luzzzz
wielokrotnego uzytku??? A jak to dziala?
To taki mikroskop owulacyjny,robisz o kazdej porze dnia, no i ile razy chcesz,tu masz kochana link do tej str:
http://www.vitaspa.pl/test-owulacyjny-wielokrotnego-uzytku-julia-mikroskop-owulacyjny-p-124.htmlbliska77, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość