35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wogóle to dzień dobry kochane! Wszystkiego najlepszego dla WAS!!!
Aguś,Sylwia obiecujące wykresy:)Oby sie udało tym razem!!!!U mnie wszystko sie poprzestawiało przez nagły spadek temp. Ovu wyznaczył mi owulację na 17, teraz ja zmienił i nie wyznaczył wcale:(Ale ja dopiero teraz mam objawy owulacyjne hehe.jutro monitoring:)
Samirko co u Ciebie kochana???
Grosza ja też jade nad morze 9 sierpnia do Grzybowa,cisza,spokój i pełen relax:)
Życzę Wam wszystkim miłego DNIA MAMUSI:)))bliska77, Bursztyn, gosia7122, Panda, grosza, samira, megan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMegi77 wrote:agafbh wrote:oj o tych wakacjach tak piszecie, my równiutko za miesiąc, 25 czerwca nad morze jedziemy, u nas ze względu na astmę i tarczyce morze jak najbardziej wskazane tylko nie głośne kurorty, jeździmy tam gdzie bociany tyłkami zawracają, cisza spokój ludzi jak na lekarstwo o 6 rano z psem do lasu, uwielbiam, do morza ok 45 min spacerem przez las a na plaży praktycznie zero ludzi i nadmorskie spacery, cóz nic mnie tak nie relaksuje
agafbh chyba wiem jaka to miejscowośc - Karwieńskie Błota II?
tam też byliśmy ale 5 lat temu, tam też jest pięknie, cisza i spokójBursztyn, grosza, anna maria, Megi77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:iza37 wrote:Bursztyn wrote:iza37 wrote:Hej dziewczyny ja zakupiłam test owulacyjny wielokrotnego użytku, mam nadzieję, ze nie bedę musiała go używać wielokrotnie...hehe. Patrzyłam na galerię wykresów ciążowych, to tam co druga dziewczyna zaszła dzieki testom...Moze akurat? Zobaczymy,w poniedziałek znowu monitoring a potem luzzzz
wielokrotnego uzytku??? A jak to dziala?
To taki mikroskop owulacyjny,robisz o kazdej porze dnia, no i ile razy chcesz,tu masz kochana link do tej str:
http://www.vitaspa.pl/test-owulacyjny-wielokrotnego-uzytku-julia-mikroskop-owulacyjny-p-124.html
ach, odrazu trzeba bylo mowic, ze to mikroskopwiem juz o co chodzi.
widzialam cos takiego w aptece i wlasnie sie zastanawialam czy warto kupic....ma ktos doswiadczenie z tym mikroskopem moze?iza37 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Panda wrote:Bursztyn wrote:Bylam dzis na wizycie u chinskiej lekarki, z powodu tradziku ktory nie mija i strasznie sie z tym czuje, bo ciagle mam inwazje nie tylko na twarzy ale i na plecach, masakra. Zrobila mi akupunkture- mialam to po raz pierwszy, jeszcze 5 sesji, co tydzien. Bardzo sie boje igiel, wiec panikowalam ale nie bolalo, powbijala mi w lydki, kolana, brzuch, ramiona, kciuki a potem gdzies na karku i na plecach. musialam tak lezec 45 ale bylo przyjemnie, mila muzyka, cieplo
Dostalam tez tabletki ziolowe. powiedziala ze musze odtruc organizm i ozywic energie w ciele bo slabo krazy. Tez tak czuje, bo od dawna jakas taka bez zycia jestem. Mam zakaz picia alkoholu, jedzenia owocow morza i ryb. Przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. Powiedziala, ze na 80% uda jej sie mi pomoc. Wspolpracuja z tutejsszym nfz wiec sa raczej wiarygodni. Oczywiscie wszytsko odplatnie. Bede sie stosowac do zalecen. Mam nadzieje ze mi pomoze, bo jak dotad nie pomoglo nic
a to cholerstwo zostawia mi slady i blizny na twarzy, tak ze samoocena i drastycznie spadla i przyczynilo sie to do ogolnego dola.
Bursztyn wiesz ja mialam taki sam problem jak ty szczegolnie plecy bolace ogromne zaskorniaki. Jakas masakra depresji malo sie nie nabawilam i tylko jak bralam tabletki antykoncepcyjne to cera byla swietna, mialam kilka serii antybiotykow i specjalnie robione mazidla. Odpukac teraz jest lepiej ale chyba dlatego ze pije herbate z ziola juz to kiedys pisalam nazywa sie Czystek masz tutaj sobie poczytaj http://natvita.pl/26-czystek-herbata-cena-bio-cistus-incanus-sklep-borelioza.html. Moja siostra mi to poleciloa bo tez ma problem z cera. Niestety to juz jest taka nasza uroda hahaha. W kazdym razie polepszylo mi sie bardzo. Nie mowie ze cie wyleczy ale pomaga na 100% i ma mostwo swietnych wlasciwosci, poczytaj
Panda, dziekuje, na pewno sobie kupie. Wiesz, najgorsze sa blizny ktore pozniej zostaja
wierz mi wiem o czym mowisz..ja przez to przechodzilam, wciaz od czasu cos tam mi wyskoczy ale to juz na szczescie nie jest tak jak kiedys...uzywam tez clinique 3 steps na twarz http://www.clinique.com.au/cms/product/franchise/3step_system_detail.tmpl tez fajne i tez kiedys tam znajoma mi polecial co miala problem z cera.
Mam ndzieje ze akupunktura ci pomoze bo zwykle pomaga na wszystko
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:czesc
Panda to jak będziesz w Trojmiescie daj znac ,na pewno zrobie wszystko aby się spotkać i zrobimy sobie słynne zdjecie pod Neptunem;-)
Grosza tez pewnie się zjawi;-)
my wczoraj ogladalismy mecz,wpadli sąsiedzi z browarkami ,było nawet milo,oczywicie najwieksza sensacja było to ze nie pilam piwka
u mnie spadek tepm, nie wiem czy to cos oznacza ale nie nakręcam się ,poczekam do srody na testowanie
no super by bylo dziewczeta....tylko ze ja nie predko sie pojawie hahah...a zdrugiej strony to kto to wie, jakby co to dam znac
Trzymam kciuki i czekam na Twoje testowanie, obieujaco to wszystko wyglada, powodzenia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 10:36
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Chacialm pozyczyc superowego Dnia Mamy tym co juz sa i tym co beda za rok
ja uciekam dzwonic do mojej mamusi, eh tesknie za nia bardzo....
Oh dla wtajemniczonych zrobilam kilsiel domowej roboty i z maki ziemniaczanej razem z siemiem lnnianym i owockami. Dziekuje dziewczynki za wskazowki
i ja na dzisiaj mowie papa ❀✿✾
grosza, samira, anna maria, megan8, Bursztyn, Mango, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bursztyn wrote:iza37 wrote:Bursztyn wrote:iza37 wrote:Hej dziewczyny ja zakupiłam test owulacyjny wielokrotnego użytku, mam nadzieję, ze nie bedę musiała go używać wielokrotnie...hehe. Patrzyłam na galerię wykresów ciążowych, to tam co druga dziewczyna zaszła dzieki testom...Moze akurat? Zobaczymy,w poniedziałek znowu monitoring a potem luzzzz
wielokrotnego uzytku??? A jak to dziala?
To taki mikroskop owulacyjny,robisz o kazdej porze dnia, no i ile razy chcesz,tu masz kochana link do tej str:
http://www.vitaspa.pl/test-owulacyjny-wielokrotnego-uzytku-julia-mikroskop-owulacyjny-p-124.html
ach, odrazu trzeba bylo mowic, ze to mikroskopwiem juz o co chodzi.
widzialam cos takiego w aptece i wlasnie sie zastanawialam czy warto kupic....ma ktos doswiadczenie z tym mikroskopem moze?
Wiesz co ja póki co robię codziennie i wychodzi mi tak jak w instrukcji, ze brak owulacji. zobaczymy jak bedzie owulka co pokaże. Może dzis lub jutro? Zaraz napiszę. Moja kuzynka dzieki temu jest w 3mc:)anna maria, Mango, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Bylam dzis na wizycie u chinskiej lekarki, z powodu tradziku ktory nie mija i strasznie sie z tym czuje, bo ciagle mam inwazje nie tylko na twarzy ale i na plecach, masakra. Zrobila mi akupunkture- mialam to po raz pierwszy, jeszcze 5 sesji, co tydzien. Bardzo sie boje igiel, wiec panikowalam ale nie bolalo, powbijala mi w lydki, kolana, brzuch, ramiona, kciuki a potem gdzies na karku i na plecach. musialam tak lezec 45 ale bylo przyjemnie, mila muzyka, cieplo
Dostalam tez tabletki ziolowe. powiedziala ze musze odtruc organizm i ozywic energie w ciele bo slabo krazy. Tez tak czuje, bo od dawna jakas taka bez zycia jestem. Mam zakaz picia alkoholu, jedzenia owocow morza i ryb. Przynajmniej przez pierwsze 2 tyg. Powiedziala, ze na 80% uda jej sie mi pomoc. Wspolpracuja z tutejsszym nfz wiec sa raczej wiarygodni. Oczywiscie wszytsko odplatnie. Bede sie stosowac do zalecen. Mam nadzieje ze mi pomoze, bo jak dotad nie pomoglo nic
a to cholerstwo zostawia mi slady i blizny na twarzy, tak ze samoocena i drastycznie spadla i przyczynilo sie to do ogolnego dola.
Bursztynku - mi akupunktura pomogła jako nastolatce - zaczynałam mieć problemy z tarczycą - moja mama nie faszerowała mnie tabletkami hormonalnymi tylko zdecydowała się na akupunkturę i pomogło - do dzisiaj mam igły - a mój gin również zalecał akupunkturę przy staraniach - więc u Ciebie być może 2 w 1megan8, Bursztyn, anna maria, bliska77 lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no świętujemy mamuśki !!!
ja do mojej mamy jadę jutro i nie wiem czy jej powiem o ciąży ,nie wiem czy przejdzie mi to przez gardło
powiedz!!!przeciez to Twoja MAMA!!!!Chciałabyś, żeby Twoja córka trzymała to przed Tobą w tajemnicy? a przez gardło przejdzie wiele rzeczy hahhaha
Powodzenia i trzymam kciuki, zeby mamusia zareagowala pozytywnie:)megan8, anna maria, promyk, Bursztyn, bliska77, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Wogóle to dzień dobry kochane! Wszystkiego najlepszego dla WAS!!!
Aguś,Sylwia obiecujące wykresy:)Oby sie udało tym razem!!!!U mnie wszystko sie poprzestawiało przez nagły spadek temp. Ovu wyznaczył mi owulację na 17, teraz ja zmienił i nie wyznaczył wcale:(Ale ja dopiero teraz mam objawy owulacyjne hehe.jutro monitoring:)
Grosza ja też jade nad morze 9 sierpnia do Grzybowa,cisza,spokój i pełen relax:)
Życzę Wam wszystkim miłego DNIA MAMUSI:)))
O ja też wybieram się do Grzybowa w sierpniuanna maria, iza37 lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
Mango wrote:iza37 wrote:Wogóle to dzień dobry kochane! Wszystkiego najlepszego dla WAS!!!
O ja też wybieram się do Grzybowa w sierpniu
wow! którego? może sie spotkamy?bliska77 lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:Mango wrote:iza37 wrote:Wogóle to dzień dobry kochane! Wszystkiego najlepszego dla WAS!!!
O ja też wybieram się do Grzybowa w sierpniu
wow! którego? może sie spotkamy?
Prawdopodobnie też w tym terminie, ale to jeszcze nic pewnego. Musimy zgrać się ze znajomymi.Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnya ja dziewczyny miałam dziś super dzień, mąż zabrał córkę do swojej mamy potem na plac zabaw i w ten oto sposób miałam pół dnia tylko dla siebie
a jak to wykorzystałam? oczywiście prace ogrodowe, to kocham najbardziej
miłego wieczoru kobietkianna maria, Mango, megan8, Bursztyn, grosza, Panda, iza37, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:Ponownie dzien bez wizytacji @. Trzymajcie za mine kciuki dziewczyny - to jest nasze pierwsze podejscie a noz widelec dobrze wyliczylam czas naszych ''podchodow''
trzymamy kciuki bardzo mocno Promyczkupromyk, anna maria lubią tę wiadomość