35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:no ,a ja powiedziałam synom dzisiaj ,że będą mieli rodzeństwo
syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre
a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy
Megan moj syn tez mowil ze mu kity wciskam,a teraz ciagle mnie kontroluje co jem i ile bo wedlug niego za malo hihihi,ech te nasze dzieciakiReni, samira, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem
ja dziewczyny dopiero zatestuje jutro ,bylam młodego zarejestrować do lekarza ,potem lidl(fajne ubranka dla dzieci maja od dzisiaj),test dopiero kupie jak będę szla po wizycie do apteki
za to trzymam kciuki za test Promykasamira, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Reni wrote:Witajcie
cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię
Reni, jeszcze nic nie wiadomo, co do wybudzania, wiesz, ja od dłuższego czasu mam to samo, budzę się około 5 i tak "dogorywam" do budzika czyli do 6
i jak tu dobrze mierzyć tempkę?
u Ciebie Aga przynajmniej idzie w górębliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:witam
dziewczynki mam pozdrowienia od Inesski z wczoraj,wesele super, jeśli chodzi o jej @ to są na razie plamienia i coś mi się zdaje ze test jednak się przyda
pozdrów Inesse, w takim razie trzymam kciuki oby @ się nie rozkręciłaMango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam
dziewczynki mam pozdrowienia od Inesski z wczoraj,wesele super, jeśli chodzi o jej @ to są na razie plamienia i coś mi się zdaje ze test jednak się przyda
dzięki ucałuj ją od nas:) Kurcze to by była niespodzianka!!!!
A Ty Samirko jak tam?
Wogóle witam dziewczyny,Sylwia i Promyk trzymam kciuki&&&
Aniu daj znać jak wrócisz od gina, ja mam dzis tez wizytę na 20.bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:agafbh wrote:Reni wrote:Witajcie
cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię
Reni, jeszcze nic nie wiadomo, co do wybudzania, wiesz, ja od dłuższego czasu mam to samo, budzę się około 5 i tak "dogorywam" do budzika czyli do 6
i jak tu dobrze mierzyć tempkę?
u Ciebie Aga przynajmniej idzie w górę
idzie w górę idzie ale u mnie to normalne, nawet więcej, zawsze idzie w górę w ostatnim dniu cyklu i spada dopiero w dniu @Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 07:44
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 07:11
Reni, bliska77, samira, promyk, grosza, Bursztyn, anna maria, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh
będzie dobrzeiza37, anna maria lubią tę wiadomość
-
No i jest dolek...test wyszedl niepewny i w dodatku pojawil sie rozowawy kolor uplawow. . . Wiem ze to jeszcze nie koniec, o ile @ sie nie rozkreci to sprawdze sie jeszcze za jakis czas.. Kurcze take bardzo liczylam ze sie uda.
bliska77, Reni, grosza, iza37, Mango, anna maria lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:No i jest dolek...test wyszedl niepewny i w dodatku pojawil sie rozowawy kolor uplawow. . . Wiem ze to jeszcze nie koniec, o ile @ sie nie rozkreci to sprawdze sie jeszcze za jakis czas.. Kurcze take bardzo liczylam ze sie uda.
Promyczku, co to znaczy niepewny????? jest cień cienia drugiej kreski???? jeśli tak to leć szybko do lekarza po progesteron!!!!!!!!!!!!!!!samira, promyk, iza37, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8, take pisalam ze moja polowka pracuje za granica, tym bardziej mam pod gorke...specjajnie przyjechal do domu do nas...teraz bedzie dopiero na przelomie sierpnia i wrzesnia. Ja zostalam z dziewczynami w domu, poniewaz man tu prace z umowa na stale, dziewczyny maja szkole....i tak juz ciagniemy od dwoch lat...teraz byl na ''cale,, 9 dni. Pojde chyba do mojej lekarki i moze cos wymyslimy
bliska77, samira, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:megan8, take pisalam ze moja polowka pracuje za granica, tym bardziej mam pod gorke...specjajnie przyjechal do domu do nas...teraz bedzie dopiero na przelomie sierpnia i wrzesnia. Ja zostalam z dziewczynami w domu, poniewaz man tu prace z umowa na stale, dziewczyny maja szkole....i tak juz ciagniemy od dwoch lat...teraz byl na ''cale,, 9 dni. Pojde chyba do mojej lekarki i moze cos wymyslimy
pamiętaj jeżeli na teście był nawet cień cienia to walcz!!!!! progesteron jest na wagę złota, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 07:53
samira, promyk, iza37, Bursztyn, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh
u mnie różnie kwadratowo i podłużnie
stawy mi nawalają aż mi słabo,poniekąd to, wina pogody,4.06 idę do reumatolog i ciekawi mnie jak wyniki krwi bo w piątek robiłam latex(czynnik RF),kwas moczowy i coś jeszcze ale nie pamiętam a wyniki trafiają prosto do lekarza !? @ nadal nie ma,test robiony w sobotę negatywny ,wiem ze mam długie cykle ale jak nie ma ciąży to ta suka mogła by przyjść już wrrrr...już mi bokiem te starania wychodzą...bliska77, iza37, Mango, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh
Bedzie dobrze bo tak chcesz i musi tak byc ...trzymam kciukibliska77, iza37, Mango, anna maria lubią tę wiadomość
Promyk