X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia, powiem Ci, że aż mi ciarki przechodzą, super
    dziewczyny ale tydzień nam się rozpoczął, hoho :-) ;-)

grosza, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh

u mnie różnie kwadratowo i podłużnie ;)
    stawy mi nawalają aż mi słabo,poniekąd to, wina pogody,4.06 idę do reumatolog i ciekawi mnie jak wyniki krwi bo w piątek robiłam latex(czynnik RF),kwas moczowy i coś jeszcze ale nie pamiętam a wyniki trafiają prosto do lekarza !? @ nadal nie ma,test robiony w sobotę negatywny ,wiem ze mam długie cykle ale jak nie ma ciąży to ta suka mogła by przyjść już wrrrr...już mi bokiem te starania wychodzą...:(

Samirko, tez niestety wiem co to bóle stawów i popuchnięte od tego kończyny.... trzymaj się, dbaj o siebie, co do @ to wiesz, ze z całych sił trzymam kciuki za to żeby nie przyszła

a jak sobie radziłaś z bólem stawów i coś stosowałaś i czy byłaś w stanie ćwiczyć mimo bólu ..??bo ja niekiedy nie wyrabiam słabo mi i takie czuję ciężkość i ciągnięcia w stawach...ból tez

tak jak napisałam wyżej, ćwiczenia rozciągające, powiem Ci, że nawet pani w przychodni reumatologicznej poradziła mi właśnie je plus masaże najlepiej rozgrzewające :-)

a słyszałyście o soli borowinowej - kąpiele i okłady
    podobno rewelacja pomaga na samą skórę oraz na bóle otrzymałam takową sól i będę testować :)
    "Borowina to nieodwodniony torf będący połączeniem mchów, żurawiny, turzycy, wrzosu oraz borówki, ....Kąpiel w borowinowej soli BingoSpa można stosować :w ogólnych zabiegach pielęgnacyjnych ciała,w kuracjach antycellulitowych,przy niedomaganiach narządów ruchu,jako uzupełnienie leczenia chorób reumatycznych i zwyrodnieniowych,....Borowina jest bogata w kwasy huminowe, enzymy, estrogeny i mikroelementy. Poprawia krążenie krwi, działa rozgrzewająco, przeciwobrzękowo i przeciwzapalnie. Łagodzi bóle towarzyszące urazom i schorzeniom stawów, kości i mięśni. Borowina nie tylko leczy, ale również wspaniale pielęgnuje skórę"

tak słyszałam ale borowina jest rozgrzewająca i niestety jak pisałam gorąco na mnie źle działa :(

nie wiem z jakiego powodu gorąco źle na Ciebie działa, ja mam ogólnie problem z naczynkami i np żadne balsamy ujędrniające itp które rozgrzewają nie wchodzą w grę, chłodzące jak najbardziej. Natomiast jeżeli chodzi o bóle np stawów barkowych, biodrowych, dłoni, to właśnie rozgrzewające okłady i masaże bardzo mi pomagają (jeśli chodzi o ból)

ja mam właśnie fajny żel chłodzący z tej serii co ta sól borowinowa o której grosza pisała nazywa się BingoGel niebieski- bóle mięśni,stawów,reumatyzm - do masażu i wcierania.on jest z olejkiem miętowym,aloesem,kamforom,prowitaminą B5 i naprawdę jak się go wetrze to schładza fest i działa przeciwbólowo także polecam ,jest bardzo wydajny ma 500g a kosztuje 16.50 w tej aptece internetowej,w niej często kupuje i zamawiam do apteki bez płacenia za przesyłkę...
    http://sklep.doz.pl/produkty/p24689-Bingo_Gel_zel_chlodzacy_do_masazu_i_wcierania_500_ml

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 08:42

grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    grosza wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:
    Ej dziewczyny ,to ze ja mam wizytę to pryszcz. Na 18 idę z moja bratowa zobaczyć czy serduszko juz bije(7tc).Kurcze niewiem jak to przeżyję, bo jak byłam z nia poprzednio to plakałam jak bóbr aż jej Pani ginekolog sie na mnie dziwnie patrzyła heheh

stawy mi nawalają aż mi słabo,poniekąd to, wina pogody,4.06 idę do reumatolog i ciekawi mnie jak wyniki krwi bo w piątek robiłam latex(czynnik RF),kwas moczowy i coś jeszcze ale nie pamiętam a wyniki trafiają prosto do lekarza !? @ nadal nie ma,test robiony w sobotę negatywny ,wiem ze mam długie cykle ale jak nie ma ciąży to ta suka mogła by przyjść już wrrrr...już mi bokiem te starania wychodzą...:(

Samirko, tez niestety wiem co to bóle stawów i popuchnięte od tego kończyny.... trzymaj się, dbaj o siebie, co do @ to wiesz, ze z całych sił trzymam kciuki za to żeby nie przyszła

a jak sobie radziłaś z bólem stawów i coś stosowałaś i czy byłaś w stanie ćwiczyć mimo bólu ..??bo ja niekiedy nie wyrabiam słabo mi i takie czuję ciężkość i ciągnięcia w stawach...ból tez

tak jak napisałam wyżej, ćwiczenia rozciągające, powiem Ci, że nawet pani w przychodni reumatologicznej poradziła mi właśnie je plus masaże najlepiej rozgrzewające :-)

a słyszałyście o soli borowinowej - kąpiele i okłady
    podobno rewelacja pomaga na samą skórę oraz na bóle otrzymałam takową sól i będę testować :)
    "Borowina to nieodwodniony torf będący połączeniem mchów, żurawiny, turzycy, wrzosu oraz borówki, ....Kąpiel w borowinowej soli BingoSpa można stosować :w ogólnych zabiegach pielęgnacyjnych ciała,w kuracjach antycellulitowych,przy niedomaganiach narządów ruchu,jako uzupełnienie leczenia chorób reumatycznych i zwyrodnieniowych,....Borowina jest bogata w kwasy huminowe, enzymy, estrogeny i mikroelementy. Poprawia krążenie krwi, działa rozgrzewająco, przeciwobrzękowo i przeciwzapalnie. Łagodzi bóle towarzyszące urazom i schorzeniom stawów, kości i mięśni. Borowina nie tylko leczy, ale również wspaniale pielęgnuje skórę"

tak słyszałam ale borowina jest rozgrzewająca i niestety jak pisałam gorąco na mnie źle działa :(

nie wiem z jakiego powodu gorąco źle na Ciebie działa, ja mam ogólnie problem z naczynkami i np żadne balsamy ujędrniające itp które rozgrzewają nie wchodzą w grę, chłodzące jak najbardziej. Natomiast jeżeli chodzi o bóle np stawów barkowych, biodrowych, dłoni, to właśnie rozgrzewające okłady i masaże bardzo mi pomagają (jeśli chodzi o ból)

ja mam właśnie fajny żel chłodzący z tej serii co ta sól borowinowa o której grosza pisała nazywa się BingoGel niebieski- bóle mięśni,stawów,reumatyzm - do masażu i wcierania.on jest z olejkiem miętowym,aloesem,kamforom,prowitaminą B5 i naprawdę jak się go wetrze to schładza fest i działa przeciwbólowo także polecam ,jest bardzo wydajny ma 500g a kosztuje 16.50 w tej aptece internetowej,w niej często kupuje i zamawiam do apteki bez płacenia za przesyłkę...http://sklep.doz.pl/produkty/p24689-Bingo_Gel_zel_chlodzacy_do_masazu_i_wcierania_500_ml

Samirka, dzięki za informację, pewnie skorzystam ;-)

grosza, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    jestem
    nie wytrzymałam i poprosiłam sasiadke o kupienie testu, sa 2 kreski
    ta 2 tak dosyć mocno rozowa wciąż nie mogę w to uwierzyć
    jutro zadzwonię do mojego gina bo kazal się odezwac jak tylko zobaczę pozytywny test

Sylwia to reeeeeeeweeeeeeeeeeelaaaaaaacjaaaaaaaaa!
    strasznie się cieszę a teraz siedz tu i zarażaj Nas swoimi wirusami.. natentychmiast ;-)

bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia-GRATULACJE!!!!! Wow az mi łezka poszła:)

bliska77, grosza, samira lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • angela Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    jestem
    jutro zadzwonię do mojego gina bo kazal się odezwac jak tylko zobaczę pozytywny test

Ogromne gratulacje - bardzo się cieszę z powiększającego się grona ciężaróweczek

bliska77, Reni, grosza, samira, Bursztyn, anna maria lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Sylwia78 wrote:
    jestem

strasznie się cieszę a teraz siedz tu i zarażaj Nas swoimi wirusami.. natentychmiast ;-)

oj tak, jestem za

Reni, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś a przypomnij mi, który to cykl?

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Reni wrote:
    Sylwia78 wrote:
    jestem

oj tak, jestem za

takie wiruski to chętnie przyjmujemy :)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka :-)
    a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę 8-)

grosza, bliska77, iza37, samira, Bursztyn, polarmiś, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

no my w zasadzie od stycznia się nie zabezpieczalismy ,na koniec lutego postanowiliśmy mocniej się zajac sprawa a z ovu to 2

bliska77, Reni, samira, Bursztyn, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    Reni wrote:

no my w zasadzie od stycznia się nie zabezpieczalismy ,na koniec lutego postanowiliśmy mocniej się zajac sprawa a z ovu to 2

Super Sylwia, szybciutko, teraz dbaj o siebie i fasolinkę ;-)

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    iza37 wrote:

Współczuje kochana, wiem co to ból stawów:(A okresu sie nie spodziewaj,ten cykl będzie najdłuzszy.skończy sie za jakieś 9 miesięcy hahhaha

bliska77, Reni, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:
    iza37 wrote:

Współczuje kochana, wiem co to ból stawów:(A okresu sie nie spodziewaj,ten cykl będzie najdłuzszy.skończy sie za jakieś 9 miesięcy hahhaha

dobre, ja tez za to trzymam kciuki ;-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...

Reni, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, Jolka76, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem Samirko mam tak samo
    ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha

bliska77, Bursztyn, samira, anna maria, Mango lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...

Mi też jest smutno, bo wiem ze i tym razem nic z tego, ale pocieszam sie ze inne dziewczyny walczyły dłużej ode mnie i udało im się:) Nam w końcu też się uda a póki co mamy forum po to by chlipać czasem:(

Reni, bliska77, Bursztyn, samira, polarmiś, anna maria, Mango, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLWIA - gratulacje :). Rozsiewaj wiruski..:)

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem Samirko mam tak samo
    ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha

Reni kochana u Ciebie też wykres wyglada obiecująco!!!!

Reni, bliska77 lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem wam ze ja strasznie się balam tych staran o ciaze, bo z Szymiem zachodziłam 2 lata z krotka przerwa i bylam pewna ze znowu będę tak długo się starala
    przesylam fluidki
    &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Reni, bliska77, Bursztyn, polarmiś, anna maria, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
‹‹ 492 493 494 495 496 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ