35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha
Reni kochana u Ciebie też wykres wyglada obiecująco!!!!
no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 09:31
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka

a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę
Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś
. Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...
Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci
buraki
Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, grosza, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło
ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!
Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka

a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę
Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś
my przyjelismy system co 2 dni;-)
Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Reni wrote:iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!
Reni - może się zagnieżdża - taki spadek to jeszcze nie spadek i za wcześnie na @
Mango lubi tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci
buraki
słoma z butów
takie teksty często słyszę
kurcze zero taktu i wyczucia
mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby zapytać się kogoś kiedy, i że najwyższy czas
z reguły odpowiadam "nie mądrzyj się bo kociej mordy dostaniesz" i koniec tematu
iza37, nick nieaktualny, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka

my przyjelismy system co 2 dni;-)
No to ja w tym cyklu jeszcze jakoś tak - a w następnym też pójdę systemem co 2 dni - widać skuteczny - może Reni przyniesie szczęście..
Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
A co znają jakieś nowe techniki??? Może mi pokażą hehe. Matoły...Ludzie niewiem, niekiedy nie zastanowią sie i coś chlapna,nie patrzac na to, ze mogą zranić drugiego człowieka!!!Nie przejmuj się!!! Teraz się nie denerwuj, tylko dbaj o siebie i lokatorka:)
nick nieaktualny, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka

Bozia mam na telefonie ovuview zainstalowany i on mi pokazuje planowaną owulację, dni płodne i najbliższą @ już na samym początku cyklu.
W poprzednim miesiącu zapowiedziałam mojemu mężowi, że chodź padł na twarz to wraca do domu i działa.
No i w tym okresie staramy się, działamy, weekendy odpadają bo najczęsciej jesteśmy u rodziców jego lub moich a tak jak nic nie wypadanie to działamy
to pierwszy taki cykl
przyznam się Wam, bo nie wiem czy wspominałam, że ..głupio to zabrzmi..ale teraz już to wiem bo poczytałam o śluzach, że jak był R to unikałam seksu jak ognia bo mi było głupio. Obciach po całości ale myślałam, że to jakieś upławy czy coś
może już dawno byśmy zaszli
Reni - jeśli unikałaś tych dni - to tylko lepiej dla Ciebie teraz...bo wiesz, co jest na rzeczy...super - na pewno szybko teraz pójdzie...
Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...
Samirko rozumiem Cię doskonale, znam to uczucie aż za dobrze......
Bursztyn, grosza, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera
iza37, grosza lubią tę wiadomość
-
....czesc laseczki ale super wiadomosc dzisiaj mamy zielony groszek na forum, ciesze sie bardzo!!!! Oby tak dalej

Dzisiaj kolejny zwariowany poniedzialek w pracy na szczescie juz sie skonczyl teraz gotuje rosolek..bede nadrabiac lekturke jak juz sie tutaj wyrobie. Milego dzionka Wam zycze u mnie juz ciemno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 10:00
Reni, nick nieaktualny, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera
Agafbh ty mnie nie masz za co przepraszać bo ja sama o tym pomyslalam
nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość
-
wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc
nick nieaktualny, iza37, grosza, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc
będzie dobrze, dbaj o siebie, fasolinkę i się nie denerwuj, pamiętaj, najbliższych 9 a właściwie 8 miesięcy należy do Ciebie
iza37, grosza lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
Będzie oki!!!!
nick nieaktualny, grosza, nick nieaktualny lubią tę wiadomość