X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie dziewczyny kazda z was/nas doczeka swojego dzieciaczka

Reni, bliska77, grosza, Mango lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Reni wrote:
    wiem Samirko mam tak samo
    ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha

Reni kochana u Ciebie też wykres wyglada obiecująco!!!!

no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 09:31

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka :-)
    a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę 8-)

Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś :). Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
    cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci

buraki

Reni, bliska77, Bursztyn, grosza, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    iza37 wrote:
    Reni wrote:

no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło :-)

ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!

Reni, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:
    nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka :-)
    a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę 8-)

Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś :). Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...

my przyjelismy system co 2 dni;-)

Mango, megan8 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Reni wrote:
    iza37 wrote:
    Reni wrote:

ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!

Reni - może się zagnieżdża - taki spadek to jeszcze nie spadek i za wcześnie na @

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci

buraki

słoma z butów
    takie teksty często słyszę
    kurcze zero taktu i wyczucia
    mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby zapytać się kogoś kiedy, i że najwyższy czas
    z reguły odpowiadam "nie mądrzyj się bo kociej mordy dostaniesz" i koniec tematu

iza37, bliska77, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:

my przyjelismy system co 2 dni;-)

No to ja w tym cyklu jeszcze jakoś tak - a w następnym też pójdę systemem co 2 dni - widać skuteczny - może Reni przyniesie szczęście..;)

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

buraki

A co znają jakieś nowe techniki??? Może mi pokażą hehe. Matoły...Ludzie niewiem, niekiedy nie zastanowią sie i coś chlapna,nie patrzac na to, ze mogą zranić drugiego człowieka!!!Nie przejmuj się!!! Teraz się nie denerwuj, tylko dbaj o siebie i lokatorka:)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:34

bliska77, Bursztyn, polarmiś, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:

Bozia mam na telefonie ovuview zainstalowany i on mi pokazuje planowaną owulację, dni płodne i najbliższą @ już na samym początku cyklu.
    W poprzednim miesiącu zapowiedziałam mojemu mężowi, że chodź padł na twarz to wraca do domu i działa.
    No i w tym okresie staramy się, działamy, weekendy odpadają bo najczęsciej jesteśmy u rodziców jego lub moich a tak jak nic nie wypadanie to działamy
    to pierwszy taki cykl ;-)
    przyznam się Wam, bo nie wiem czy wspominałam, że ..głupio to zabrzmi..ale teraz już to wiem bo poczytałam o śluzach, że jak był R to unikałam seksu jak ognia bo mi było głupio. Obciach po całości ale myślałam, że to jakieś upławy czy coś ;-) może już dawno byśmy zaszli

Reni - jeśli unikałaś tych dni - to tylko lepiej dla Ciebie teraz...bo wiesz, co jest na rzeczy...super - na pewno szybko teraz pójdzie...:)

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...

Samirko rozumiem Cię doskonale, znam to uczucie aż za dobrze......

Bursztyn, grosza, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

buraki

takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera

iza37, grosza lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....czesc laseczki ale super wiadomosc dzisiaj mamy zielony groszek na forum, ciesze sie bardzo!!!! Oby tak dalej :)

Dzisiaj kolejny zwariowany poniedzialek w pracy na szczescie juz sie skonczyl teraz gotuje rosolek..bede nadrabiac lekturke jak juz sie tutaj wyrobie. Milego dzionka Wam zycze u mnie juz ciemno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 10:00

Reni, bliska77, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia78 wrote:

buraki

takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera

Agafbh ty mnie nie masz za co przepraszać bo ja sama o tym pomyslalam

bliska77, grosza lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
    na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc

bliska77, iza37, grosza, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc

będzie dobrze, dbaj o siebie, fasolinkę i się nie denerwuj, pamiętaj, najbliższych 9 a właściwie 8 miesięcy należy do Ciebie

iza37, grosza lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

Będzie oki!!!!

samira, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ