35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha
Reni kochana u Ciebie też wykres wyglada obiecująco!!!!
no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadłoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 09:31
bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka
a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę
Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś. Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...
Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci
burakiReni, bliska77, Bursztyn, grosza, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło
ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!Reni, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka
a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę
Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś. Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...
my przyjelismy system co 2 dni;-)Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Reni wrote:iza37 wrote:Reni wrote:wiem Samirko mam tak samo
no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło
ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!
Reni - może się zagnieżdża - taki spadek to jeszcze nie spadek i za wcześnie na @Mango lubi tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci
buraki
słoma z butów
takie teksty często słyszę
kurcze zero taktu i wyczucia
mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby zapytać się kogoś kiedy, i że najwyższy czas
z reguły odpowiadam "nie mądrzyj się bo kociej mordy dostaniesz" i koniec tematuiza37, bliska77, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka
my przyjelismy system co 2 dni;-)
No to ja w tym cyklu jeszcze jakoś tak - a w następnym też pójdę systemem co 2 dni - widać skuteczny - może Reni przyniesie szczęście..Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
A co znają jakieś nowe techniki??? Może mi pokażą hehe. Matoły...Ludzie niewiem, niekiedy nie zastanowią sie i coś chlapna,nie patrzac na to, ze mogą zranić drugiego człowieka!!!Nie przejmuj się!!! Teraz się nie denerwuj, tylko dbaj o siebie i lokatorka:)bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bozia3 wrote:Reni wrote:nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka
Bozia mam na telefonie ovuview zainstalowany i on mi pokazuje planowaną owulację, dni płodne i najbliższą @ już na samym początku cyklu.
W poprzednim miesiącu zapowiedziałam mojemu mężowi, że chodź padł na twarz to wraca do domu i działa.
No i w tym okresie staramy się, działamy, weekendy odpadają bo najczęsciej jesteśmy u rodziców jego lub moich a tak jak nic nie wypadanie to działamy
to pierwszy taki cykl
przyznam się Wam, bo nie wiem czy wspominałam, że ..głupio to zabrzmi..ale teraz już to wiem bo poczytałam o śluzach, że jak był R to unikałam seksu jak ognia bo mi było głupio. Obciach po całości ale myślałam, że to jakieś upławy czy cośmoże już dawno byśmy zaszli
Reni - jeśli unikałaś tych dni - to tylko lepiej dla Ciebie teraz...bo wiesz, co jest na rzeczy...super - na pewno szybko teraz pójdzie...Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...
Samirko rozumiem Cię doskonale, znam to uczucie aż za dobrze......Bursztyn, grosza, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczeraiza37, grosza lubią tę wiadomość
-
....czesc laseczki ale super wiadomosc dzisiaj mamy zielony groszek na forum, ciesze sie bardzo!!!! Oby tak dalej
Dzisiaj kolejny zwariowany poniedzialek w pracy na szczescie juz sie skonczyl teraz gotuje rosolek..bede nadrabiac lekturke jak juz sie tutaj wyrobie. Milego dzionka Wam zycze u mnie juz ciemnoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 10:00
Reni, bliska77, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Sylwia78 wrote:a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
buraki
takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera
Agafbh ty mnie nie masz za co przepraszać bo ja sama o tym pomyslalam
bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczycbliska77, iza37, grosza, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia78 wrote:wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc
będzie dobrze, dbaj o siebie, fasolinkę i się nie denerwuj, pamiętaj, najbliższych 9 a właściwie 8 miesięcy należy do Ciebieiza37, grosza lubią tę wiadomość
-
Sylwia78 wrote:wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc
Będzie oki!!!!samira, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość