X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie dziewczyny kazda z was/nas doczeka swojego dzieciaczka

Reni, bliska77, grosza, Mango lubią tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Reni wrote:
    wiem Samirko mam tak samo
    ale miejmy nadzieję, że każda z Nas doczeka się upragnionego malucha

Reni kochana u Ciebie też wykres wyglada obiecująco!!!!

no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 09:31

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka :-)
    a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę 8-)

Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś :). Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a nie pisałam wam .wczoraj tak mnie wkurzyli znajomi ze się poplakalam
    cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci

buraki

Reni, bliska77, Bursztyn, grosza, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    iza37 wrote:
    Reni wrote:

no własnie nie wiem temp jakoś tak nisko dryfuje ..chociaż widzę u Sylwii na wykresie, że też miała taki moment, że spadło :-)

ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!

Reni, bliska77, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:
    nie no jest dobrze tzn, że nie ma u Nas zastoju i po kolei każda z nas się doczeka :-)
    a tak na marginesie taki świeży powiew przyda Nam się w Naszym marudzeniu i utracie wiary.. Patrzcie Sylwia przyszła przywitała się i hop hyc mamy zieloną kropę 8-)

Reni - jaki Ty przyjęłaś system serduszkowania w okolicach owulki? CO dwa dni- tak jak zalecają? Bo ja już zgłupiałam - może za bardzo kalkuluje - ale trochę poszczę, żeby nie tracić żołnierzyków, pomimo tego, że testy owulacyjne mam pozytywne.. Mam wrażenie, że owulka dopiero jutro, bo nie mam śluzu - i tak przetrzymuje - masakra jakaś :). Mam wrażenie, że zaczynam za bardzo tym wszystkim manipulować...

my przyjelismy system co 2 dni;-)

Mango, megan8 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Reni wrote:
    iza37 wrote:
    Reni wrote:

ja patrzyłam na archiwum wykresów ciążowych i mnie juz nic nie zdziwi. jedna dziewczyna miała na końcu wykresu spadek o 0,7 i zrobiła w tym dniu test i oczywiście pozytyw:)Więc nie spisuj jeszcze tego cyklu na straty!!!

Reni - może się zagnieżdża - taki spadek to jeszcze nie spadek i za wcześnie na @

Mango lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    cos kiedyś wspominaliśmy ze zamierzamy się starac o 2 dziecko i wczoraj dzwonią ,gadka szmatka i pada pytanie czy syla jest w ciąży/wiec Seba odpowiada ze ciagle walczymy a oni na to czy maja nam pokazac jak się dzieci robi9im się udało z każdym dzieckiem za 1 razem),tak mi podnieśli ciśnienie ze miałam ochote odpowiedzieć ze tak chętnie popatrze jak się robi dzieci

buraki

słoma z butów
    takie teksty często słyszę
    kurcze zero taktu i wyczucia
    mi nigdy do głowy nie przyszło, żeby zapytać się kogoś kiedy, i że najwyższy czas
    z reguły odpowiadam "nie mądrzyj się bo kociej mordy dostaniesz" i koniec tematu

iza37, bliska77, Mango, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:

my przyjelismy system co 2 dni;-)

No to ja w tym cyklu jeszcze jakoś tak - a w następnym też pójdę systemem co 2 dni - widać skuteczny - może Reni przyniesie szczęście..;)

Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

buraki

A co znają jakieś nowe techniki??? Może mi pokażą hehe. Matoły...Ludzie niewiem, niekiedy nie zastanowią sie i coś chlapna,nie patrzac na to, ze mogą zranić drugiego człowieka!!!Nie przejmuj się!!! Teraz się nie denerwuj, tylko dbaj o siebie i lokatorka:)

bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:34

bliska77, Bursztyn, polarmiś, grosza, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny

bliska77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia3 wrote:
    Reni wrote:

Bozia mam na telefonie ovuview zainstalowany i on mi pokazuje planowaną owulację, dni płodne i najbliższą @ już na samym początku cyklu.
    W poprzednim miesiącu zapowiedziałam mojemu mężowi, że chodź padł na twarz to wraca do domu i działa.
    No i w tym okresie staramy się, działamy, weekendy odpadają bo najczęsciej jesteśmy u rodziców jego lub moich a tak jak nic nie wypadanie to działamy
    to pierwszy taki cykl ;-)
    przyznam się Wam, bo nie wiem czy wspominałam, że ..głupio to zabrzmi..ale teraz już to wiem bo poczytałam o śluzach, że jak był R to unikałam seksu jak ognia bo mi było głupio. Obciach po całości ale myślałam, że to jakieś upławy czy coś ;-) może już dawno byśmy zaszli

Reni - jeśli unikałaś tych dni - to tylko lepiej dla Ciebie teraz...bo wiesz, co jest na rzeczy...super - na pewno szybko teraz pójdzie...:)

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzięki dziewczyny ale dwa testy negatywne i tempka nie za wysoka, i chyba owulki nie było bo wykres nie wyznaczył, wiem marudzę ale jak co chwile słyszę ze ktoś zaciążył to mi się chlipać tylko chce i mimo ze się cieszę ze innym się udało to mi mimo to smutno...

Samirko rozumiem Cię doskonale, znam to uczucie aż za dobrze......

Bursztyn, grosza, polarmiś, gosia7122 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

buraki

takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera

iza37, grosza lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ....czesc laseczki ale super wiadomosc dzisiaj mamy zielony groszek na forum, ciesze sie bardzo!!!! Oby tak dalej :)

Dzisiaj kolejny zwariowany poniedzialek w pracy na szczescie juz sie skonczyl teraz gotuje rosolek..bede nadrabiac lekturke jak juz sie tutaj wyrobie. Milego dzionka Wam zycze u mnie juz ciemno :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2013, 10:00

Reni, bliska77, iza37, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia78 wrote:

buraki

takie zachowanie tylko świadczy o kulturze i klasie tych ludzi, przepraszam Sylwia ale jestem szczera

Agafbh ty mnie nie masz za co przepraszać bo ja sama o tym pomyslalam

bliska77, grosza lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 27 maja 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wlasnie rozmawiałam z mezem o naszym teście;-)
    na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc

bliska77, iza37, grosza, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:
    na razie wie on i moja przyjaciolka z szkolnych lat, no i wy;-),boje się zapeszać bo przy 1 ciąży chwaliliśmy się wszystkim a potem ciężko było tlumaczyc

będzie dobrze, dbaj o siebie, fasolinkę i się nie denerwuj, pamiętaj, najbliższych 9 a właściwie 8 miesięcy należy do Ciebie

iza37, grosza lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia78 wrote:

Będzie oki!!!!

samira, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 493 494 495 496 497 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ