X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no ,a ja powiedziałam synom dzisiaj ,że będą mieli rodzeństwo
    syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre

a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy

no fajnie ale jaką będziesz miała pomoc za te parę miesięcy ;-)

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre

a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy

hoho ho ale wiesz dzieci to różnie reagują na pewno się cieszą lub będą cieszyć jak otrząsną się z pierwszego wrażenia :)

megan8, bliska77, Mango, anna maria, polarmiś lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:09

bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam miły dzień rodzinny obiadek z teściowa , a ze szwagierką obaliłyśmy winko pojadłyśmy torcika domowego ach pyszności
    też nie wiem jak szwagierce pomóc psychicznie bo ma endometriozę i dołuje się z jej powodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:35

bliska77, megan8, promyk, anna maria lubią tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

megan8, zazdroszczę Tobie Twojej skrytości, u mnie zaraz jak test zrobiłam to mama, siostra i przyjaciółka wiedziały no i mąż oczywiście. A, ze to było jednak trochę zaskoczeniem i dyskutowalismy o tym z mężem, a jesteśmy trochę jak włoska rodzina, to dzieci też się dowiedziały. Tylko w pracy jeszcze nie wiedzą, jak pójdę do lekarza i wezmę zaświadczenie to powiem.

megan8, bliska77, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość

Megi
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8, daj im to przetrawic...napewno gdy przemysla bedziesz mogla na nich liczyc. Ty na to czekalas a dla nich jest to zaskoczenie

megan8 lubi tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja starsza corka na poczatku wymyslala ciuszki dla bobasa ,poszla ze mna na usg, spokojnie sluchala opisow lekarza; ale po przyjsciu drugiej corki na swat poprosila o -cytuje: wylaczenie gremlina.....dzis za najlepszymi kumpelami

megan8, Reni, bliska77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

Promyk
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:29

anna maria lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:10

anna maria, promyk lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem

grosza, anna maria lubią tę wiadomość

Promyk
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ponownie dzien bez wizytacji @. Trzymajcie za mine kciuki dziewczyny - to jest nasze pierwsze podejscie a noz widelec dobrze wyliczylam czas naszych ''podchodow''

trzymam mocno

promyk lubi tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

dobrzy sa
    teraz tak mowia a potem swiata poza sobą nie będą widziec

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez jak jutro nie przyjdzie @ to kupie test,bo nie mam w domu żeby mnie nie kusil
    na razie nie czuje się na @,nic nie boli,czasami podbrzusze zacmi,czasami zaswedza piersi

megan8, Reni, promyk, anna maria lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz man kupiony i masz racje posiadanie test w domu kusi jak diabli. Ja mam obolale i tkliwe piersi, sciaganie w podbrzuszu, troche mnie mdli. Czasami tak mam na nadejscie @...jest jednak roznica: bylo zzz zzz bez zabezpieczenia w te dni oraz nigdy przed ewentualna @ nigdy nie przybralam na wadze az 2kilo. Zawsze bylo to od 0,5kg do 0,9kg. A moze sobie cos wmawiam - przekonam sie rano ( obym sie nie rozczarowala po raz kolejny)

bliska77, Reni, anna maria lubią tę wiadomość

Promyk
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i promyk wiec powodzenia w testowaniu! Trzymam za Was kciuki. Nam wczoraj niestety nie udalo sie zaserduszkowac bo corka jak na zlosc u nas w pokoju siedziala i 12:30 w nocy a ona oka nie zmruzyla, za to my z mezem sie pospalismy i potem ma pretensje ze jeszcze braciszka ani siostrzyczki jej nie zmajstrowalismy hahaha

bliska77, anna maria, samira, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem

moja koleżanka w pracy miała endometrioze w wieku 29 lat, po dwóch latach leczenia zaszła w ciążę, syn ma 12 lat a ona ani śladu po endo ;-)

grosza, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i Promyk, trzymamy kciuki za dwie kreseczki :-)

grosza, anna maria, iza37, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia i Promyk, trzymamy kciuki za dwie kreseczki :-)

Czekamy z niecierpliwością :)

bliska77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
    Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
    W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię

anna maria, bliska77, Bursztyn, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
    Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
    W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię

Reni, jeszcze nic nie wiadomo, co do wybudzania, wiesz, ja od dłuższego czasu mam to samo, budzę się około 5 i tak "dogorywam" do budzika czyli do 6 :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ