X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 maja 2013, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    no ,a ja powiedziałam synom dzisiaj ,że będą mieli rodzeństwo
    syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre

a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy

no fajnie ale jaką będziesz miała pomoc za te parę miesięcy ;-)

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre

a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy

hoho ho ale wiesz dzieci to różnie reagują na pewno się cieszą lub będą cieszyć jak otrząsną się z pierwszego wrażenia :)

megan8, bliska77, Mango, anna maria, polarmiś lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:09

bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też miałam miły dzień rodzinny obiadek z teściowa , a ze szwagierką obaliłyśmy winko pojadłyśmy torcika domowego ach pyszności
    też nie wiem jak szwagierce pomóc psychicznie bo ma endometriozę i dołuje się z jej powodu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:35

bliska77, megan8, promyk, anna maria lubią tę wiadomość

• Megi77 Debiutantka

Wysłany: 26 maja 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

megan8, zazdroszczę Tobie Twojej skrytości, u mnie zaraz jak test zrobiłam to mama, siostra i przyjaciółka wiedziały no i mąż oczywiście. A, ze to było jednak trochę zaskoczeniem i dyskutowalismy o tym z mężem, a jesteśmy trochę jak włoska rodzina, to dzieci też się dowiedziały. Tylko w pracy jeszcze nie wiedzą, jak pójdę do lekarza i wezmę zaświadczenie to powiem.

megan8, bliska77, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość

Megi
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8, daj im to przetrawic...napewno gdy przemysla bedziesz mogla na nich liczyc. Ty na to czekalas a dla nich jest to zaskoczenie

megan8 lubi tę wiadomość

Promyk
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja starsza corka na poczatku wymyslala ciuszki dla bobasa ,poszla ze mna na usg, spokojnie sluchala opisow lekarza; ale po przyjsciu drugiej corki na swat poprosila o -cytuje: wylaczenie gremlina.....dzis za najlepszymi kumpelami

megan8, Reni, bliska77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

Promyk
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 22:29

anna maria lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2016, 00:10

anna maria, promyk lubią tę wiadomość

• promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem

grosza, anna maria lubią tę wiadomość

Promyk
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Ponownie dzien bez wizytacji @. Trzymajcie za mine kciuki dziewczyny - to jest nasze pierwsze podejscie a noz widelec dobrze wyliczylam czas naszych ''podchodow''

trzymam mocno

promyk lubi tę wiadomość

7724f704b7297837713ed920fc58c80e.png
    piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

dobrzy sa
    teraz tak mowia a potem swiata poza sobą nie będą widziec

megan8, anna maria lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • Sylwia78 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez jak jutro nie przyjdzie @ to kupie test,bo nie mam w domu żeby mnie nie kusil
    na razie nie czuje się na @,nic nie boli,czasami podbrzusze zacmi,czasami zaswedza piersi

megan8, Reni, promyk, anna maria lubią tę wiadomość

piu33e3kxdl5xv1k.png
  • promyk Autorytet

Wysłany: 26 maja 2013, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja juz man kupiony i masz racje posiadanie test w domu kusi jak diabli. Ja mam obolale i tkliwe piersi, sciaganie w podbrzuszu, troche mnie mdli. Czasami tak mam na nadejscie @...jest jednak roznica: bylo zzz zzz bez zabezpieczenia w te dni oraz nigdy przed ewentualna @ nigdy nie przybralam na wadze az 2kilo. Zawsze bylo to od 0,5kg do 0,9kg. A moze sobie cos wmawiam - przekonam sie rano ( obym sie nie rozczarowala po raz kolejny)

bliska77, Reni, anna maria lubią tę wiadomość

Promyk
  • Jolka76 Ekspertka

Wysłany: 26 maja 2013, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i promyk wiec powodzenia w testowaniu! Trzymam za Was kciuki. Nam wczoraj niestety nie udalo sie zaserduszkowac bo corka jak na zlosc u nas w pokoju siedziala i 12:30 w nocy a ona oka nie zmruzyla, za to my z mezem sie pospalismy i potem ma pretensje ze jeszcze braciszka ani siostrzyczki jej nie zmajstrowalismy hahaha

bliska77, anna maria, samira, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

a7bc3c0459c00403ef15d244209f7751.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem

moja koleżanka w pracy miała endometrioze w wieku 29 lat, po dwóch latach leczenia zaszła w ciążę, syn ma 12 lat a ona ani śladu po endo ;-)

grosza, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia i Promyk, trzymamy kciuki za dwie kreseczki :-)

grosza, anna maria, iza37, angela, Bursztyn lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Sylwia i Promyk, trzymamy kciuki za dwie kreseczki :-)

Czekamy z niecierpliwością :)

bliska77, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
    Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
    W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię

anna maria, bliska77, Bursztyn, megan8, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Witajcie
    cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
    Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
    W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię

Reni, jeszcze nic nie wiadomo, co do wybudzania, wiesz, ja od dłuższego czasu mam to samo, budzę się około 5 i tak "dogorywam" do budzika czyli do 6 :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

‹‹ 489 490 491 492 493 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ