35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:no ,a ja powiedziałam synom dzisiaj ,że będą mieli rodzeństwo
syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre
a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy
no fajnie ale jaką będziesz miała pomoc za te parę miesięcymegan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:no ,a ja powiedziałam synom dzisiaj ,że będą mieli rodzeństwo
syn97 wogóle mi nie wierzy ,a na usg stwierdził że kity mu wciskam i wzięłam od kogoś ,uciął temat i nie chce o tym rozmawiać ,dobre
a syn98 raczej wierzy ,skojarzył moje głośne zachowania w łazience ,ale spytał czy nie jestem na za stara? i czy chce mi się jeszcze niańczyć małe dziecko? ale ogólnie się cieszy
hoho ho ale wiesz dzieci to różnie reagują na pewno się cieszą lub będą cieszyć jak otrząsną się z pierwszego wrażeniamegan8, bliska77, Mango, anna maria, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ja też miałam miły dzień rodzinny obiadek z teściowa , a ze szwagierką obaliłyśmy winko pojadłyśmy torcika domowego ach pyszności
też nie wiem jak szwagierce pomóc psychicznie bo ma endometriozę i dołuje się z jej powoduWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2013, 18:35
bliska77, megan8, promyk, anna maria lubią tę wiadomość
-
megan8, zazdroszczę Tobie Twojej skrytości, u mnie zaraz jak test zrobiłam to mama, siostra i przyjaciółka wiedziały no i mąż oczywiście. A, ze to było jednak trochę zaskoczeniem i dyskutowalismy o tym z mężem, a jesteśmy trochę jak włoska rodzina, to dzieci też się dowiedziały. Tylko w pracy jeszcze nie wiedzą, jak pójdę do lekarza i wezmę zaświadczenie to powiem.megan8, bliska77, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość
Megi -
Moja starsza corka na poczatku wymyslala ciuszki dla bobasa ,poszla ze mna na usg, spokojnie sluchala opisow lekarza; ale po przyjsciu drugiej corki na swat poprosila o -cytuje: wylaczenie gremlina.....dzis za najlepszymi kumpelami
megan8, Reni, bliska77, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
Promyk -
grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem
grosza, anna maria lubią tę wiadomość
Promyk -
dobrzy sa
teraz tak mowia a potem swiata poza sobą nie będą widziecmegan8, anna maria lubią tę wiadomość
-
Ja juz man kupiony i masz racje posiadanie test w domu kusi jak diabli. Ja mam obolale i tkliwe piersi, sciaganie w podbrzuszu, troche mnie mdli. Czasami tak mam na nadejscie @...jest jednak roznica: bylo zzz zzz bez zabezpieczenia w te dni oraz nigdy przed ewentualna @ nigdy nie przybralam na wadze az 2kilo. Zawsze bylo to od 0,5kg do 0,9kg. A moze sobie cos wmawiam - przekonam sie rano ( obym sie nie rozczarowala po raz kolejny)
bliska77, Reni, anna maria lubią tę wiadomość
Promyk -
Sylwia i promyk wiec powodzenia w testowaniu! Trzymam za Was kciuki. Nam wczoraj niestety nie udalo sie zaserduszkowac bo corka jak na zlosc u nas w pokoju siedziala i 12:30 w nocy a ona oka nie zmruzyla, za to my z mezem sie pospalismy i potem ma pretensje ze jeszcze braciszka ani siostrzyczki jej nie zmajstrowalismy hahaha
bliska77, anna maria, samira, Mango, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypromyk wrote:grosza, endometrioza to nie jest koniec swiata...kazda z nas to ma lub bedzie miala niestety to przychodzi z wiekiem. Ja man 42 lata a stwierdzona endometrioze mialam w wieku 34 lat. Przeszlam mini zabieg i wszystko jest ok z podwoziem
moja koleżanka w pracy miała endometrioze w wieku 29 lat, po dwóch latach leczenia zaszła w ciążę, syn ma 12 lat a ona ani śladu po endogrosza, anna maria, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemięanna maria, bliska77, Bursztyn, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Witajcie
cały weekend byczyłam się. Mąż wyjechał, dzisiaj wraca więc miałam ten czas tylko dla siebie.
Temp niestety dzisiaj znowu nisko więc znowu kupa rexa z cyklu.
W ogóle tak jakoś jestem w dziwnym nastroju od to już trzecia noc jak budzę się po 4 potem po 5 i dopiero o 6 jak budzik zadzwoni wiec z tym mierzeniem temp lipa bo tak się wybudzam i drzemię wybudzam i drzemię
Reni, jeszcze nic nie wiadomo, co do wybudzania, wiesz, ja od dłuższego czasu mam to samo, budzę się około 5 i tak "dogorywam" do budzika czyli do 6Bursztyn lubi tę wiadomość