35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOjej nasze młode mamusie współczuje serdecznie, ja nie znosze mdłości wtedy aż mam dreszcze i nie jestem wstanie funkcjonować.
A mdłości ponoc to dobrze ale ile można co nie?! życzę aby już Wam one minęłymegan8, bliska77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno ja już po ćwiczeniach, z maseczką wygładzającą na twarzy
jakoś tak przyjemniej i bardziej rześko
jeszcze wieczorem peeling i skórka jak dupcia niemowlaczka, no przynajmniej przez jakieś dwie godziny.
Bursztynku głowa do góry, zrób coś dla siebie, powiem szczerze, że odkąd skupiłam się na ćwiczeniach maseczkach itp, jakoś łatwiej mi i nie myślę non stop o tym, że znowu się nie udało, wiem że jeszcze niejeden dół przede mną ale robię co mogę, by było ich jak najmniej, Wy mi w tym bardzo pomagaciemegan8, inessa, anna maria, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
to jestem
ja tez postanowiłam zrobić cos dla siebie i dzisiaj nakładam sobie maseczke na twarz, odzywke na wlosy i spedze czas wieczorem ogladajac film
dzisiaj cos boli mnie podbrzusze,tz bardziej ciagnie niż ciagly bol
powiem wam ze bardziej przezywam te staranka niż poprzednie,wczesniej jakos tak nie myslalam ciagle czy @przyjdzie czy nie,po stracie ciąży całkowicie odpuscilam myśl o ponownej ciąży i spotkala nas niespodzianka już po 2 miesiącach ,co prawda okupiona lezeniem do 20 tygodnia ale warta każdej jednej godziny spędzonej w lozku
a teraz nie wiem ,nakręcam się chyba za mocnoinessa, megan8, anna maria, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Annamaria, Megan- a jak to u Was bylo ze sluzem w trakcie staran? Mialyscie ten rozciagliwy czy wodnisty ? czy moze sucho bardziej?
ja tak miałam z trzy dni góra rozciągliwy ,u mnie chyba możesz się cofnąć i zobaczyć wykresy wstecz ,bo ja widzę nie wiem czy ktoś ,ale u niektórych osób też się cofałam i oglądałam
Mi nieraz obserwację zakłócało serduszkowanie ,bo wtedy się wszystko mieszało
ale ogólnie do trzech dni rozciągliwy i jakoś w ostatni dzień ten ból owulacyjny byłinessa, anna maria, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
bliska77, samira, anna maria, inessa, Bursztyn, megan8, Mango, Reni, polarmiś, Olena, iza37, Panda, angela lubią tę wiadomość
Promyk -
nick nieaktualnypromyk wrote:Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
witaj Promyku, u nas na pewno znajdziesz wsparcie i dużo dobrego słowasamira, inessa, Bursztyn, promyk, polarmiś, angela lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Annamaria, Megan- a jak to u Was bylo ze sluzem w trakcie staran? Mialyscie ten rozciagliwy czy wodnisty ? czy moze sucho bardziej?
U mnie byl rosciagliwy ;Taki ksiazkowy;jak kurze bialko,a tak wogole to ja nie mam zbytnio duzej produkcji sluzu,troche bylo w dni plodne a tak to susza.Ja posluchalam Gina,bo ja mam tylozgiecie o on mi powiedzial ze mam serduszkowac od tylu i tak zrobilam i sie udalo,no i po zawsze lezalam z nogam do gory jakies 10 min.Mowie wam jakie akrobacjebliska77, inessa, samira, Bursztyn, megan8, Mango, Reni, polarmiś, iza37, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Bursztyn wrote:Annamaria, Megan- a jak to u Was bylo ze sluzem w trakcie staran? Mialyscie ten rozciagliwy czy wodnisty ? czy moze sucho bardziej?
U mnie byl rosciagliwy ;Taki ksiazkowy;jak kurze bialko,a tak wogole to ja nie mam zbytnio duzej produkcji sluzu,troche bylo w dni plodne a tak to susza.Ja posluchalam Gina,bo ja mam tylozgiecie o on mi powiedzial ze mam serduszkowac od tylu i tak zrobilam i sie udalo,no i po zawsze lezalam z nogam do gory jakies 10 min.Mowie wam jakie akrobacje
skąd ja to znam.........inessa, samira, Bursztyn, anna maria, megan8, Mango lubią tę wiadomość
-
promyk wrote:Czesc dziewczyny. Moze na poczatku napisze wam co nieco o sobie. Mam 42 lata, dwie corki i bardzo chcemy miec trzecie dziecko. Wlasnie podjelismy probe poczecia malenstwa ,szukam kobiecego wsparcia
Witaj promyk na naszym pokladziebliska77, inessa, promyk, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitaj Promyku !!!! Tu jest super
Ja nie mam problemu ze śluzem płodnym a po serduszkowaniu staram się leżeć i to długo napewno nie kąpię się od razu po serduszkowaniu. A akrobacji to tak srednio ponieważ ze wzgledu na kregosłup nie moge ale co nie co kombinujemybliska77, anna maria, megan8, samira, promyk lubią tę wiadomość