X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moje jablka juz w sloiczkch pyrkaja w garnkach .
    Swoja droga jakas jawna niesprawiedliwosc bo tyle roboty a raptem kilka sloikow..Heh 8)

Mega, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haa bursztyn to mentalnie dzis mam rowniez takie mysli...Ze doczekam sie predzej wnukow buuu
    mam dokładnie to samo :-( :-(:-(

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę sobie otworzyć białe wino i będę je pić ignorując rozwój endo, zastanawiam się,czy bawić się jeszcze w ten monitoring itp.

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    idę sobie otworzyć białe wino i będę je pić ignorując rozwój endo, zastanawiam się,czy bawić się jeszcze w ten monitoring itp.
    Heh...Jesli masz za darmoalbo nie trzepie mocno po kieszeni to idz..Ja juz chodze tylko na nfz na monit..Swoja droga to zdzierstwo ,zeby za kilka minut pomiarow na usg kasowac po 100zl rozboj w bialy dzien !!!Mam zajevistego gina na nfz tylko problem w tym ,ze zmienili mu dni przyjec ze srody i poniedzialku na sobote i poniedzialek...Ciezko sie monitorowac na takich zasadach...Ale...Mam wrazenie ze gowno to i tak daje..Monitoring sobie a zycie sobie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:45

macduska, Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Narobiłaś mi smaka na sok jabłkowy, kupiłam sobie i właśnie popijam na przemian z winkiem. :-D

Aasiula lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Narobiłaś mi smaka na sok jabłkowy, kupiłam sobie i właśnie popijam na przemian z winkiem. :-D
    To pijemy razem...Z jablek wycislam chyba z 5litrow..Niby reneta bardziej miazszowa ale troche tego bylo...Łykam 3cia szklanke..Pekne =D

samira lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    osz jprdole..Ale masz kawal..Nie masz nigdzie w poblizu gina z usgw swoim miescie????
    U mnie ejst chyba z 5ciu prywatnych co robia usg..Ale z ceny ponizej 100 nie schodza...No chyba ze ordynatorek..Alejakos mi sie nie usmiecha walic tyle kasy..Ciesze sie ,ze na nfz mam tego gina Bo mimo ze nie ejst specjalista od nieplodnosci to aniz receptami nie ma problemu ani tym bardziej z usg..Robi za akzdym razem...
    macduska wrote:
    ja płacę 80 zeta jeszcze da się wytrzymać ale to jest 100 km w jedną stronę, nawet nie wiem czy mozna bliżej ale to bliżej to jest 50 km w jedną i jeszcze gin przyjmuje raz w tygodniu, wiec odpada raczej. Pora się chyba pogodzić ze jak się ma zrypaną macicę to niestety.
    Mam wizytę teraz 2 pazdziernika, pójdę i pogadam z nim zobaczymy co mi zaproponuje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 18:59

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    osz jprdole..Ale masz kawal..Nie masz nigdzie w poblizu gina z usgw swoim miescie????
    U mnie ejst chyba z 5ciu prywatnych co robia usg..Ale z ceny ponizej 100 nie schodza...No chyba ze ordynatorek..Alejakos mi sie nie usmiecha walic tyle kasy..Ciesze sie ,ze na nfz mam tego gina Bo mimo ze nie ejst specjalista od nieplodnosci to aniz receptami nie ma problemu ani tym bardziej z usg..Robi za akzdym razem...

Wiesz w moim "mieście" jest tylko przychodnia z lekarzem rodzinnym. Ja mieszkam na tzw. ZAPIŹDZIU stąd tylko do lasu mam blisko...

Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Wiesz w moim "mieście" jest tylko przychodnia z lekarzem rodzinnym. Ja mieszkam na tzw. ZAPIŹDZIU stąd tylko do lasu mam blisko...
    No to lekko przejeVane Bidulko...Nie dziwie Ci sie,ze masz dosc...Skad jestes jesli mozna wiedziec??

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To pijemy razem...Z jablek wycislam chyba z 5litrow..Niby reneta bardziej miazszowa ale troche tego bylo...Łykam 3cia szklanke..Pekne =D
    Mój wujek zrobił wyciskarkę do soków i jednorazowo miewam po 100 litrów co któryś sezon. Pyyyyyyyyyyyyycha. W tym roku jakoś u nas nie ma jabłek za duzo niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 15:08

ania.g, Sabina, Aasiula, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój wujek zrobił wyciskarkę do soków i jednorazowo miewam po 100 litrów co któryś sezon. Pyyyyyyyyyyyyycha. W tym roku jakoś u nas nie ma jabłek za duzo niestety.
    ło matko to hurtemmm =D

U nas znow jak w tamtym roku bylo malo tak w tym roku wysyp owocow maksymalny...

macduska lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Miejscowości tu nie podam bo jest mała ijakby ktoś przeczytał to mnie pozna a po co. Ogólnie z lubelskiego, do Zamościa mam 50 km, niedaleko jest Szczebrzeszyn (ten z wiersza Brzechwy) i stolica Roztocza - Zwierzyniec.
    o
    spoko...Chodzilo mi tak ogolnikowo.... 8) Mi sie tu udalo trafic na pare dziewczyn z mojej miejscowosci Swiat jest maly

macduska, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    o
    spoko...Chodzilo mi tak ogolnikowo.... 8) Mi sie tu udalo trafic na pare dziewczyn z mojej miejscowosci Swiat jest maly

mały mały, dwa lata temu spotkaliśmy naszego wikarego na takiej małej plaży niedaleko Gdyni z jakąś babą. Zdziwił się biedak. ;-)

ania.g, EwaT, samira, Mega, Elfik, kapturnica, Sabina, Dorka1979, Aasiula, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    mały mały, dwa lata temu spotkaliśmy naszego wikarego na takiej małej plaży niedaleko Gdyni z jakąś babą. Zdziwił się biedak. ;-)
    Pewnie minę miał bezcenną :)

Mega, Sabina, Dorka1979, Aasiula, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2014, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Pewnie minę miał bezcenną :)
    No miał, tłumaczył się ostro :-D biedak

kapturnica, ania.g, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    poczółem sie zdradzony
    A.

Reni, macduska, kapturnica, Sabina, Aasiula, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    No a nie mów ze ty też nie bylas zdziwiona ;)

macduska, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jsk to też masz takie myśli jak Bursztyn
    Bursztyn i wnuki? O czymś nie wiem?
    P.s. Witam się
    kapturnica wrote:
    Haa bursztyn to mentalnie dzis mam rowniez takie mysli...Ze doczekam sie predzej wnukow buuu

kapturnica, ania.g, Mega, Sabina, Aasiula, Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4666 4667 4668 4669 4670 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ