35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No fakt można się zadziwić..z babą?? Rozumiem z chłopakiem albo z dzieckiem ale z babą? Normalnie grzechMega wrote:No a nie mów ze ty też nie bylas zdziwiona
kapturnica, macduska, Mega, Sabina, Dorka1979, BISCA, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie niedzielnie
Zadziwiajaco slonecznie u nas, trza' korzystac ile sie da.
Sabina, mam nadzieje ze szybko pojdzie, wspierm mocno
Iwcia, brzuszek i wdzianko klasa
Dorka, mnie sie Henrietta podoba, ale je podobo dziwna jestemI nie sugeruj sie szkola, bo zanim pojdzie minie kilka dlugich lat i cholera wie jaka moda wtedy zapanuje
Mega lubi tę wiadomość
-
Rozumiem jakby była niepelnoletnia albo miala kilka lat
A tak z dorosłą babą fuuj!macduska wrote:ha, ha , ha tłumaczył się jak mógł że to kuzynkaMega, Bursztyn, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Myślałam, że bursztyn ma dzieci nieślubnekapturnica wrote:Neeee, ze sie mlodej nie doczekam , znaczy corki.... Dlatego napisalam , ze na wnuki bede liczyc chyba
Mega, Bursztyn, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mówiłam
macduska wrote:Mój Misiek na motorze wywalił się dzisiaj i niestety noga puchnie trzeba się. zbierać i walić na ortopedię... Nie kupujcie motoru swoim synom.Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Nie wiem za jaką cholerę im ten celibat. Może mniej zboków by w śród nich było.
Mega, Dorka1979, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:No fakt można się zadziwić..z babą?? Rozumiem z chłopakiem albo z dzieckiem ale z babą? Normalnie grzech
kapturnica, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Heh...Jesli masz za darmoalbo nie trzepie mocno po kieszeni to idz..Ja juz chodze tylko na nfz na monit..Swoja droga to zdzierstwo ,zeby za kilka minut pomiarow na usg kasowac po 100zl rozboj w bialy dzien !!!Mam zajevistego gina na nfz tylko problem w tym ,ze zmienili mu dni przyjec ze srody i poniedzialku na sobote i poniedzialek...Ciezko sie monitorowac na takich zasadach...Ale...Mam wrazenie ze gowno to i tak daje..Monitoring sobie a zycie sobie
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNasz proboszcz legalnie mieszka z katechetka
więc się nie dziwię
Ps. Proboszcz jest u nas o 18 lat i przyszedł już z nią. Są bardzo dobrą para, można ich stawiać za wzór dla małżeństwMega, Dorka1979, EwaT, Aasiula, Bursztyn, ania.g, Simba, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
a ja w tym miesiącu totalnie odpuszczam. No nie totalnie bo termometr przytulam i kwas foliowy łykam ale nic więcej
Sabina, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nasz proboszcz legalnie mieszka z katechetka
więc się nie dziwię
Ps. Proboszcz jest u nas o 18 lat i przyszedł już z nią. Są bardzo dobrą para, można ich stawiać za wzór dla małżeństwSabina, macduska lubią tę wiadomość