35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Dziołchy ja wiem ,ze mnie lubicie a ja Was lubie ale kurde nie czekajcie z zachodzeniem w ciaze na mnie!!!
iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
No dobra babeczki uciekam spać
Jutro niestety poniedziałek do roboty cizasssss
Ten juz sie pakuje na wyjazd a mnie wqrw bierze
Nie lubię jak wyjeżdża a tym bardziej jak mam mieć ovu
Dlatego lepiej uciekać spać bo mu zaraz jazdę zrobie a tego bym nie chciała
Paa ,moze ten poniedziałek nie bedzie taki złyMega, macduska, Sabina, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Obejrzałam "Na krawędzi jutra" z kurduplem Tomem i idę spać bo pobudka o 6 rano. Teraz po tym filmie będą śnili mi się kosmici ganiający mnie po porodówce...
macduska, Mega, Sabina, iwcia77, kapturnica, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ania.g wrote:Obejrzałam "Na krawędzi jutra" z kurduplem Tomem i idę spać bo pobudka o 6 rano. Teraz po tym filmie będą śnili mi się kosmici ganiający mnie po porodówce...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:42
macduska, iwcia77, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No dobra babeczki uciekam spać
Jutro niestety poniedziałek do roboty cizasssss
Ten juz sie pakuje na wyjazd a mnie wqrw bierze
Nie lubię jak wyjeżdża a tym bardziej jak mam mieć ovu
Dlatego lepiej uciekać spać bo mu zaraz jazdę zrobie a tego bym nie chciała
Paa ,moze ten poniedziałek nie bedzie taki złymacduska, Aasiula, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:wiem ale sie zbuntowałam , bo ja nie lubię czerwonego
wodka za to mi wchodzi idealnie, tylko nie wiem czy dobra na endoMega, iwcia77, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:a ja bardzo lubie, ale nie moge bo zauwazylam ze na drugi dzien boli mnie zoladek i glowa
wodka za to mi wchodzi idealnie, tylko nie wiem czy dobra na endo
Zdycham zwyczajnie
A wódeczka. To co innegomacduska, Bursztyn, iwcia77, kapturnica, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Na pewno nie będzie, ja sie bede byczyc jutro i moja mamcia będzie robiła pierogi z mięsem i kapusta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 22:49
Mega, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:a ja bardzo lubie, ale nie moge bo zauwazylam ze na drugi dzien boli mnie zoladek i glowa
wodka za to mi wchodzi idealnie, tylko nie wiem czy dobra na endo
Tzn. ja lubię każdy kolor tylko mnie bardzo łeb nap.... po czerwonym zaraz po pierwszej lampce.kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:o znowu piszę sama ze soba.
a nie:)
zdrówka dla was i drugich połówek i dzieciaków
młodej wreszcie katar scho\odzi z zatok w żółtej posatci, ale schodzi, podobno to masaż receptorów przez pana Bogumiła sprawił
takze polecam masaże
co wy ostatnio tak na pogotowiu, znajomości sobie wyrabiacie, czy co?
aasiula, moj dla upewnienia się że go w płodniaki nie będzie przed zjazdem licealym jeszcze ma konferencje w Lublinie dwudniową
kużwa, gdyby nie to, że to z półrocznym wyprzedzeniem, to bym podejrzewała, ze sie wzbrania i na of podejrzał moje płodniaki, żeby spitolić
jej, ale tu większosc wysoka i wielkostopowa?
laski gdzie sie kupuje buty nr 45?
na dziale walizki i torby?
ja mam 41 i pamietam, żeby kiedys kupić jakiekolwiek kobiece buty kupiłam różowe lakierki, bo były, nie założyłam ich nigdy..macduska, Mega, Dorka1979, iwcia77, ania.g, kapturnica, Sabina, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość