35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Elfik wrote:a potem od 19 juz do naszej smierci..
))
bo jak tu się przestać martwić, jak wokół tylu złych ludzi..
sorki mega, wczesniej nie widziałam Twojego postu, już myslałam, ze sama piszę, akurat jestem w grobowym nastroju, to mi to nawet nastrojowo pasowalo..)))
a jak młoda, lepiej?dzięki...
A nastrój grobowym najlepiej zakopaćmacduska, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:co Słonko?
macduska, iwcia77, ania.g, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:a potem od 19 juz do naszej smierci..
))
bo jak tu się przestać martwić, jak wokół tylu złych ludzi..
sorki mega, wczesniej nie widziałam Twojego postu, już myslałam, ze sama piszę, akurat jestem w grobowym nastroju, to mi to nawet nastrojowo pasowalo..)))
a jak młoda, lepiej?Mega, iwcia77, ania.g, kapturnica, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:a ja jestem w nastroju pijanym, obaliłam pół butelki wina io jeszcze mi zostało!
macduska lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:Elfik kurna skad wytrzasnęłaś ten awatar? Oczy bolą...
lubie te iluzje optyczne, fascynuja mnie, oczywiscie dopiero w większych rozmiarach robią wrażenie, w tym to chyba nawet nie stwarza wrażenia ruchu...
chociaż...
A ty ją chorą samą w domu zostawiasz, czy jednak bieżesz zwolnienie? czasy się zmienily, ja szłam do zerówki sama przez ulicę, moja pewnie będzie z obstawą do 3 klasy)
Mega, macduska, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:e
lubie te iluzje optyczne, fascynuja mnie, oczywiscie dopiero w większych rozmiarach robią wrażenie, w tym to chyba nawet nie stwarza wrażenia ruchu...
chociaż...
A ty ją chorą samą w domu zostawiasz, czy jednak bieżesz zwolnienie? czasy się zmienily, ja szłam do zerówki sama przez ulicę, moja pewnie będzie z obstawą do 3 klasy)
macduska, iwcia77, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dziewczynki, a ja mohito z puszeczki, zacnie smakuje
jak tak nas czytam, to same alkoholiczki, że o innych rzeczach nie wspomnę..macduska, Elfik, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyElfik wrote:e
chociaż...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:46
Mega, Dorka1979, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:dobra, młoda walczy, ide ja spacyfikować, ledwo żyję, czy prawie tzryletnie dzieci nie spią już o tej porze?
kapturnica lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:I w takich sytuacjach przydają się babcie na miejscu. Moja mama dzisiaj z jednym została a jutro z drugim będzie, a mamusia do pracy.
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry paniom !!!
Wątek odzyl jak se poszlam..Hmmm podejrzane o podejrzenie normalnie...
Wy mnie specjalnie omijacie i rozmowy o gruppen sexen und alkoholen uprawiacie jak mnie nie ma!!!!
Czuje sie normalnie porzucona i odrzucona przez grupe , znaczy wiekszosc parlamentarną na watku.
.W zwiazku z tym skladam oficjalne zażalenie do zarzadcy klasy!A co se bede żalowacMacie każda dostac przynajmniej po niedostatecznym za zachowanie..No albo chociazby upomnienie lub uwage??Psze pani bo one sie nie chca ze mna kolegowac!!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 07:00
Mega, macduska, Sabina, Parka, Aasiula, Bursztyn, Elfik, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry paniom !!!
Wątek odzyl jak se poszlam..Hmmm podejrzane o podejrzenie normalnie...
Wy mnie specjalnie omijacie i rozmowy o gruppen sexen und alkoholen uprawiacie jak mnie nie ma!!!!
Czuje sie normalnie porzucona i odrzucona przez grupe , znaczy wiekszosc parlamentarną na watku.
.W zwiazku z tym skladam oficjalne zażalenie do zarzadcy klasy!A co se bede żalowacMacie każda dostac przynajmniej po niedostatecznym za zachowanie..No albo chociazby upomnienie lub uwage??Psze pani bo one sie nie chca ze mna kolegowac!!!!!
Dzien dobry... Oooo słoneczko jest! A ja wstałam tylko zeby zrobic mężowi śniadanko i zmykam do łóżka spowrotemWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 07:23
ania.g, macduska, kapturnica, Parka, Aasiula lubią tę wiadomość