35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Andżej stałeś się kobietą!
pienknie
p.s. witam sięEwaT wrote:witam sie w wujowy poniedziałek
leje sie ze mnie jak z zarznietej swiniEwaT, kapturnica, ania.g, Aasiula, Sabina, Mega, Bursztyn, Pusurek, Elfik, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Macduska znowu nie odrobiłaś lekcji
Proszę przeczytać lekturę "Porady Ojca Sroki"
macduska wrote:wiesiołek i wit E OK, a jajca po co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 09:35
macduska, kapturnica, EwaT, ania.g, Aasiula, Sabina, Simba, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ewa, to wykres dawaj
Dzień dobry znad kawusi.
Pracowity tydzień czas zacząć. W ogóle nie wypoczęlam przez weekend.
Dorka, no właśnie, pokaz się z nowym brzuniem i w nowej kreacji
A ja się w nocy spociłam takim lodowatym potemczy to M czy Wy tak tak macie w 2 fazie?
macduska, ania.g, Mega, Bursztyn, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ewa, to wykres dawaj
Dzień dobry znad kawusi.
Pracowity tydzień czas zacząć. W ogóle nie wypoczęlam przez weekend.
Dorka, no właśnie, pokaz się z nowym brzuniem i w nowej kreacji
A ja się w nocy spociłam takim lodowatym potemczy to M czy Wy tak tak macie w 2 fazie?
-
EwaT wrote:zeby miec tu wykres to musze kupic jakis abonament?
Wystarczy abonament podstawowy, ktory jest bezplatny. Placi sie za abonament premium, czyli za rozne dodatki takie jak np. Interpretacja cyklu albo Detektor plodnosci. W abonamencie bezplatnym program tez Ci wykryje owulację
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry paniom !!!
Wątek odzyl jak se poszlam..Hmmm podejrzane o podejrzenie normalnie...
Wy mnie specjalnie omijacie i rozmowy o gruppen sexen und alkoholen uprawiacie jak mnie nie ma!!!!
Czuje sie normalnie porzucona i odrzucona przez grupe , znaczy wiekszosc parlamentarną na watku.
.W zwiazku z tym skladam oficjalne zażalenie do zarzadcy klasy!A co se bede żalowacMacie każda dostac przynajmniej po niedostatecznym za zachowanie..No albo chociazby upomnienie lub uwage??Psze pani bo one sie nie chca ze mna kolegowac!!!!!
Mega lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Wystarczy abonament podstawowy, ktory jest bezplatny. Placi sie za abonament premium, czyli za rozne dodatki takie jak np. Interpretacja cyklu albo Detektor plodnosci. W abonamencie bezplatnym program tez Ci wykryje owulację
program mowisz bedzie wiedział czy owuluje?ania.g, Reni, Sabina, Mega, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ania chyba mały się szykuje... a frencza nie możesz sobie strzelić z bezbarwnym lakierem? Wiem że to nie to samo co kolor, ale też może ładnie wyglądać
Iwcia wybacz, zapomnialam pochwalić Twoje piękne kształty
Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie
Ja wzięłam dziś urlop na zadanie, nie wydaje z siebie głosu. Masakra, nie mogłam się dogadać z kadrami, dziewczyny miały ze mnie obawania.g lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No nie następna ? Tak nie wolno
Bedziemy napitalać łokciami się nie wepcha
Taak to trza zbierac sie na tanksztele i auto umyc..Bo za chwile beda mi pisac na szybach BRUDASAasiula, Mega, macduska lubią tę wiadomość