35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moja zapowiedziała się kilka miesięcy temu, że przyjedzie ale ciągle mają pod górkę
i jak na razie była u nas raz na ślubie naszym, bo błogosławieństwo te sprawy
Bursztyn wrote:Alez oczywiscie, to normalne....dla tesciowychAasiula, Sabina, EwaT, Mega, macduska, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moja zapowiedziała się kilka miesięcy temu, że przyjedzie ale ciągle mają pod górkę
i jak na razie była u nas raz na ślubie naszym, bo błogosławieństwo te sprawy
moja tez zapowiada ze przyjedzie, ale jesli sie wprowadzimy do nowego to remont bedzie sie ciaaaaaagnaaal latami...wiec nie bedzie warunkowEwaT, Mega, Sabina, Reni, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:dziewczyny czy to jest normalne ze tesciowa moze sie zwalic na glowe bez zapowiedzi?
macduska, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien doberek po super udanym weekendzie
Normalnie jestem mega szczesliwa nie dosc ze byla sliczna pogoda to jeszcze udalo sie nam pozbierac troche grzybkow wczoraj i spedzic cudowne chwile z dzieciakami...
kapturnica, Mega, Aasiula, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:moja zapowiedziała się kilka miesięcy temu, że przyjedzie ale ciągle mają pod górkę
i jak na razie była u nas raz na ślubie naszym, bo błogosławieństwo te sprawyEwaT, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:no i wystarczy
moja tez zapowiada ze przyjedzie, ale jesli sie wprowadzimy do nowego to remont bedzie sie ciaaaaaagnaaal latami...wiec nie bedzie warunkow
tam jej nie bedzie tak łatwo
ale mi kurwa cisnienie podniosłaMega, Reni, Aasiula, malgos741, Pusurek, ania.g, macduska, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja tam lubie jak przyjezdza bo ukochanej synowej daje zaskorniaki
A przyjezdza doslownie na kawke i ciasteczko i szybciusio sie zmywa..
I to jest dobra tesciowaBursztyn, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, ania.g, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewka Mamusia jeszcze żyw? Spakowana wraca do domku czy dasz się kobiecie napić herbaty?
kapturnica, Sabina, Mega, Aasiula, malgos741, Pusurek, ania.g, macduska, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny