X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pamiętaj, że to mają być jaja wsiowe zapłodnione przez koguta!
    macduska wrote:
    Psze pani , poprawie się i na wsiaki słuczaj idę gotować jajca.

macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANdżej mało tego powie Ci kiedy masz z maużem spółkować ;-)
    EwaT wrote:
    co za cuda
    program mowisz bedzie wiedział czy owuluje? ;)

Aasiula, macduska, Mega, EwaT, Bursztyn, kapturnica, Elfik, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pamiętaj, że to mają być jaja wsiowe zapłodnione przez koguta!
    he he żebyscie wiedziały jakiego mam koguta!

Reni, ania.g, Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski jest przełom u mnie

wczoraj pierwszy raz stałam i oglądałam śpioszki..

koniec świata!

to może jednak nie będę ch.jem a prawdziwszą matką clap-smiley.gif

macduska, ania.g, Sabina, Mega, EwaT, Bursztyn, Pusurek, Aasiula, kapturnica, Niuta, Elfik, gosia7122, Simba, BISCA, Parka, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no już już spokojnie.. żeby Cię nie poniosło!
    kogut ma ryćkać kury..tylko!
    macduska wrote:
    he he żebyscie wiedziały jakiego mam koguta!

macduska, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no już już spokojnie.. żeby Cię nie poniosło!
    kogut ma ryćkać kury..tylko!
    :-)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam Porady Ojca Sroki, lekcja odrobiona -
    ta porada podobała mi sie najmniej :

Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).

Sabina, Reni, ania.g, Mega, EwaT, Aasiula, kapturnica, Niuta, Elfik, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Qur......... powinnam być co miesiąc w ciąży wobec tego, :-/

Sabina, ania.g, Mega, kapturnica, Elfik, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)

Zaraz spadam na silke a pozniej jakies zakupy :)

AniA duzo juz nie zostalo i to pewnie przez nerwy te porabane sny
    Helol coś kiedyś o jakimś teście wspominałas???

kapturnica lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Witam :-)
    Ania chyba mały się szykuje... a frencza nie możesz sobie strzelić z bezbarwnym lakierem? Wiem że to nie to samo co kolor, ale też może ładnie wyglądać :-)
    Iwcia wybacz, zapomnialam pochwalić Twoje piękne kształty :-)
    Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie :-)

Ja wzięłam dziś urlop na zadanie, nie wydaje z siebie głosu. Masakra, nie mogłam się dogadać z kadrami, dziewczyny miały ze mnie obaw B-)
    Ty nie urlop bierz tylko l4 kobito, w jeden dzien sie nie wykurujesz! Do lekarza marsz!

kapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    witam sie w wujowy poniedziałek
    leje sie ze mnie jak z zarznietej swini
    Ewcia powinnaś sie cieszyć, cykl zaczęłaś :)

EwaT, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    pfff 0am.gif
    Rzucilas fochem? ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    co za cuda
    program mowisz bedzie wiedział czy owuluje? ;)
    Cuda wianki :)
    Na podstawie Twojej tempki, sluzu, ew. szyjki wyznaczy dzien owulacji, oczywiscie jakies 3 dni po fakcie, i niekoniecznie to na 100% ale mozesz sprawdzic czy zgadza sie to z Twoimi obserwacjami

Mega, EwaT, Aasiula, kapturnica, samira lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni mówisz ze cie śpioszki zaciekawiły.... hohoho ... ;)

Aasiula, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!
    U mnie slonce.
    Widze, ze Reni oglada spioszki, a Ewka sie skrwawia, wiecej nie dalam rady doczytac. ;)
    Ja pod prysznic z potem na spacer - wszystko po to, zeby nie widziec stosu garow w zlewie... To najgorsza rzecz na swiecie - miec pelna zmywarke czystych naczyn i stos brudnych do wlozenia. Chyba poczekam, az corka wroci ze szkoly, bo zmywarka to jej robota. ;)

Milego dzionka! :)

Aasiula, Mega, ania.g, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buongiorno

Snil mi sie Dorocinski, bylo bardzo milo... ;) I jak narazie to jest jedyny przyjemny akcent, dzis cholernie duzo roboty mnie czeka i odbieranie porodu kumpeli ;) maja jej dzis wywolywac.
    Reni, instynkt sie w Tobie obudzil, taki prawdziwy? Macierzynski? ;)
    Pare dni temu tez bylam w sklepie niemowlakowym - ja- bezdzietna, z kolezanka moja- rowniez bezdzietna, i pomagalam jej wybrac spiochy i wdzianka dla synka jej kumpeli, ona nie miala pojecia na co zwrocic uwage, ja tez- ale przypomnialam sobie porady z forum i zablysnelam :) mimo to i tak czulam sie tam jak zakonnica w sklepie z wibratorami (chociaz, kto wie? one moze czesciej tam zagladaja niz ja... ;) ) czyli jednak chuj nie matka ze mnie bedzie :)
    Ewka, zacznij prowadzic wykres, chociazby tak dla jaj (albo wlasnie stricte dla jaj) ;) bedziesz miala u nas monitoring za darmo :)

Aasiula, Mega, Reni, kapturnica, Sabina, Elfik, Pusurek, ania.g, gosia7122, Simba, Parka, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy to jest normalne ze tesciowa moze sie zwalic na glowe bez zapowiedzi?

Bursztyn, Mega, malgos741, Pusurek, ania.g, macduska, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty no poważnie przez chwilę się bałam, że tak..ale ..

M mierzył jakieś tam spodnie a ja na niego czekałam ..przy przebieralni było stoisko z dzieciowymi ubrankami.. i tak sobie stoje..pacze.. leżą..
    palcem tknęłam.. nie gryzie.. to wzięłam do ręki a to takie mientkie.. no to rozglądam się czy nikt nie widzi i zaczęłam przebierać..
    no i umarłam .. śpioszki wielkości mojego psa.. z szopem, żyrafem i zółwiami.. nie no umarłam takie piękne :-) i śmiechowe..
    ale jeszcze nie kupiłam ;-)
    potem patrzę babka trzyma na rękach małego ssaka....patrzę na mojego pana i mówię.. sorry ale to jednak Ty go (w sensie potomka naszego) będziesz trzymał.. takie to małe jak cziłała.. ja się boje takich cherlawych stworzeń.. uśmiał się ze mnie.. hmm.. tylko nie wiem dlaczemu.. z mojej miny czy że panikuje..
    Bursztyn wrote:
    Reni, instynkt sie w Tobie obudzil, taki prawdziwy? Macierzynski? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:22

Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, Niuta, Elfik, malgos741, gosia7122, Simba, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny czy to jest normalne ze tesciowa moze sie zwalic na glowe bez zapowiedzi?
    Alez oczywiscie, to normalne....dla tesciowych

kapturnica, Sabina, Mega, macduska, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ty no poważnie przez chwilę się bałam, że tak..ale ..

M mierzył jakieś tam spodnie a ja na niego czekałam ..przy przebieralni było stoisko z dzieciowymi ubrankami.. i tak sobie stoje..pacze.. leżą..
    palcem tknęłam.. nie gryzie.. to wzięłam do ręki a to takie mientkie.. no to rozglądam się czy nikt nie widzi i zaczęłam przebierać..
    no i umarłam .. śpioszki wielkości mojego psa.. z szopem, żyrafem i zółwiami.. nie no umarłam takie piękne :-) i śmiechowe..
    ale jeszcze nie kupiłam ;-)
    potem patrzę babka trzyma na rękach małego ssaka....patrzę na mojego pana i mówię.. sorry ale to jednak Ty go (w sensie potomka naszego) będziesz trzymał.. takie to małe jak cziłała.. ja się boje takich cherlawych stworzeń.. uśmiał się ze mnie.. hmm.. tylko nie wiem dlaczemu.. z mojej miny czy że panikuje..
    eeee tam...to zaden instynkt ;)
    Spokojnie Reni, nic sie nie stalo ;)

Reni, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 4674 4675 4676 4677 4678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ