35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pamiętaj, że to mają być jaja wsiowe zapłodnione przez koguta!macduska wrote:Psze pani , poprawie się i na wsiaki słuczaj idę gotować jajca.
macduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ANdżej mało tego powie Ci kiedy masz z maużem spółkować
EwaT wrote:co za cuda
program mowisz bedzie wiedział czy owuluje?Aasiula, macduska, Mega, EwaT, Bursztyn, kapturnica, Elfik, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Laski jest przełom u mnie
wczoraj pierwszy raz stałam i oglądałam śpioszki..
koniec świata!
to może jednak nie będę ch.jem a prawdziwszą matkąmacduska, ania.g, Sabina, Mega, EwaT, Bursztyn, Pusurek, Aasiula, kapturnica, Niuta, Elfik, gosia7122, Simba, BISCA, Parka, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no już już spokojnie.. żeby Cię nie poniosło!
kogut ma ryćkać kury..tylko!
macduska wrote:he he żebyscie wiedziały jakiego mam koguta!macduska, Mega, Aasiula, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrzeczytałam Porady Ojca Sroki, lekcja odrobiona -
ta porada podobała mi sie najmniej :
Wygoda życia u żony utrudnia poczęcie i donoszenie ciąży. Żona przed pożyciem powinna być zmęczona, upracowana, głodna (urządzić pranie, sprzątanie, długą meczącą przechadzkę).
Sabina, Reni, ania.g, Mega, EwaT, Aasiula, kapturnica, Niuta, Elfik, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry
Zaraz spadam na silke a pozniej jakies zakupy
AniA duzo juz nie zostalo i to pewnie przez nerwy te porabane snykapturnica lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Witam
Ania chyba mały się szykuje... a frencza nie możesz sobie strzelić z bezbarwnym lakierem? Wiem że to nie to samo co kolor, ale też może ładnie wyglądać
Iwcia wybacz, zapomnialam pochwalić Twoje piękne kształty
Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie
Ja wzięłam dziś urlop na zadanie, nie wydaje z siebie głosu. Masakra, nie mogłam się dogadać z kadrami, dziewczyny miały ze mnie obawkapturnica, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:witam sie w wujowy poniedziałek
leje sie ze mnie jak z zarznietej swiniEwaT, Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:co za cuda
program mowisz bedzie wiedział czy owuluje?
Na podstawie Twojej tempki, sluzu, ew. szyjki wyznaczy dzien owulacji, oczywiscie jakies 3 dni po fakcie, i niekoniecznie to na 100% ale mozesz sprawdzic czy zgadza sie to z Twoimi obserwacjami
Mega, EwaT, Aasiula, kapturnica, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry!
U mnie slonce.
Widze, ze Reni oglada spioszki, a Ewka sie skrwawia, wiecej nie dalam rady doczytac.
Ja pod prysznic z potem na spacer - wszystko po to, zeby nie widziec stosu garow w zlewie... To najgorsza rzecz na swiecie - miec pelna zmywarke czystych naczyn i stos brudnych do wlozenia. Chyba poczekam, az corka wroci ze szkoly, bo zmywarka to jej robota.
Milego dzionka!Aasiula, Mega, ania.g, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Buongiorno
Snil mi sie Dorocinski, bylo bardzo milo...I jak narazie to jest jedyny przyjemny akcent, dzis cholernie duzo roboty mnie czeka i odbieranie porodu kumpeli
maja jej dzis wywolywac.
Reni, instynkt sie w Tobie obudzil, taki prawdziwy? Macierzynski?
Pare dni temu tez bylam w sklepie niemowlakowym - ja- bezdzietna, z kolezanka moja- rowniez bezdzietna, i pomagalam jej wybrac spiochy i wdzianka dla synka jej kumpeli, ona nie miala pojecia na co zwrocic uwage, ja tez- ale przypomnialam sobie porady z forum i zablysnelammimo to i tak czulam sie tam jak zakonnica w sklepie z wibratorami (chociaz, kto wie? one moze czesciej tam zagladaja niz ja...
) czyli jednak chuj nie matka ze mnie bedzie
Ewka, zacznij prowadzic wykres, chociazby tak dla jaj (albo wlasnie stricte dla jaj)bedziesz miala u nas monitoring za darmo
Aasiula, Mega, Reni, kapturnica, Sabina, Elfik, Pusurek, ania.g, gosia7122, Simba, Parka, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Ty no poważnie przez chwilę się bałam, że tak..ale ..
M mierzył jakieś tam spodnie a ja na niego czekałam ..przy przebieralni było stoisko z dzieciowymi ubrankami.. i tak sobie stoje..pacze.. leżą..
palcem tknęłam.. nie gryzie.. to wzięłam do ręki a to takie mientkie.. no to rozglądam się czy nikt nie widzi i zaczęłam przebierać..
no i umarłam .. śpioszki wielkości mojego psa.. z szopem, żyrafem i zółwiami.. nie no umarłam takie pięknei śmiechowe..
ale jeszcze nie kupiłam
potem patrzę babka trzyma na rękach małego ssaka....patrzę na mojego pana i mówię.. sorry ale to jednak Ty go (w sensie potomka naszego) będziesz trzymał.. takie to małe jak cziłała.. ja się boje takich cherlawych stworzeń.. uśmiał się ze mnie.. hmm.. tylko nie wiem dlaczemu.. z mojej miny czy że panikuje..
Bursztyn wrote:Reni, instynkt sie w Tobie obudzil, taki prawdziwy? Macierzynski?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 11:22
Bursztyn, kapturnica, Aasiula, Sabina, Mega, Niuta, Elfik, malgos741, gosia7122, Simba, macduska, Bozia3, samira, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ty no poważnie przez chwilę się bałam, że tak..ale ..
M mierzył jakieś tam spodnie a ja na niego czekałam ..przy przebieralni było stoisko z dzieciowymi ubrankami.. i tak sobie stoje..pacze.. leżą..
palcem tknęłam.. nie gryzie.. to wzięłam do ręki a to takie mientkie.. no to rozglądam się czy nikt nie widzi i zaczęłam przebierać..
no i umarłam .. śpioszki wielkości mojego psa.. z szopem, żyrafem i zółwiami.. nie no umarłam takie pięknei śmiechowe..
ale jeszcze nie kupiłam
potem patrzę babka trzyma na rękach małego ssaka....patrzę na mojego pana i mówię.. sorry ale to jednak Ty go (w sensie potomka naszego) będziesz trzymał.. takie to małe jak cziłała.. ja się boje takich cherlawych stworzeń.. uśmiał się ze mnie.. hmm.. tylko nie wiem dlaczemu.. z mojej miny czy że panikuje..
Spokojnie Reni, nic sie nie staloReni, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość