35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry w poniedzialkowy poranek.
Mnie tez wczoraj ominal temat lekcji : sex i akohol... A szkoda bo to moje ulubione przedmioty
Milego dnia wszystkim !!!!ania.g, macduska, kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mąż wyprawiony do pracy, jeden dzieć do szkoły, drugi śpi z okładem na nodze a mamuśka będzie mieć poranek dla siebie.
macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kosmici mnie w nocy nie ganiali ale sny i tak były jak zwykle pokręcone. Brzuch mnie w dole ściska, ledwo chodzę i od 4:30 mnie mdli. Mam nadzieję wcisnąć się dziś na pedicure bo już sama nie będę wojowała. Jak tylko się schylam to mnie zgaga atakuje. Mam granacik na pazurkach a w szpitalu jest przykaz zmycia wszelkiego lakieru. Będę się czuła jak nie ubrana bez koloru. W mordę ale mam problemy, coś mi na mózg padło. Już wiem to budyń
Miłego poniedziałku.macduska, kapturnica, Sabina, Parka, Aasiula, Mega, Bursztyn, Bozia3, gosia7122, samira, iwcia77, mysza1975, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyElfik wrote:i no własnie stąd te różowe, sytuacje ze sklepu znam, jakbysmy we dwie chodzily..
))
przynajmniej nie dostawałysmy bólu głowy z nadmiaru wyboru:)))
a ja sie nauczyłam lubic męskie trzewiki... i tak nie chodzę w spodnicach..
Elfik, a ja mimo przeciwności uwielbiam pantofle i szpilki - od czasu do czasu gdzieś się udaje kupić dobre - jest nadzieja.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Kosmici mnie w nocy nie ganiali ale sny i tak były jak zwykle pokręcone. Brzuch mnie w dole ściska, ledwo chodzę i od 4:30 mnie mdli. Mam nadzieję wcisnąć się dziś na pedicure bo już sama nie będę wojowała. Jak tylko się schylam to mnie zgaga atakuje. Mam granacik na pazurkach a w szpitalu jest przykaz zmycia wszelkiego lakieru. Będę się czuła jak nie ubrana bez koloru. W mordę ale mam problemy, coś mi na mózg padło. Już wiem to budyń
Miłego poniedziałku.ania.g, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:JA tez caffe wypijam tabsy wprdziele i pewnie sie za okna wezme..Pogoda cudo mimo ,ze zaledwie 8stopni na razie
Dobiłaś mnie tymi oknami. Przypomniałam sobie o swoich. a juz myslałam że się polenię dzisiaj.kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Bry
Zaraz spadam na silke a pozniej jakies zakupy
AniA duzo juz nie zostalo i to pewnie przez nerwy te porabane sny
Zeby mi sie chcialo cwiczyc tak jak sie mi nie Kce bylabym bardziej wysportowana od koniowatejmacduska, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Zeby mi sie chcialo cwiczyc tak jak sie mi nie Kce bylabym bardziej wysportowana od koniowatej
Dzień dobrySabina, kapturnica, ania.g, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyWitam
Ania chyba mały się szykuje... a frencza nie możesz sobie strzelić z bezbarwnym lakierem? Wiem że to nie to samo co kolor, ale też może ładnie wyglądać
Iwcia wybacz, zapomnialam pochwalić Twoje piękne kształty
Dorcia nie czas juz na nową focie? I powiem Ci, że ja się już przyzwyczailam do Henrietty, ale Natalka też ładnie
Ja wzięłam dziś urlop na zadanie, nie wydaje z siebie głosu. Masakra, nie mogłam się dogadać z kadrami, dziewczyny miały ze mnie obaw
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 08:45
kapturnica, ania.g, Mega, Bursztyn, iwcia77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny