35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a też do niej wróciłam, dobrze mi na humor robi, mam nadzieję, że innym też
na marginesie powiem, że cały weekend pracowałam nad jedną rzeczą i się plik tekstowy nie zapisał...
a ja teraz przecztałam "byka luzaka" i czekam kiedy sie ten byk pojawi...
no zesz, mój mówi, że idzie do vision ekspres i jest dalej ta pormocja, drugie okulary gratis..
to chyba jednak była aluzja z jego strony, a nie jedynie chęc wykorzystania promocji w całości..
taaa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2014, 23:11
macduska, Mega, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Czemu zapizdzie.... W sumie to typa łąka i mógł z nią robić co chciał a ze młody tam wjechał nieproszony..cóż miał pecha
Pamietam jak u ciotki we wsi jeden typ mial prywatną droge piakna utawrdzona a ta publiczna byla na okolo i nie zawsze gładka więc czesto ludzie na skróty jeździli... No i facet na noc na swojej drodze kladl drzewo a w dzień jak widział ze ktos jedzie bo centralnie na jego chatę się jechało to wychodził z widłami i opierdzielal..
Jak byłyśmy z siostrą gowniarami i jeździlysmy na sztachetdens to nie raz szlysmy jego droga, zebysmy odpicowane orła nie wyrznely.. I nie raz spieprzalysmy jak dziadu nas pogonił haha..
Tak jest na wioskach jeszcze dzisiaj
macduska wrote:A przewrócił się bo jechał polna drogą i chciał traktor wyprzedzić, wjechał na łąke a tam się okazało ze jakiś chVj ( właściciel) łąki wykopał doły żeby mu nikt po łące nie jeźedził i gotowe.
Wiem wiem, zapiździe na całego.Mega, Elfik, macduska, iwcia77, ania.g, kapturnica, Sabina, samira lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:-na ortopedi mam już kartę stałego klienta
kurczę, Clooney tam leczy?
-o, ja też jadę na dwudniową konferencję do Lublina...
no ładnie, z internetu sie o romansie dowiaduje, ty ...)))
-buty 45 to męskie, są jak najbardziej to nie jestb jakis ogromny rozmiar mimo wszystko
jest
-ja tez mam 41 i teraz jest w miare ale jak byłam nastolatką to z mama -wchodziłyśmy do sklepu obuwniczego i ona mówiła " czy sa buty w rozmiarze 41?' a ekspedientka mówiła z reguły NIE lub pokazywała jakieś trumniaki czy coś których nawet mierzyc nie chciałam a mama dostawała szału po którymś sklepie.... KOszmar
-różowe lakierki hmmm mogą być ciekawe...))
przynajmniej nie dostawałysmy bólu głowy z nadmiaru wyboru:)))
a ja sie nauczyłam lubic męskie trzewiki... i tak nie chodzę w spodnicach..
macduska, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Czemu zapizdzie.... W sumie to typa łąka i mógł z nią robić co chciał a ze młody tam wjechał nieproszony..cóż miał pecha
dokładnie to samo pomyslałam, kurczę, widac mu juz niejedni pole rozjezdzali..
sztachetdens, wiesz, ze ja tego nie słyszałam?
zajefajneReni, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
pamiętam jak ze dwa razy sie wybrałam na taką imprezę , raz z typami z wioski co mieli wiejską odmianę cabrio..
tzn, samo podwozie, fotel jedynie dla kierowcy, reszta stołki, poduchy, czy co tam uznał za stosowne pod pupę wsadzić...
jej, no przynajmniej nie na własnych nogach, ale jak teraz o tym pomyslę...
prędzej by chyba krowa sołtysa pomyslnie przeszła badania techniczne nawet z brakiem silnika niż to cudo...macduska, Mega, Dorka1979, iwcia77, ania.g, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:dokładnie to samo pomyslałam, kurczę, widac mu juz niejedni pole rozjezdzali..
sztachetdens, wiesz, ze ja tego nie słyszałam?
zajefajneiwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Elfik wrote:widzisz mcduska, ja też pisze sama do sibie, takze się nie martw..
))
macduska, iwcia77, kapturnica lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:tłumaczyłam to samo młodemu że facet może sonbie kopać nawet okopy na swoim polu, ale wiecie w końcu matka jestem i sdzkoda mi dziecka jak tak się męczy z tą nogą
pewnie, że się nie dziwię, zresztą człowiek ma zawsze nerwa, że jak wypadek to mogło się i co gorszego stać..
każda na porodówce powinna dostawać zapas relanium na 21 lat..
no i kajdanki, żeby w razie czego przypiąc dziecie do kaloryfera jak już dorośnie do wieku seksującego))
Mega, macduska, Dorka1979, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Bursztyn, samira, Simba lubią tę wiadomość
-
Elfik wrote:pewnie, że się nie dziwię, zresztą człowiek ma zawsze nerwa, że jak wypadek to mogło się i co gorszego stać..
każda na porodówce powinna dostawać zapas relanium na 21 lat..
no i kajdanki, żeby w razie czego przypiąc dziecie do kaloryfera jak już dorośnie do wieku seksującego))
iwcia77, ania.g, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:trochę mnie pocieszyłaś, najwyżej obie na terapię do Bursztyna pójdziemy - grupowa to mo.że taniej będzie?
grupowa, grupowe, co mi się kojarzy?
a wiecie co jest nawjwazniejsze w seksie grupowym?
?
?
?
Żeby nie zostać pominiętym...Mega, macduska, Dorka1979, iwcia77, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Najwieksza potrzeba relanium to taki wiek dzieciaka 13-18 lat
a potem od 19 juz do naszej smierci..))
bo jak tu się przestać martwić, jak wokół tylu złych ludzi..
sorki mega, wczesniej nie widziałam Twojego postu, już myslałam, ze sama piszę, akurat jestem w grobowym nastroju, to mi to nawet nastrojowo pasowalo..)))
a jak młoda, lepiej?Mega, macduska, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość