X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    grozisz mi?! 07icon_smile4.gif
    A skad!! ostrzegam przed nieprzewidywalna sytuacja ;D

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a kasiore i prezenty chociaz przywiozla? ;)
    jeszcze jej nie ma
    jej córeczka mi przypadkiem oznajmiła...że własnie zamierzaja przyjechac
    czy ja ich kurwa zapraszałam?

Mega, malgos741, Pusurek, ania.g, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja to na południu mieszka i mam świety spokoj :)
    ale jak czasem zadzwoni i pirdzieli przez 2h to mnie szlag trafia:/
    zazwyczaj przytakuje w rozmowie a ostatnio mnie złapała że jej nie sluchałam i była niezreczna sytuacja ,dla niej oczywiscie ! 51finger.gif

Mega, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurdeee no moze sie stesknila za malutkim??Zrozum ja tez , w koncu to wnuczek....

Aasiula, malgos741, Mega, macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dziewczyny czy to jest normalne ze tesciowa moze sie zwalic na glowe bez zapowiedzi?
    Dla mnie nie, ale wiem, ze dla niektorych tak. ;-)

Mega, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    szybko ja kurwa wyprowadze z bledu
    Jednak jestesmy do siebie troche podobne! ;-)

Mega, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A skad!! ostrzegam przed nieprzewidywalna sytuacja ;D
    A co do kibla daleko, czy kolejka duża? ;)

Sabina lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    A co do kibla daleko, czy kolejka duża? ;)
    Ale ,ze jak , gdzie i keidy ? ;)

Mega lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a kasiore i prezenty chociaz przywiozla? ;)
    To moze byc ewentualnie jedyny powod niezapowiedzianej wizyty tesciowej - informacja, ze wygrala w lotto 2 miliony i polowa chce sie podzielic. Nic innego nie wchodzi w gre. ;)

Sabina, Mega, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :-)
    Ja już w robocie.
    Ewa współczuję , dobrze ze nie mam teściowej :-)
    Iwcia super awantar , brzusio rośnie ;-)
    Ja jeszcze do kona nie wyzdrowialam.

Mega, EwaT, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja po ostatniej akcji strzelila focha. Mam nadzieje, ze foch potrwa co najmniej ze 2 lata. ;)
    Za tydzien czeka mnie 3 dniowa wizyta tescia, a potem drugiej tesciowej. Tak, tak, jestem w gronie szczesciar majacych dwie tesciowe. ;) Na szczescie ta druga jest spoko.;)
    Chlop mi takie atrakcje funduje. A czy ja sie kuzwa nudze? ;) :P

ania.g, Mega, malgos741, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za kilka lat same bedziemy tesciowymi..
    A historia lubi sie powtarzac i los bywa przewrotny;)
    Ja tam bym nie chciala ,zeby synowa dostawala na moj widok spazmow nienawisci..Moze dlatego czasem przymykam oko na wyskoki tesciowej..W koncu nie kazda chce nas rozszarpac na strzepy...A ze maja swoje jazdy??Kto ich nie miewa :)

Aasiula, Lucky, macduska, Bozia3, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jeszcze jej nie ma
    jej córeczka mi przypadkiem oznajmiła...że własnie zamierzaja przyjechac
    czy ja ich kurwa zapraszałam?
    Ewa, zadzwoń do niej i powiedz że was właśnie rota wirus zaatakował. Może ostudzi to jej zapędy.

Mega, malgos741, Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja teściowa zawsze wpada bez zapowiedzi no ale to nic dziwnego bo mieszka piętro niżej. Na szczęście niezbyt często się to zdarza :)
    No udało mi się dziś na 14 zapisać na pedicure, uff, chyba się uda. Przed chwilą była u mnie przyjaciółka film pożyczyć i pyta czy się gdzieś wieczorem wybieram bo by na herbatę wpadła a ja jej na to : nie, chyba że na izbę przyjęć :)

Mega, malgos741, Lucky, macduska, Parka, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja tam bym nie chciala ,zeby synowa dostawala na moj widok spazmow nienawisci..Moze dlatego czasem przymykam oko na wyskoki tesciowej..
    A co ma piernik do wiatraka? Tak jak byc mowila, ze my za 20 lat bedziemy takie same jak nasze tesciowe. Ja raczej nie jestem wscibska, bezczelna, wtracajaca sie we wszystko i wszystkowiedzaca baba, i nie zamierzam tez taka byc.
    Jak nie bedziesz taka, to synowa nie bedzie na Twoj widok dostawala spazmow nienawisci, to chyba logiczne? ;)

Mega, Lucky, EwaT, samira lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A co ma piernik do wiatraka? Tak jak byc mowila, ze my za 20 lat bedziemy takie same jak nasze tesciowe. Ja raczej nie jestem wscibska, bezczelna, wtracajaca sie we wszystko i wszystkowiedzaca baba, i nie zamierzam tez taka byc.
    Jak nie bedziesz taka, to synowa nie bedzie na Twoj widok dostawala spazmow nienawisci, to chyba logiczne? ;)
    Tyle ma piernik do wiatraka ,ze kazdy ma jakies wkurwoajace innych przyzwyczajenia czy zachowania...
    I chyba tez nie jestes bez wad??I denerwuja one innych?No chyba ,ze jestes idealna to ok sory :)
    EDIT:By nie drążyć chodzi o to ,ze czasem warto przemilczec pewne rzeczy.Przymknac oko .Przynajmniej ja tak uwazam...Nie mowie tu o jakichs jazdach ale tak po ludzku by jakos ze soba wspolzyc :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 12:41

Elfik, Sabina, Simba, Aasiula, malgos741, Lucky, macduska, Parka, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Elfik Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasu nie mam, ale ostatnią wypowiedż KAp muszę dodatkowo wesprzeć..

Dobrze gada, my też nie jesteśmy idealne, jak teściowa przypomina człowieka to trza się postarać..

kapturnica, Lucky, macduska, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elfik wrote:
    czasu nie mam, ale ostatnią wypowiedż KAp muszę dodatkowo wesprzeć..

Dobrze gada, my też nie jesteśmy idealne, jak teściowa przypomina człowieka to trza się postarać..
    Dokładnie :)

Lucky, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Pojebalo Was?" - takie pytanie zadala mi wczoraj kumpelka jak jej opowiedzialam nasz weekend :)
    No coz, chyba nas pojebalo, bo od piatku do niedzieli uskutecznialismy przygotowania do polskiej imprezy, ktora organizujemy w sobote, a w miedzyczasie zorganizowalismy wyprawe do Ikei i kupilismy kanape, ktora M pol soboty i kawalek niedzieli skrecal. Ja natomiast 3 dni przy garach. Szczerze powiedziawszy, to dzisiaj w pracy...odpoczywam po weekendzie.
    Aktualizacja brzucha bedzie niebawem. Iwcia - Twoj mi sie bardzo podoba :)
    Co tam jeszcze?
    Nie wiem, co jeszcze bo jestem zajebiscie zmeczona, a w dodatku za godzine mam zebranie, na ktore zajebiscie nie chce mi sie isc.

PS Bursztyn - bierz stal nierdzewna do kuchni ;)
    PS1 Andzej - asertywnosci Ci zabraklo?
    PS2 Macduska - ja tez z lubelszczyzny, a Twoje okolice uwielbiam - zjezdzilam je swego czasu na dwoch kolkach
    PS3 Renek - rozumiem Twoja obawe przed noszeniem malych stworzen. Wiecie, jak sie kota na rekach trzyma, to sie go jakos specjalnie na podloge nie odklada, tylko racze wypuszcza z rak, skoro i tak spadnie na cztery lapy. I ja sie wlasnie tego obawiam, zeby nie miec tego "refleksu" z dziecmi. Kiedys tak rabnelam sznaucerem moich starych :) Bardzo zabawnie rozjechaly mu sie lapy na boki. Moi starzy zamarli :)

Wiecej grzechow nie pamietam.
    Kiss

Reni, malgos741, Mega, Lucky, Sabina, macduska, Aasiula, Bozia3, Parka, samira, ania.g, iwcia77, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa dobre dobre..
    my z moim psem mamy wypracowaną technikę.. ja mówię oć i wyciągam ręce
    on już wie co ma robić .. staje na dwóch łapkach, przednie wyciąga i obejmuje moją rękę którą wsuwam mu pod klatkę..
    ale pewnie qrwa dziecię nie pomyśli, żeby matkę objąć i trzeba będzie się gimnastykować.. coś mówiłyście, że jeszcze główkę się podtrzymuje..
    lalala.gif
    Simba wrote:
    PS3 Renek - rozumiem Twoja obawe przed noszeniem malych stworzen. Wiecie, jak sie kota na rekach trzyma, to sie go jakos specjalnie na podloge nie odklada, tylko racze wypuszcza z rak, skoro i tak spadnie na cztery lapy. I ja sie wlasnie tego obawiam, zeby nie miec tego "refleksu" z dziecmi. Kiedys tak rabnelam sznaucerem moich starych :) Bardzo zabawnie rozjechaly mu sie lapy na boki. Moi starzy zamarli :)

Wiecej grzechow nie pamietam.
    Kiss

Simba, malgos741, Mega, Lucky, macduska, Aasiula, Parka, samira, ania.g, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4676 4677 4678 4679 4680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ