X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mocze majty w zimnej wodzie
    Przelalas sie? ;)

kapturnica, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna :D

a ja tam z tesciowa zyje sobie w symbiozie i nie narzekam :D, matki moich eksow tez zawsze mnie lubily i nigdy nie mialam z nimi problemow, traktowaly mnie jak corke :), raczej zawsze wiecej problemow bylo z ich synkami :D niz z nimi ;)

jutro ( w koncu ) Alojz -po 3 tyg urlopu- idzie do pracy, bo mi okupuje kompa i nie moge sie udzielac na forum tak jakbym sobie tego zyczyla :)

miesiac temu ginekolog w karcie wizyty napisal : badania do wykonania : toxo, cmv, mocz...i TV...:-O a ja sie pytam w zartach czy zaleca mi ogladanie telewizji, bo skrotu nie znam ? a ona ze smiechem ze to ZNACZY "TAMPONE VAGINALE" ale powiedziala zem simpatica :D

no wiec - nie mam grzybow, chlamydii, toxo , cmv - bo odebralam wyniki i sa dobre :)
    jedynie w moczu creatynina i ciezar wlasciwy nie jest ok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:52

ania.g, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, malgos741, macduska, samira, caffe lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Przelalas sie? ;)
    dawno tak nie mialam

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zrobisz woskowanie to 3 tyg bedziesz gladziutka :) ja sobie nie wyobrazam zycia bez woskowania bobra co 3 tyg i pedikiru :D
    ania.g wrote:
    To masakra będzie :( jak ja nie lubię zarostu :(

kkisia, Mega, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega nie kracz ;)
    Bo jutro tam popelnie zbrodnie w afekcie i bedziecie mnie w tv ogladac :P

Mega, iwcia77, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stary , sprawdzony sposob :)wiem zes po cc ale moze masz wklady poporodowe to sobie zaloz ;D nie przesiakniesz wtedy :) i bielizne uratujesz :)
    EwaT wrote:
    mocze majty w zimnej wodzie

Mega, kapturnica, Sabina, macduska, samira lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jak zrobisz woskowanie to 3 tyg bedziesz gladziutka :) ja sobie nie wyobra zam zycia bez woskowania bobra co 3 tyg i pedikiru :D
    Woskowanie bobra czy to nie boli zbytnio ?;/

iwcia77, macduska, samira lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie z wieczorka :)

iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
    ale ja nie o tym ..
    wybywa jak bede w 7 dniu cyklu a od 9 do 13 mam niby akcje ovu
    teoretycznie jak go wykorzystam w srode cos z tego moze być ;D
    giry do góry hehehe i tak bede lezec przez tydzień ;D az złowie ogoniastego 0dance4.gif
    czyli nie do konca zmarnowany cykl 041.gif

kapturnica, malgos741, ania.g, Mega, iwcia77, Sabina, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, spróbować nie zaszkodzi :)

Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
    ale ja nie o tym ..
    giry do góry hehehe i tak bede lezec przez tydzień ;D az złowie ogoniastego 0dance4.gif
    ha i zawsze mozna znalezc jakies dobre strony ;) Najlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???

Mega, Aasiula, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ale ja nie o tym ..
    Spróbuj z żelem ;) dłużej pożyją ogoniaste ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:04

Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ha i zawsze mozna znalezc jakies dobre strony ;) Najlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???
    heheheh a pozniej mi powie ale yyyyy ja bylem na pustyniiii 036.gif

kapturnica, Mega, iwcia77, macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    heheheh a pozniej mi powie ale yyyyy ja bylem na pustyniiii 036.gif
    Dobra wymówka by była ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie humorek poprawił 0hump.gif

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dobra wymówka by była ;)
    prawda 11icon_devil.gif

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej :) mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka :) , zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku :). Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane ;D. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza :)
    Aasiula wrote:
    Woskowanie bobra czy to nie boli zbytnio ?;/

malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, samira lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej :) mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka :) , zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku :). Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane ;D. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza :)
    Mimo wszystko wole jednak golarki ;)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale to tak glance papier gladziutka,kurde po golarce to mi sie czasem takie rankli robia i paskudnie to wyglada. Wiesz ze sie skuszę,mimo ze z natury jestem brunetka :)

samira lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mimo wszystko wole jednak golarki ;)

Przylacze sie Na sama mysl o wosku na piczce wszystko mnie boli Auć 8)

Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4680 4681 4682 4683 4684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ