35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
obecna
a ja tam z tesciowa zyje sobie w symbiozie i nie narzekam, matki moich eksow tez zawsze mnie lubily i nigdy nie mialam z nimi problemow, traktowaly mnie jak corke
, raczej zawsze wiecej problemow bylo z ich synkami
niz z nimi
jutro ( w koncu ) Alojz -po 3 tyg urlopu- idzie do pracy, bo mi okupuje kompa i nie moge sie udzielac na forum tak jakbym sobie tego zyczyla
miesiac temu ginekolog w karcie wizyty napisal : badania do wykonania : toxo, cmv, mocz...i TV...a ja sie pytam w zartach czy zaleca mi ogladanie telewizji, bo skrotu nie znam ? a ona ze smiechem ze to ZNACZY "TAMPONE VAGINALE" ale powiedziala zem simpatica
no wiec - nie mam grzybow, chlamydii, toxo , cmv - bo odebralam wyniki i sa dobre
jedynie w moczu creatynina i ciezar wlasciwy nie jest ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:52
ania.g, kkisia, Mega, kapturnica, Sabina, Iwone, malgos741, macduska, samira, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
ale ja nie o tym ..
wybywa jak bede w 7 dniu cyklu a od 9 do 13 mam niby akcje ovu
teoretycznie jak go wykorzystam w srode cos z tego moze być
giry do góry hehehe i tak bede lezec przez tydzieńaz złowie ogoniastego
czyli nie do konca zmarnowany cykl
kapturnica, malgos741, ania.g, Mega, iwcia77, Sabina, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
ale ja nie o tym ..
czyli nie do konca zmarnowany cyklNajlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???
Mega, Aasiula, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
ale ja nie o tym ..
czyli nie do konca zmarnowany cykldłużej pożyją ogoniaste
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:04
Aasiula, malgos741, iwcia77, Sabina, ania.g lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:ha i zawsze mozna znalezc jakies dobre strony
Najlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???
kapturnica, Mega, iwcia77, macduska, Sabina, mysza1975, Dorka1979, caffe lubią tę wiadomość
-
kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej
mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka
, zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku
. Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane
. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza
Aasiula wrote:Woskowanie bobra czy to nie boli zbytnio ?;/malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej
. Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane
. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza
kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej
samira lubi tę wiadomość