Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    mocze majty w zimnej wodzie
    Przelalas sie? ;)

kapturnica, EwaT, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    obecna :D

a ja tam z tesciowa zyje sobie w symbiozie i nie narzekam :D, matki moich eksow tez zawsze mnie lubily i nigdy nie mialam z nimi problemow, traktowaly mnie jak corke :), raczej zawsze wiecej problemow bylo z ich synkami :D niz z nimi ;)

jutro ( w koncu ) Alojz -po 3 tyg urlopu- idzie do pracy, bo mi okupuje kompa i nie moge sie udzielac na forum tak jakbym sobie tego zyczyla :)

miesiac temu ginekolog w karcie wizyty napisal : badania do wykonania : toxo, cmv, mocz...i TV...:-O a ja sie pytam w zartach czy zaleca mi ogladanie telewizji, bo skrotu nie znam ? a ona ze smiechem ze to ZNACZY "TAMPONE VAGINALE" ale powiedziala zem simpatica :D

no wiec - nie mam grzybow, chlamydii, toxo , cmv - bo odebralam wyniki i sa dobre :)
    jedynie w moczu creatynina i ciezar wlasciwy nie jest ok...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:52

ania.g, nick nieaktualny, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Iwone, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Przelalas sie? ;)
    dawno tak nie mialam

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zrobisz woskowanie to 3 tyg bedziesz gladziutka :) ja sobie nie wyobrazam zycia bez woskowania bobra co 3 tyg i pedikiru :D
    ania.g wrote:
    To masakra będzie :( jak ja nie lubię zarostu :(

nick nieaktualny, Mega, ania.g, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega nie kracz ;)
    Bo jutro tam popelnie zbrodnie w afekcie i bedziecie mnie w tv ogladac :P

Mega, iwcia77, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stary , sprawdzony sposob :)wiem zes po cc ale moze masz wklady poporodowe to sobie zaloz ;D nie przesiakniesz wtedy :) i bielizne uratujesz :)
    EwaT wrote:
    mocze majty w zimnej wodzie

Mega, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    jak zrobisz woskowanie to 3 tyg bedziesz gladziutka :) ja sobie nie wyobra zam zycia bez woskowania bobra co 3 tyg i pedikiru :D
    Woskowanie bobra czy to nie boli zbytnio ?;/

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witojcie z wieczorka :)

iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
    ale ja nie o tym ..
    wybywa jak bede w 7 dniu cyklu a od 9 do 13 mam niby akcje ovu
    teoretycznie jak go wykorzystam w srode cos z tego moze być ;D
    giry do góry hehehe i tak bede lezec przez tydzień ;D az złowie ogoniastego 0dance4.gif
    czyli nie do konca zmarnowany cykl 041.gif

kapturnica, malgos741, ania.g, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, spróbować nie zaszkodzi :)

Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Wiecie co ,tak sobie siedze i patrze na moj wykresik i cykl Moj małz wybywa mi na pustynie bedzie popiedalał 250 km taki projekcik maja
    ale ja nie o tym ..
    giry do góry hehehe i tak bede lezec przez tydzień ;D az złowie ogoniastego 0dance4.gif
    ha i zawsze mozna znalezc jakies dobre strony ;) Najlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???

Mega, Aasiula, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ale ja nie o tym ..
    Spróbuj z żelem ;) dłużej pożyją ogoniaste ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 19:04

Aasiula, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny, ania.g lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    ha i zawsze mozna znalezc jakies dobre strony ;) Najlepiej mu kaz na zapas do sloiczka narobic trza kupic ciekly azot i sie mozna samemu bedzie zapylac..\Swoja droga idzie kupic ciekly azot tak sobie prywatnej osobie???
    heheheh a pozniej mi powie ale yyyyy ja bylem na pustyniiii 036.gif

kapturnica, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    heheheh a pozniej mi powie ale yyyyy ja bylem na pustyniiii 036.gif
    Dobra wymówka by była ;)

kapturnica lubi tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mi sie humorek poprawił 0hump.gif

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Dobra wymówka by była ;)
    prawda 11icon_devil.gif

Mega lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej :) mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka :) , zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku :). Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane ;D. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza :)
    Aasiula wrote:
    Woskowanie bobra czy to nie boli zbytnio ?;/

malgos741, kapturnica, Aasiula, ania.g, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kwestia przyzwyczajenia, jak sie robi regularnie ( bez ingerencji golarki pomiedzy jednym woskowaniem a drugim) to coraz mniej :) mysle, ze jak przezylas porod sn to bedzie betka :) , zacisniesz zeby , 30 min i po krzyku :). Poza tym zalezy pewnie od owlosienia tzn brunetki z grubymi wlosami maja przejevane ;D. osobiscie wole pocierpiec niz bawic sie co 2 dzien z golarka i codziennie drapac , bo odrastajace wloski mnie swedza :)
    Mimo wszystko wole jednak golarki ;)

kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ale to tak glance papier gladziutka,kurde po golarce to mi sie czasem takie rankli robia i paskudnie to wyglada. Wiesz ze sie skuszę,mimo ze z natury jestem brunetka :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 29 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mimo wszystko wole jednak golarki ;)

Przylacze sie Na sama mysl o wosku na piczce wszystko mnie boli Auć 8)

Mega, iwcia77, Aasiula, malgos741 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 4680 4681 4682 4683 4684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ