35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Ale patrz co napisalas..Ona sama ci powiedziala ,ze juz taka jest Czyli dociera do niej ze nie zawsze jest fair w stosunku do ciebie..A jakie masz wyjscie inne niz zaakceptowac to w jakiejs mierze??Sama wiesz ,ze klotnie nie sa wyjsciem z sytuacji..I zachowujesz sie wlasnie na poziomie wychodzac i nie ciagnac tematu..
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Czekam jeszcze
Jutro termin @ wiec sie zobaczy wole zeby mnie krew zalala niz zobaczyc 1 krechekkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:noooo kkisia niech zacznie a my za nia hurtem
Wysyp jak grzybo po deszczu heheheh
kkisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mega wrote:Pamiętaj o depilacji i lewatywie jeszcze ...
Mega, Sabina, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Mega ja tez antytestowa
Choc jeden mam w domu
Kciuki sie przydadza , ale ja sie na nic nie nakrecam , nawet zadnych objawow w tym cylku nie zaznaczalamjakby co...
kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Ja tez mam lenia i czuje sie wypluta przez ten urzad
Jutro znowu taki sam dzien sie szykujekkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Lewatywy przed cc się nie robi, w szpitalu jest też zakaz depilacji na dwa tyg przed porodem. Jak się pytałam gina to kiedy mam się wydepilować lub ogolić to powiedział w ogóle bo personel to zrobi...Nie jestem zadowolona z tego faktu ale co zrobić jak mają takie wymogi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2014, 17:36
ania.g, kkisia, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Wypije
Kurna nie bylam nigdy w takiej sytuacji i po prostu mam dosc
Nie chodzi mi o zasilek tylko o ubezpieczenie , choc jak mi sie nalezy to biore a co nigdy nie bralam to moze teraz skorzystam
Aaaa i przygotuj sie ze jutro wcale nie bedzie łatwiej. Może znowu nie masz jakiegoś papierka, o którym pani zapomniała....kapturnica, kkisia, samira lubią tę wiadomość