35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Anestezjolog a coz takiego sie tej Pani nie podobalo ze sie napuszyla? Z tego co pamietam Ty masz miec planowa cc dobrze kojarze?
Mega, mysza1975, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Pani się napuszyła bo chyba miała zły dzień. Pozrzędziła na ojca dyrektora że wysyła do niej pacjentki bez pełnej dokumentacji czyli jeszcze bez skierowania na cc.
ania.g lubi tę wiadomość
-
Dobra jeszcze nie rodzę. Te skurcze to tylko przepowiadające. Oj wyjątkowo paskudne momentami. Przepływy dobre, szyjka zwarta. Marcelowi bardzo dobrze się tam siedzi. Kontrolne ktg w przyszłą sobotę.
Pusurek, Mega, Sabina, mysza1975, malgos741, Aasiula, caffe, iwcia77, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dobra jeszcze nie rodzę. Te skurcze to tylko przepowiadające. Oj wyjątkowo paskudne momentami. Przepływy dobre, szyjka zwarta. Marcelowi bardzo dobrze się tam siedzi. Kontrolne ktg w przyszłą sobotę.
Mega, ania.g, inessa lubią tę wiadomość
-
Marcel bardzo się kręcił podczas usg (zresztą on ostatnio ciągle się wierci) Doktorka mówi:co za niesamowicie żywy człowiek. A Marcel jej na to kopa w podgląd
Mala79, mysza1975, malgos741, Aasiula, iwcia77, Sabina, Simba, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
a ja wróciłam z silowni
boooosze jak się cudnie czuje
nie jakieś pitu pitu na aerobikach tylko prawdziwe rzeźnia..i w końcu dzisiaj poczułam moc! wciągnęlo mnie
2-3 razy w tyg będzie okMyszonek, Mala79, Aasiula, inessa, caffe, ania.g, iwcia77, Pusurek, BISCA, Sabina, Simba, Bursztyn, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Myszon comes back
Oj co ja taka nie wychowana - no już
Witam się grzecznie z wszystkimiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 19:46
mysza1975, inessa, ania.g, iwcia77, Parka, Sabina, Simba, Bursztyn, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propo nurkowania.. muszę skompletować strój
Bursztyn wchodzisz w to?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4efd07ded4.jpgMyszonek, kapturnica, inessa, ania.g, iwcia77, BISCA, Sabina, Bursztyn, Mega, kkisia, megan8 lubią tę wiadomość
-
Ja też dziś po kontrolnej wizycie. Ktg bez skurczy, gina kazała odstawić magnez, szyjka trochę się skróciła, ale gina powiedziała mi, że w przyszłym tygodniu na pewno się jeszcze spotkamy, a w kolejnym to już niekoniecznie, więc cierpliwie czekamy na rozwój akcji.
kapturnica, Aasiula, Mala79, ania.g, iwcia77, Parka, Sabina, Bursztyn, Mega, kkisia, gosia7122, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Witam sie z wieczorka:-)
Ania no to masz przygodę, a Anestezjolog niech się nie obrusza to jej powinność
Grunt to obejrzysz koncert ale ci dobrzeinessa, Mala79, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Haj Myszon
Haj haj - trafiłaś w sedno - w sumie dziś jak na haju
Reni - ja sama nie wiem, gdzie byłam. Chyba szukałam siebie. W między czasie zdążyłam zmienić pracę (prawie) i miejsce zamieszkania (jeśli rzeczywiście zmienię pracę)
mysza1975, kapturnica, caffe, ania.g, iwcia77, Sabina, Mega, kkisia, samira lubią tę wiadomość