35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:Staramy, staramy - przez niepokalane poczęcie - chyba, że małża zmolestuję
Jednak jakoś mi przeszło takie "parcie" - i musiałam sobie odpocząć od tych regularnych starań, bo bym zwariowała - a teraz - jak ich nie ma to radość życia wróciła
Jednak nie zaniechamy starań i biologiczne też chcemy mieć.Mówisz 6,7? O mamo! Oby się Wam udało
inessa, iwcia77, Parka, caffe, Mega, Myszonek, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:no macie racje dziołchy
twardym trza byc nie" mientkim" hehehe
ale i tak boli ,moj synus tez mnie wspiera i widze ze obserwuje mnie skubany ojj obserwuje.Mala79, Parka, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:no macie racje dziołchy
ale i tak boli ,moj synus tez mnie wspiera i widze ze obserwuje mnie skubany ojj obserwuje.iwcia77, Parka, ania.g, Mega, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:no macie racje dziołchy
ale i tak boli ,moj synus tez mnie wspiera i widze ze obserwuje mnie skubany ojj obserwuje.kapturnica, Mala79, iwcia77, Parka, Bursztyn, Mega, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja też słomiana wdowa i Burszta - nie mamy mężów na stałe. Mój przyjeżdża tylko na weekendy. O Kapcie wcale już nie wspominam, bo ona ma męża raz na kwartał, więc jakie buczenie się pytam!!!!!!
A ona sie maże jak ta fleja...
Mala79, Sabina, Parka, Bursztyn, Mega, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja w zeszlym miesiacu widzialam Go zaledwie 3 dni cale a w tym przez dwa na poczatku i 3 pod koniec miesiaca z racji moich urodzin hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 20:45
kapturnica, Sabina, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inesska, zapomniałam ci cynk na opowiadanie podrzucić.
Kiedyś czytałam taka książeczkę dla dzieci o adopcji. Całej dokładnie nie pamietam, ale to była książeczka o kangurach i chodziło w niej o to, ze jedna mama nie miala kogo nosić w swojej torbie, a jedna mama miała za dużo kangurkow i jej sie nie mieściły, dlatego oddała jednego tej mamie, kangurzycy ktora nie miałaMoze cie to zainspiruje.
inessa, malgos741, kapturnica, Sabina, caffe, Mega, Pusurek, Aasiula, Myszonek, iwcia77, kkisia, ania.g, EwaT, samira, Bursztyn, BISCA, Bozia3, mysza1975, Mala79, Iwone lubią tę wiadomość
-
Myszon fajnie ze wróciłas i z takimi nowinami
Kilka stron wcześniej jest wózek dla 6 dzieci - tak czułam ze sie komuś przydainessa, malgos741, kapturnica, Sabina, caffe, Mega, Aasiula, Myszonek, iwcia77, Parka, kkisia, samira, Bursztyn, Reni, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:musze doczytac bo napłodziłyscie
tyle tego
Witaj Myszonku
Ja wcinam płatki jęczmienne z jogurtem.
I mam ciszę w domu bo teściowa sie obraziłakapturnica, inessa, Sabina, Aasiula, Simba, Myszonek, iwcia77, Parka, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ale takie małe sprostowanie - bo w sumie moją starą pracę już opuściłam. Złożyłam wypowiedzenie w kwietniu. Pracowałam do końca lipca. Sierpień miałam dla siebie (i mamy i bratanicy więc nie odpoczęłam) a od 8 września zaczęłam trzymiesięczny staż. W między czasie zrobiliśmy kurs na rodziców zastępczych więc kto wie ... może od stycznia będę miała pod opieką 6 - 7 dzieci (jak wspominała Ineska).
Fajnie ze jestesMyszonek lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:EEE to nie dlugo
Nie badz mieczak...Ja myslalam ,ze najmniej z miesiac...Skorupiak tzra byc a nie jakis slimak ..PrzeleciMega, iwcia77, malgos741, Parka lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No FFlasnie mialam wyjechac z grubej armaty z tym argumentem ,ale mnie ubieglas
A ona sie maże jak ta fleja...
Obiecuje mocne postanowienie poprawy sie w garsc wzme ,rodacy :0Mega, kapturnica, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:oj ja fleja ...
Obiecuje mocne postanowienie poprawy sie w garsc wzme ,rodacy :0Aasiula, Parka lubią tę wiadomość