35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe
wózek dla 6
Tylko te dzieci, to już wolałyby inne wózki
A te 6-7 dzieci - to taka norma w Wioskach DziecięcychDomki są przystosowane dla 8
Aasiula, iwcia77, Sabina, Simba, malgos741, Parka, inessa, ania.g, Mega, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek, daj znac o ktorej jutro pokazujesz sesje zdjeciowa (mialo byc w piatek, nie?) . To sprobuje wpasc o czasie, bo zawsze te ciekawsze rzeczy mnie omijają. Tak samo z tematami, eh. Czytam zwykle gdy juz pole bitwy oczyszczone i tylko opary sie unoszą.
kapturnica, Mega, Sabina, Bursztyn, iwcia77, BISCA, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
No dobra kobity ,musze synem sie zajac ,wieczorne pogadanki ,taty nie ma to ja biore sie za bary z problemami w szkole itp ,,
szacun dla was ze dajecie rade z takimi rozłakami
ja musze sie tego jeszcze nauczyć ,ale jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni
paaaakapturnica, Mega, Parka, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:\Cos jej zrobila?? heheh
łeb mnie napierdziela to warknelam sobie i tyle...
Parka, Sabina, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:hehe
wózek dla 6
Tylko te dzieci, to już wolałyby inne wózki
A te 6-7 dzieci - to taka norma w Wioskach DziecięcychDomki są przystosowane dla 8
-
nick nieaktualnyMega wrote:Zadaje głupie pytania z dupy wyjęte to ma
Dopóki Ci teściowa psa nie otrujeParka, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Zadaje głupie pytania z dupy wyjęte to ma
No to powinna sie juz przyzwyczaic ze jak tak gada to tak ma, w koncu razem mieszkacie. Ale rozumiem, ze jak ona obrazona to masz przynajmniej swiety spokojkapturnica, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Sabb a Ty to pewna zes jest ze ty nie mialas ovulejszyn ??? Bo te tempke tez masz ladniusia
Badam sobie szyjkę, w tym czasie kiedy powinna być płodna, była twarda i zamknięta, no i szybciunio miałam kremowy śluz.
A poza tym, żeby zajśc to sex by się przydał, a ja nie byłam w stanie. Więc tylko niepokalane poczęcie wchodzi w grękapturnica, iwcia77, Mega, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:No to powinna sie juz przyzwyczaic ze jak tak gada to tak ma, w koncu razem mieszkacie. Ale rozumiem, ze jak ona obrazona to masz przynajmniej swiety spokoj