35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe
wózek dla 6
Tylko te dzieci, to już wolałyby inne wózki
A te 6-7 dzieci - to taka norma w Wioskach Dziecięcych
Domki są przystosowane dla 8
Aasiula, iwcia77, Sabina, Simba, malgos741, Parka, inessa, ania.g, Mega, samira, mysza1975, caffe lubią tę wiadomość
-
Pusurek, daj znac o ktorej jutro pokazujesz sesje zdjeciowa (mialo byc w piatek, nie?) . To sprobuje wpasc o czasie, bo zawsze te ciekawsze rzeczy mnie omijają. Tak samo z tematami, eh. Czytam zwykle gdy juz pole bitwy oczyszczone i tylko opary sie unoszą.
kapturnica, Mega, Sabina, Bursztyn, iwcia77, BISCA, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
No dobra kobity ,musze synem sie zajac ,wieczorne pogadanki ,taty nie ma to ja biore sie za bary z problemami w szkole itp ,,

szacun dla was ze dajecie rade z takimi rozłakami
ja musze sie tego jeszcze nauczyć ,ale jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni
paaaa
kapturnica, Mega, Parka, Sabina, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Zadaje głupie pytania z dupy wyjęte to makapturnica wrote:\Cos jej zrobila?? heheh
łeb mnie napierdziela to warknelam sobie i tyle...
Parka, Sabina, kapturnica, Bursztyn, iwcia77, mysza1975, Mala79 lubią tę wiadomość
-
To domek tez dostaniecie?Myszonek wrote:hehe
wózek dla 6
Tylko te dzieci, to już wolałyby inne wózki
A te 6-7 dzieci - to taka norma w Wioskach Dziecięcych
Domki są przystosowane dla 8 
-
nick nieaktualnyKup psa, naucz, żeby warczał na widok teściowej. Masz spokój na kilka latMega wrote:Zadaje głupie pytania z dupy wyjęte to ma
Dopóki Ci teściowa psa nie otruje
Parka, kapturnica, Aasiula, iwcia77, Mega, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Zadaje głupie pytania z dupy wyjęte to ma
No to powinna sie juz przyzwyczaic ze jak tak gada to tak ma, w koncu razem mieszkacie. Ale rozumiem, ze jak ona obrazona to masz przynajmniej swiety spokoj
kapturnica, Sabina, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa bankkapturnica wrote:Sabb a Ty to pewna zes jest ze ty nie mialas ovulejszyn ??? Bo te tempke tez masz ladniusia

Badam sobie szyjkę, w tym czasie kiedy powinna być płodna, była twarda i zamknięta, no i szybciunio miałam kremowy śluz.
A poza tym, żeby zajśc to sex by się przydał, a ja nie byłam w stanie. Więc tylko niepokalane poczęcie wchodzi w grę
kapturnica, iwcia77, Mega, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No dokładnieParka wrote:No to powinna sie juz przyzwyczaic ze jak tak gada to tak ma, w koncu razem mieszkacie. Ale rozumiem, ze jak ona obrazona to masz przynajmniej swiety spokoj

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

mogeeee??