35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
...yyy no wlasnie ja juz sie boje takich pytan ale Kapcia ma racje, w ten sposob buduje zaufanie do ciebie, wiec nie ma mowy o kreceniu i oszukiwaniu tylko dyplomacji i elokwentnosci trzeba uzyc
ja mialam latem taka zabawna sytuacje , ze bylam z psem na spacerze i spotkalam w parku cala rodzinke z pieskiem ( mama, tata i 2 dziewczynki takie ok 5/6 lat) i jak to pieski zaczely sie obwachiwac , no a moj to byl zajarany , bo tamten okazala sie suczka i to w ruji, wiec jedna z dziewczynek juz chciala zabrac pieska na rece jak ja do niej mowie : ze moj pies jest wysterylizowany..- ona wielkie oczy i pyta sie mnie : a co to znaczy wystrylizowany? ...ja sie troszke zmieszalam , bo przeciez nie wiem jak ludzie wychowuja swoje dzieci i czy sobie zycza aby jakas obca baba uswiadamiala im dzieci , wiec blagajacym spojrzeniem czekalam na odp matki, na cale szczescie babka sie tylko usmiechnela i odp, ze moj piesek nie moze miec szczeniat czyli nie zostanie nigdy tatusiem
, dziewczynka byla usatysfakcjonowana, mi kamien sadl z serca a rodzice wykonali swoje zadanie w bardzo edukacyjnie
Aasiula wrote:niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
a co to znaczy walic konia yyyyyyy
I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia
cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkałoMega, Aasiula, Bursztyn, Reni, samira, Parka, Sabina, kapturnica, caffe, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:...yyy no wlasnie ja juz sie boje takich pytan ale Kapcia ma racje, w ten sposob buduje zaufanie do ciebie, wiec nie ma mowy o kreceniu i oszukiwaniu tylko dyplomacji i elokwentnosci trzeba uzyc
ja mialam latem taka zabawna sytuacje , ze bylam z psem na spacerze i spotkalam w parku cala rodzinke z pieskiem ( mama, tata i 2 dziewczynki takie ok 5/6 lat) i jak to pieski zaczely sie obwachiwac , no a moj to byl zajarany , bo tamten okazala sie suczka i to w ruji, wiec jedna z dziewczynek juz chciala zabrac pieska na rece jak ja do niej mowie : ze moj pies jest wysterylizowany..- ona wielkie oczy i pyta sie mnie : a co to znaczy wystrylizowany? ...ja sie troszke zmieszalam , bo przeciez nie wiem jak ludzie wychowuja swoje dzieci i czy sobie zycza aby jakas obca baba uswiadamiala im dzieci , wiec blagajacym spojrzeniem czekalam na odp matki, na cale szczescie babka sie tylko usmiechnela i odp, ze moj piesek nie moze miec szczeniat czyli nie zostanie nigdy tatusiem
, dziewczynka byla usatysfakcjonowana, mi kamien sadl z serca a rodzice wykonali swoje zadanie w bardzo edukacyjnie
ale dobrze wybrneliscie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:57
iwcia77, Parka, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
my generalnie tez uswiadamiamy młodego ,na kazde pytanie z jego strony odpowiadamy bez owijania,ale dzisiaj
o 7;30 takie pytanie ,no nie
ja jeszcze jednym okiem spałam a tu takie wyzwaniesamira, iwcia77, ania.g, Parka, Mega, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Wg moich obserwacji, jeśli wykres jest taki jak zawsze, to jak zawsze zapowiada wielkie gowno. A jak wygląda inaczej, to stawiam na zielone
Parka nic nie gadam, nie zapeszam, nie nakrecam
)
I tego się trzymajmy
A , sprawdzalam termometr - nie jest zepsuty (wieczorem ponad 37), a dzisiaj znowu jak pod linijkę, hahaha
Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no tak , ale ja powiedzialam , ze wysterylizowany, bo mi sie slowo kastrat zle kojarzy a poza tym jakos wulgarnie brzmiBursztyn wrote:to chyba wykastrowany?
ale dobrze wybrneliscieAasiula, Parka, Reni, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A tak w ogóle to dzień dobry.
Jak sie ciesze, ze jestem z Wami na bieząco
Pusurowi nie odpuszcze dzisiaj tych zdjęć
Mała, wspolczuje przygody w windzie, moze lepiej ze pies z Tobą był tez dlatego, ze jakby sie wsciekl to jego szczekaie postawiloby na nogi sąsiadów, mam nadziejęAasiula, Sabina, kapturnica, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mój synek 11 letni niedawno poszedl z kolegami pograc w pilke na boisko i spotkali tam grupke starszych ktorzy tych mlodszych zwyzywali zeby im zwolnili boisko. I mojemu tez sie oberwalo slownie. Gdy mi relacjonowal, to chcialam od niego wyciagnac jakimi slowami ich wyzywali, to odpowiedzial: "mama, no tymi przez nas nieuzywanymi, wiec sie nie przejąłem"
Mega, Reni, Sabina, kapturnica, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:no tak , ale ja powiedzialam , ze wysterylizowany, bo mi sie slowo kastrat zle kojarzy a poza tym jakos wulgarnie brzmi
Mega, Reni, Parka, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Mój synek 11 letni niedawno poszedl z kolegami pograc w pilke na boisko i spotkali tam grupke starszych ktorzy tych mlodszych zwyzywali zeby im zwolnili boisko. I mojemu tez sie oberwalo slownie. Gdy mi relacjonowal, to chcialam od niego wyciagnac jakimi slowami ich wyzywali, to odpowiedzial: "mama, no tymi przez nas nieuzywanymi, wiec sie nie przejąłem"
a ,no ciagle pokazywali sobie srodkowy palec i mi paluch pod nos podtawił ,
czy ja teraz tez przeklinam zapytalParka, Mega, kapturnica, caffe, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:
U nas sensacja z srodkowym palcem byla ze dwa lata temu. Chybe niewiele z tego rozumial, a tylko jedno: pod zadnym pozorem nie pokazywac! Tzn oczywicie w szkole koledzy wytlumaczyli mu, ze jak sie cos rekami pokazuje, to nie wolno sie pomylic i 3 palec pokazac. Strasznie sie tym przejął wtedy, bo to bylo takie tajemniczepotem podobnie tlumaczyl mlodszej siostrze, a ona to juz w ogole czula sie wtajemniczana przez starszego brata i poszlo dalej do jej kolezanek
mielismy niezly ubaw
Mega, Aasiula, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
żarcik z rana.. bo niedawno obchodziłyście swoje rocznice
Kobieta o długim stażu małżeńskim ogląda się przed lustrem i
widzi:
pooraną zmarszczkami twarz,
przerzedzone włosy,
braki w uzębieniu,
biust obwisający do kolan,
sadło tu i ówdzie…
W końcu stwierdza:
Dobrze mu tak, ch*jowiMega, Niuta, Sabina, Aasiula, Parka, kapturnica, caffe, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, samira, BISCA, iwcia77, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość