X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzień dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42bf646c7760.jpg

zieeeeeeeeeeew
    Jedyna osoba ktora usmiecha sie z rana jest Leon ;)

iwcia77, Mega, EwaT, Reni, samira, Parka, kapturnica, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...yyy no wlasnie ja juz sie boje takich pytan ale Kapcia ma racje, w ten sposob buduje zaufanie do ciebie, wiec nie ma mowy o kreceniu i oszukiwaniu tylko dyplomacji i elokwentnosci trzeba uzyc :)

ja mialam latem taka zabawna sytuacje , ze bylam z psem na spacerze i spotkalam w parku cala rodzinke z pieskiem ( mama, tata i 2 dziewczynki takie ok 5/6 lat) i jak to pieski zaczely sie obwachiwac , no a moj to byl zajarany , bo tamten okazala sie suczka i to w ruji, wiec jedna z dziewczynek juz chciala zabrac pieska na rece jak ja do niej mowie : ze moj pies jest wysterylizowany..- ona wielkie oczy i pyta sie mnie : a co to znaczy wystrylizowany? ...ja sie troszke zmieszalam , bo przeciez nie wiem jak ludzie wychowuja swoje dzieci i czy sobie zycza aby jakas obca baba uswiadamiala im dzieci , wiec blagajacym spojrzeniem czekalam na odp matki :) , na cale szczescie babka sie tylko usmiechnela i odp, ze moj piesek nie moze miec szczeniat czyli nie zostanie nigdy tatusiem :D, dziewczynka byla usatysfakcjonowana, mi kamien sadl z serca a rodzice wykonali swoje zadanie w bardzo edukacyjnie :)
    Aasiula wrote:
    niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
    mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
    a co to znaczy walic konia yyyyyyy :O
    I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia :/
    cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
    kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
    wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkało :O

Mega, Aasiula, Bursztyn, Reni, samira, Parka, Sabina, kapturnica, caffe, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    O tak wczesnej porze mozg mi sie kurczy i odmawia wspolpracy

iwcia77, Parka, Mega, Reni, Sabina, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    ...yyy no wlasnie ja juz sie boje takich pytan ale Kapcia ma racje, w ten sposob buduje zaufanie do ciebie, wiec nie ma mowy o kreceniu i oszukiwaniu tylko dyplomacji i elokwentnosci trzeba uzyc :)

ja mialam latem taka zabawna sytuacje , ze bylam z psem na spacerze i spotkalam w parku cala rodzinke z pieskiem ( mama, tata i 2 dziewczynki takie ok 5/6 lat) i jak to pieski zaczely sie obwachiwac , no a moj to byl zajarany , bo tamten okazala sie suczka i to w ruji, wiec jedna z dziewczynek juz chciala zabrac pieska na rece jak ja do niej mowie : ze moj pies jest wysterylizowany..- ona wielkie oczy i pyta sie mnie : a co to znaczy wystrylizowany? ...ja sie troszke zmieszalam , bo przeciez nie wiem jak ludzie wychowuja swoje dzieci i czy sobie zycza aby jakas obca baba uswiadamiala im dzieci , wiec blagajacym spojrzeniem czekalam na odp matki :) , na cale szczescie babka sie tylko usmiechnela i odp, ze moj piesek nie moze miec szczeniat czyli nie zostanie nigdy tatusiem :D, dziewczynka byla usatysfakcjonowana, mi kamien sadl z serca a rodzice wykonali swoje zadanie w bardzo edukacyjnie :)
    to chyba wykastrowany? ;)
    ale dobrze wybrneliscie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:57

iwcia77, Parka, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my generalnie tez uswiadamiamy młodego ,na kazde pytanie z jego strony odpowiadamy bez owijania,ale dzisiaj :/ o 7;30 takie pytanie ,no nie :O
    ja jeszcze jednym okiem spałam a tu takie wyzwanie :)

samira, iwcia77, ania.g, Parka, Mega, Sabina, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale że co nie wiesz co znaczy walić konia???? ;-)
    Aasiula wrote:
    a tu takie wyzwanie :)

Aasiula, iwcia77, Parka, Bursztyn, Mega, kapturnica, caffe, Bozia3, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Wg moich obserwacji, jeśli wykres jest taki jak zawsze, to jak zawsze zapowiada wielkie gowno. A jak wygląda inaczej, to stawiam na zielone :-) Parka nic nie gadam, nie zapeszam, nie nakrecam :-)
    )

I tego się trzymajmy :) :) :)

A , sprawdzalam termometr - nie jest zepsuty (wieczorem ponad 37), a dzisiaj znowu jak pod linijkę, hahaha

Aasiula, iwcia77, Mega, Sabina, kapturnica, caffe, BISCA, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak , ale ja powiedzialam , ze wysterylizowany, bo mi sie slowo kastrat zle kojarzy a poza tym jakos wulgarnie brzmi :)
    Bursztyn wrote:
    to chyba wykastrowany? ;)
    ale dobrze wybrneliscie :)

Aasiula, Parka, Reni, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale że co nie wiesz co znaczy walić konia???? ;-)
    a gdzie w dupsko czy w łeb ;D
    no nie ma to jak z rana o waleniu konia ,z synem pogadać
    hehehe :)

Parka, Reni, Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka ,no pięknie to wygląda 0yahoo.gif

Parka, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam kochane staraczki
    pogoda do dupy jak i ca ła reszta, mam dzis szkołe, biedny mały znowu bedzie płacz

Aasiula, Parka, Sabina, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry.

Jak sie ciesze, ze jestem z Wami na bieząco :)

Pusurowi nie odpuszcze dzisiaj tych zdjęć ;)

Mała, wspolczuje przygody w windzie, moze lepiej ze pies z Tobą był tez dlatego, ze jakby sie wsciekl to jego szczekaie postawiloby na nogi sąsiadów, mam nadzieję

Aasiula, Sabina, kapturnica, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Parka ,no pięknie to wygląda 0yahoo.gif

Ciiiiii ;)

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój synek 11 letni niedawno poszedl z kolegami pograc w pilke na boisko i spotkali tam grupke starszych ktorzy tych mlodszych zwyzywali zeby im zwolnili boisko. I mojemu tez sie oberwalo slownie. Gdy mi relacjonowal, to chcialam od niego wyciagnac jakimi slowami ich wyzywali, to odpowiedzial: "mama, no tymi przez nas nieuzywanymi, wiec sie nie przejąłem" :)

Mega, Reni, Sabina, kapturnica, caffe, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Ciiiiii ;)
    0laughing.gif

Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    no tak , ale ja powiedzialam , ze wysterylizowany, bo mi sie slowo kastrat zle kojarzy a poza tym jakos wulgarnie brzmi :)
    eee tam, pomysl o Farinellim i odrazu kastracja nabierze nowego, wznoslego wymiaru ;)

Mega, Reni, Parka, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Mój synek 11 letni niedawno poszedl z kolegami pograc w pilke na boisko i spotkali tam grupke starszych ktorzy tych mlodszych zwyzywali zeby im zwolnili boisko. I mojemu tez sie oberwalo slownie. Gdy mi relacjonowal, to chcialam od niego wyciagnac jakimi slowami ich wyzywali, to odpowiedzial: "mama, no tymi przez nas nieuzywanymi, wiec sie nie przejąłem" :)
    hehehe to moj tez miał taka przygode tylko wrocił i mowi mama jak moi koledzy przeklinaja ,ja pytam ale jak,co itp.
    a ,no ciagle pokazywali sobie srodkowy palec i mi paluch pod nos podtawił ,
    czy ja teraz tez przeklinam zapytal 036.gif

Parka, Mega, kapturnica, caffe, BISCA, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    hehehe to moj tez miał taka przygode tylko wrocił i mowi mama jak moi koledzy przeklinaja ,ja pytam ale jak,co itp.
    a ,no ciagle pokazywali sobie srodkowy palec i mi paluch pod nos podtawił ,
    czy ja teraz tez przeklinam zapytal 036.gif

U nas sensacja z srodkowym palcem byla ze dwa lata temu. Chybe niewiele z tego rozumial, a tylko jedno: pod zadnym pozorem nie pokazywac! Tzn oczywicie w szkole koledzy wytlumaczyli mu, ze jak sie cos rekami pokazuje, to nie wolno sie pomylic i 3 palec pokazac. Strasznie sie tym przejął wtedy, bo to bylo takie tajemnicze :) potem podobnie tlumaczyl mlodszej siostrze, a ona to juz w ogole czula sie wtajemniczana przez starszego brata i poszlo dalej do jej kolezanek :) :) mielismy niezly ubaw

Mega, Aasiula, caffe, samira, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    żarcik z rana.. bo niedawno obchodziłyście swoje rocznice ;-)

Kobieta o długim stażu małżeńskim ogląda się przed lustrem i
    widzi:
    pooraną zmarszczkami twarz,
    przerzedzone włosy,
    braki w uzębieniu,
    biust obwisający do kolan,
    sadło tu i ówdzie…
    W końcu stwierdza:
    Dobrze mu tak, ch*jowi

Mega, Niuta, Sabina, Aasiula, Parka, kapturnica, caffe, Pusurek, Bozia3, Bursztyn, samira, BISCA, iwcia77, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni dobre :D

Parka lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4757 4758 4759 4760 4761 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ