35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzieki Pusur za pokazanie zdjęć
są ekstraśne
bardzo mi sie podoba, ze jestescie tak naturalnie ubrani (choc widze, ze sie pilnujecie ze skarpetkami, zeby spodów nie pokazac bo to zawsze ryzyko z bialymi, ze po zakurzonej podlodze u fotografa sie przejdziesz i czarne cienie od spodu gotowe 
Z Twoim mezem wygladacie na rownolatki, a z córcią - rzeczywiscie jak siostry. Wiesz, nawet wzruszające są te zdjecia w takiej bieli i bez zadęcia. Mieliscie swietny pomysł i bardzo się udał
Pusurek, Mega, Aasiula, Sabina, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nie no, chwileczke- podczas porodu sie sprawdzialamReni wrote:no i własnie dlatego przydaje się taka Doula
np Bursztyn ostatnio zaniemówiła.. a taka wynajęta "przyjaciółka" działałaby
jak ktoś nie ma kogoś bliskiego a nie chce rodzić z mężem to czemu nie wszystko jest dla ludzi
kumpela dziekowala mi prawie na kolanach (i kuzwa, jest za co)
ciekawostka: polozyli dziecko matce na klacie, pogratulowali i zajeli sie szyciem itp. itd., ale po jakis 10 min. zapytalam czy to chlopiec czy dziewczynka (usg czasem klamie) a na to lekara sie zasmiala "hihihi, zabawne-nawet nie popatrzylismy" po czym dopiero wtedy zajrzala i powiedziala ze dziewczynka
a w stan katatonii wpadlam dopiero pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 11:55
Reni, Parka, Mega, samira, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
będziesz u mnie na porodzie!
Bursztyn wrote:nie no, chwileczke- podczas porodu sie sprawdzialam
kumpela dziekowala mi prawie na kolanach (i kuzwa, jest za co)
kiedy polozyli dziecko matce na klacie, pogratulowali i zajeli sie szyciem itp. itd., ale po jakis 10 min. zapytalam czy to chlopiec czy dziewczynka (usg czasem klamie) a na to lekara sie zasmiala "hihihi, zabawne-nawet nie popatrzylismy" po czym zajrzala i powiedziala ze dziewczynka
a w stan katatonii wpadlam dopiero pozniej
Mega, Bursztyn, samira, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusur, piekne foty
nawet Adas w dzinsikach, tylko dlaczego nie uszylas takich dla kota? No i jak ona wkoncu ma na imie? No powiedz, obiecuje zde nie bede sie smiac
Pusurek, Mega, ania.g, Reni, Sabina, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzizas, ze ja nie pomyslam i dzinach dla koty... Ale bym sie pewnie wnerwila, ze zmarnowalam czas na szycie, a kota polowe sesji spedzila pod krzeslem w drugim pokoju zamiast pozowac jak cziłała z Beverly Hills.Bursztyn wrote:Pusur, piekne foty
nawet Adas w dzinsikach, tylko dlaczego nie uszylas takich dla kota? No i jak ona wkoncu ma na imie? No powiedz, obiecuje zde nie bede sie smiac 

Kota ma na imie Kulian.
Mega, ania.g, Bursztyn, Aasiula, Reni, Sabina, iwcia77, Mala79, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek faktycznie dziny dla koty i biala koszula, jak wszyscy to wszyscy. Zapomniałaś kote przebrać????
Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn, ale jakby Reni obiecala, ze sie spisze ladnie, nie bedzie Cie targala za reke ani tarmosila za ciuchy, nie bedzie drzec geby, a w ogole to urodzi w 20 minut, a przez caly ten czas bedziecie gadaly o kosmetykach, to sie zgodzisz z nia urodzic?
Mega, samira, Bursztyn, Reni, Sabina, BISCA, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jasne, ale nie za 1000 zlPusurek wrote:Bursztyn, ale jakby Reni obiecala, ze sie spisze ladnie, nie bedzie Cie targala za reke ani tarmosila za ciuchy, nie bedzie drzec geby, a w ogole to urodzi w 20 minut, a przez caly ten czas bedziecie gadaly o kosmetykach, to sie zgodzisz z nia urodzic?

musialaby sypnac kasiora
Mega, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH