35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:jasne, ale nie za 1000 zl
musialaby sypnac kasiora
zrobicie wymianę barterową: ty u niej , ona u ciebie i bedzie git
iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:O zesz w morde! Po tym wszystkim co przechodzimy razem na forum nie dasz jej nawet rabatu??
Mega, Reni, kapturnica, ania.g, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jak bede prowadzic warzywniak to dam rabat na ziemniaki, a za ewentualny uszczerbek na psychice trzeba grubo smarowac
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:jak bede prowadzic warzywniak to dam rabat na ziemniaki, a za ewentualny uszczerbek na psychice trzeba grubo smarowac
A jak bedziesz juz miala warzywniak, to ja tak z 2 metry ziemiakow poprosze! Co jesien, zeby na cala zime wystarczylo!Reni, kapturnica, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:No chwila, toz taki porod to marzenie - gdzie tu uszczerbek na zdrowiu?
A jak bedziesz juz miala warzywniak, to ja tak z 2 metry ziemiakow poprosze! Co jesien, zeby na cala zime wystarczylo!
Za cos takiego nie dam Ci rabatu, i wogole nie przychodz do mohjego sklepuMega, Pusurek, BISCA, iwcia77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jak to jaki? a ostatni to co? tez mialo byc milo, fajnie, sympatycznie .....
mysza1975 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, no wiesz co? Jak marzenie to ty mialas, kumpela miala rzeznie
Za cos takiego nie dam Ci rabatu, i wogole nie przychodz do mohjego sklepu
No mowie Ci, no!!Bursztyn, Reni, Mega, Sabina, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jakoś tak mnie zakuło w sercu i w ogóle
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ca5f24791c3.jpg
Bursztyn wrote:nie biore niesprawdzonego towaruAasiula, Mega, Bursztyn, Sabina, kapturnica, BISCA, iwcia77, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ja juz po robocie dzisiaj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/748a0708beaa.pngAasiula, Parka lubią tę wiadomość
-
chwilunia nikt u mnie nie będzie się zaprawiał! nie będzie alkoholu na moim porodzie ..no chyba, że do sterylizacji skalpela, który wbijemy w oko anestezjo jak będzie chciał wyjść!
Bursztyn wrote:to Ty idzzaprawisz sie
Mega, Aasiula, Bursztyn, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:chwilunia nikt u mnie nie będzie się zaprawiał! nie będzie alkoholu na moim porodzie ..no chyba, że do sterylizacji skalpela, który wbijemy w oko anestezjo jak będzie chciał wyjść!
Bursztyn, Aasiula, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ta a potem będę się po sądach włóczyć, że użyłam brudnego narzędzia i złapał jakąś bakterię
nie, dziękuję!Mega wrote:w takiej sytuacji bedziesz sterylizować? Wbijaj brudny, niech cierpi bardziejBursztyn, Mega, Aasiula, iwcia77, Parka, Simba lubią tę wiadomość