35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie chce być drobiazgowa ale z tym rozkwitaniem to troche przesadzilasPusurek wrote:No juz, cichuuuuutko, nie wracamy to tego co bylo. Tamtego porodu w ogole nie bylo, to zly sen byl tylko. Wszystkie porody sa piekne, ze znieczuleniem, kobiety rozkwitaja podczas nich.
No mowie Ci, no!!
Reni, nick nieaktualny, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
no i musialas wszystko zepsuc? juz prawie uwierzylam Pusurowi, bylo mi lepiej...Mega wrote:nie chce być drobiazgowa ale z tym rozkwitaniem to troche przesadzilas

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:38
Mega, Reni, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej to weź na przyszłość uzasadnij swoją wypowiedź.. przecież jestem w ciąży i jestem rozchwiana emocjonalnie
Bursztyn wrote:Reniek, no co Ty! przeciez ja to powiedzialam z milosci, zeby Cie nie narazac
Bursztyn, Mega, Aasiula, kapturnica, BISCA, iwcia77, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle komu Ty Bursztyn wierzysz, no komu?? Ja tu mam porodzik na swiezo w glowie, fantastycznie bylo. Ja rozkwitalam i wiekszosc rozkwita. Bo to piekne jest...Bursztyn wrote:no i musialas wszystko zepsuc? juz prawie uwierzylam Pusurowi, bylo mi lepiej...
Mega, zamknij juz dzioba, no!
Bursztyn, Mega, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
sorki, tfu, tfu, majacze coś.Bursztyn wrote:no i musialas wszystko zepsuc? juz prawie uwierzylam Pusurowi, bylo mi lepiej...
Faktycznie kobiety rozkwitają, oczy błyszczą, uśmiech od ucha do ucha, gdy dostają dzieciaczka. Poglaszczesz po glowce, ucalujesz łapkę i mozesz zaśpiewać i zatańczyć z radosci
Bursztyn, nick nieaktualny, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAj Wy znowu o porodach???

Choćby nie wiem jaki był, to i tak go chcemy
więc cicho już!
Pusurek wygladacie wspaniale, bardzo mi się podoba
zdjęcia wydają się takie swierze, lekkie
idealne
Mega, Bursztyn, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Tobie wierze, wkoncu zdjecie prawde mowiPusurek wrote:Ale komu Ty Bursztyn wierzysz, no komu?? Ja tu mam porodzik na swiezo w glowie, fantastycznie bylo. Ja rozkwitalam i wiekszosc rozkwita. Bo to piekne jest...
Mega, Reni, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jest taka roślina co też pięknie rozkwita a smród się ciągnie ...
Pusurek wrote:Ale komu Ty Bursztyn wierzysz, no komu?? Ja tu mam porodzik na swiezo w glowie, fantastycznie bylo. Ja rozkwitalam i wiekszosc rozkwita. Bo to piekne jest...
Bursztyn, Mega, kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

oplula sie ja no:/