35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:No juz, cichuuuuutko, nie wracamy to tego co bylo. Tamtego porodu w ogole nie bylo, to zly sen byl tylko. Wszystkie porody sa piekne, ze znieczuleniem, kobiety rozkwitaja podczas nich.
No mowie Ci, no!!Reni, Pusurek, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:nie chce być drobiazgowa ale z tym rozkwitaniem to troche przesadzilas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 12:38
Mega, Reni, Pusurek, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ej to weź na przyszłość uzasadnij swoją wypowiedź.. przecież jestem w ciąży i jestem rozchwiana emocjonalnie
Bursztyn wrote:Reniek, no co Ty! przeciez ja to powiedzialam z milosci, zeby Cie nie narazacBursztyn, Mega, Aasiula, kapturnica, BISCA, iwcia77, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:no i musialas wszystko zepsuc? juz prawie uwierzylam Pusurowi, bylo mi lepiej...
Mega, zamknij juz dzioba, no!Bursztyn, Mega, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i musialas wszystko zepsuc? juz prawie uwierzylam Pusurowi, bylo mi lepiej...
Faktycznie kobiety rozkwitają, oczy błyszczą, uśmiech od ucha do ucha, gdy dostają dzieciaczka. Poglaszczesz po glowce, ucalujesz łapkę i mozesz zaśpiewać i zatańczyć z radosciBursztyn, Pusurek, kapturnica, iwcia77, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAj Wy znowu o porodach???
Choćby nie wiem jaki był, to i tak go chcemywięc cicho już!
Pusurek wygladacie wspaniale, bardzo mi się podobazdjęcia wydają się takie swierze, lekkie
idealne
Mega, Bursztyn, Pusurek, kapturnica, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ale komu Ty Bursztyn wierzysz, no komu?? Ja tu mam porodzik na swiezo w glowie, fantastycznie bylo. Ja rozkwitalam i wiekszosc rozkwita. Bo to piekne jest...
Mega, zamknij juz dzioba, no!Mega, Reni, Pusurek, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
jest taka roślina co też pięknie rozkwita a smród się ciągnie ...
Pusurek wrote:Ale komu Ty Bursztyn wierzysz, no komu?? Ja tu mam porodzik na swiezo w glowie, fantastycznie bylo. Ja rozkwitalam i wiekszosc rozkwita. Bo to piekne jest...
Mega, zamknij juz dzioba, no!Bursztyn, Mega, kapturnica, Pusurek, Aasiula, Sabina, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny