SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też odpadam. Ledwo z wanny wylazłam, obudziło mnie własne chrapnięcie. Kolorowych.

malgos741, Sabina, Mega, iwcia77, samira, Mala79, Aasiula, Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowych snów :-)

samira, Mala79, Aasiula, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ale so sie zieje?
    ide spać
    Wg moich obserwacji, jeśli wykres jest taki jak zawsze, to jak zawsze zapowiada wielkie gowno. A jak wygląda inaczej, to stawiam na zielone :-) Parka nic nie gadam, nie zapeszam, nie nakrecam :-)

Dobrej nocki! Ania spij w łóżku:-)

Mega, samira, kapturnica, Aasiula, Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 00:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sen po wieczornych wrazeniach przeszedl .. Wrocilam do domku piesek oznajmil ze chce wyjsc na siusiu wsiedlismy do windy i posíedzielismy sobie mala godzinke w niej bo sie zepsula skubana dobrze ze telefon nie stracil zasiegu dzwonie pod podany nr a tam melodyjka niczym z czadowej imprezy odbiera Pan i mowie Mu dobry wieczor utkwilam w windzie podaje adres a Pan mi na to a swiatlo ma Pani mowie ze jest a on do mnie ok to za jakies20min bede po czym stwierdzil ze znowu ta sama winda ma awarie (jest od niedawna nowa ) i ze sprobuje zdalnie ja uruchomic no chyba ze swiatlo w niej by zgaslo to wtedy lipa (a to taka z suwanymi drzwiami bez zadnego swíatla z zewnatrz bo ma pelne drzwi) na koncu pogratulowal zasiegu w telefonie zem sie wogole dodzwonila myslalam ze wyjde z siebie jak w koncu ruszyla Pan na pelnym luzie ja zestresowana glodna zmeczona (bo wyszlam od razu zeby nie ubierac sie ponownie) mialam byc gora 5min a wyszlo ze zniknelam na godzine ech co za noc... Adrenalina podskoczyla i oczy sa wciaz wielkie ech... DOBRANOC

Iwone, iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, caffe, samira, EwaT, Parka, ania.g, Bliska 77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bryyy .........
    Kurde Z kazdym dniem ciemniej z ranca :-/ Czarniej niz najczarniejszy man in black :(
    Mala no to nie zazdroszcze ..Spedzenie wieczoru w zepsutej windzie to napewno nie byl Twoj szczyt marzen....To i tak cud ,ze zasieg byl i ze facet tela odebral..A bez tela???Nie ma tam jakiegos dzwonka alarmowego???

Mega, Aasiula, Sabina, samira, Parka, Bliska 77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja sie witam ciemnego ranka znad kubka z kawa.
    Mala masz przygody wieczorne, nie ma co. Ja to bym chyba na zawal zeszla w tej windzie.
    Miłego, u mnie zimno i deszcz. Iwcia miałaś oddać słońce ;)

Aasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • BISCA Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien doberek :-)

Mala, dobrze, ze nie masz klaustrofobii ;-)

Milego piatuniunieczku !!!!!

Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja ,mmmmm kawa pyszna prze pani ;D

kapturnica, iwcia77, Mega, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    A mi sen po wieczornych wrazeniach przeszedl .. Wrocilam do domku piesek oznajmil ze chce wyjsc na siusiu wsiedlismy do windy i posíedzielismy sobie mala godzinke w niej bo sie zepsula skubana dobrze ze telefon nie stracil zasiegu dzwonie pod podany nr a tam melodyjka niczym z czadowej imprezy odbiera Pan i mowie Mu dobry wieczor utkwilam w windzie podaje adres a Pan mi na to a swiatlo ma Pani mowie ze jest a on do mnie ok to za jakies20min bede po czym stwierdzil ze znowu ta sama winda ma awarie (jest od niedawna nowa ) i ze sprobuje zdalnie ja uruchomic no chyba ze swiatlo w niej by zgaslo to wtedy lipa (a to taka z suwanymi drzwiami bez zadnego swíatla z zewnatrz bo ma pelne drzwi) na koncu pogratulowal zasiegu w telefonie zem sie wogole dodzwonila myslalam ze wyjde z siebie jak w koncu ruszyla Pan na pelnym luzie ja zestresowana glodna zmeczona (bo wyszlam od razu zeby nie ubierac sie ponownie) mialam byc gora 5min a wyszlo ze zniknelam na godzine ech co za noc... Adrenalina podskoczyla i oczy sa wciaz wielkie ech... DOBRANOC
    jezu ... ja bym sie zesrała ze stracha:O

Sabina, iwcia77, Mega, samira, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    jezu ... ja bym sie zesrała ze stracha:O
    Taaa i jeszcze bys musiala posprzatac potem..Przesrane 32icon_xd.gif

paszczakin, Aasiula, Sabina, iwcia77, Bursztyn, Mega, Parka lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Taaa i jeszcze bys musiala posprzatac potem..Przesrane 32icon_xd.gif
    no co Ty powiedziałabym ze tak było ;D i ze mają tu niezły burdel siostro :)

kapturnica, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
    mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
    a co to znaczy walic konia yyyyyyy :O
    I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia :/
    cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
    kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
    wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkało :O

iwcia77, caffe, Mega, samira, Parka, ania.g, Bliska 77, BISCA, Mala79, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
    mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
    a co to znaczy walic konia yyyyyyy :O
    I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia :/
    cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
    kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
    wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkało :O
    Ojj powiedziec true ale w jakis w miare cywilizowany sposob..U mnie mlody pare lat temu ogl;adal wladcow much i tam bylo o marszczeniu freda..Powiedzialam mu co i jak ;) I przyjal bez strasznych konsekencji...Nie ukryjesz tego bo wystarczy ,ze wpisze w necie haslo i juz ma wsio :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:18

malgos741, iwcia77, caffe, Bursztyn, Sabina, Mega, samira, Bliska 77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj powiedziec true ale w jakis w miare cywilizowany sposob..U mnie mlody pare lat temu ogl;adal wladcow much i tam bylo o marszczeniu freda..Powiedzialam mu co i jak ;) I przyjal bez strasznych konsekencji...Nie ukryjesz tego bo wystarczy ,ze wpisze w necie haslo i juz ma wsio :)
    czyli kurna kawa na ławe tylko elegancko :)
    bo na 100 procent wroci do tej rozmowy :/

iwcia77, Sabina, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    czyli kurna kawa na ławe tylko elegancko :)
    bo na 100 procent wroci do tej rozmowy :/
    I najlepiej wg mnie oczywiscie ,zebys to Ty wrocila ;) Wtedy bedzie wiedzial ,ze z Toba moze pogadac na kazdy temat..
    U mnie sie zaczelo tez tak kolo10tego roku pytania..Moj malz znow jest w tym cienki Wstydzil sie mataczyl..A ja wychodze z zalozenia ze lepiej niech sie ode mnie dowie niz z red tuba :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:22

Aasiula, iwcia77, caffe, Bursztyn, Sabina, Mega, samira, Parka, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki znad kawki :-)
    Słoneczko świeci.
    Mala współczuję utknięcia w windzie, ja też mam windę ale jeszcze mi się nie zacięła na szczęćcie. ;-)

Aasiula, Mega, Parka, Sabina, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Witam dziewczynki znad kawki :-)
    Słoneczko świeci.
    Mala współczuję utknięcia w windzie, ja też mam windę ale jeszcze mi się nie zacięła na szczęćcie. ;-)
    Nie wywoluj wilka z lasu :P

Aasiula, malgos741, Mega, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    I najlepiej wg mnie oczywiscie ,zebys to Ty wrocila ;) Wtedy bedzie wiedzial ,ze z Toba moze pogadac na kazdy temat..
    U mnie sie zaczelo tez tak kolo10tego roku pytania..Moj malz znow jest w tym cienki Wstydzil sie mataczyl..A ja wychodze z zalozenia ze lepiej niech sie ode mnie dowie niz z red tuba :)
    I super dzieki Kapta :)

iwcia77, Sabina, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...no wyslalam je wieczorem....ale widze ze nie doszlo...a nawet zawrocilo ;D

ciao :) szykuje sie do ginexa na wizyte kontrolna :)...kurde odkad jestem w ciazy caly czas latam po lekarzach i laboratoriach...
    Mega wrote:
    I ja sie witam ciemnego ranka znad kubka z kawa.
    Mala masz przygody wieczorne, nie ma co. Ja to bym chyba na zawal zeszla w tej windzie.
    Miłego, u mnie zimno i deszcz. Iwcia miałaś oddać słońce ;)

Aasiula, Bursztyn, Mega, Sabina, samira, Parka, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42bf646c7760.jpg

zieeeeeeeeeeew

Bursztyn, iwcia77, Sabina, Mega, Aasiula, EwaT, samira, Parka, kapturnica, BISCA, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
‹‹ 4756 4757 4758 4759 4760 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ