35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kolorowych snów
samira, Mala79, Aasiula, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyEwaT wrote:ale so sie zieje?
ide spaćParka nic nie gadam, nie zapeszam, nie nakrecam
Dobrej nocki! Ania spij w łóżku:-)Mega, samira, kapturnica, Aasiula, Parka, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi sen po wieczornych wrazeniach przeszedl .. Wrocilam do domku piesek oznajmil ze chce wyjsc na siusiu wsiedlismy do windy i posíedzielismy sobie mala godzinke w niej bo sie zepsula skubana dobrze ze telefon nie stracil zasiegu dzwonie pod podany nr a tam melodyjka niczym z czadowej imprezy odbiera Pan i mowie Mu dobry wieczor utkwilam w windzie podaje adres a Pan mi na to a swiatlo ma Pani mowie ze jest a on do mnie ok to za jakies20min bede po czym stwierdzil ze znowu ta sama winda ma awarie (jest od niedawna nowa ) i ze sprobuje zdalnie ja uruchomic no chyba ze swiatlo w niej by zgaslo to wtedy lipa (a to taka z suwanymi drzwiami bez zadnego swíatla z zewnatrz bo ma pelne drzwi) na koncu pogratulowal zasiegu w telefonie zem sie wogole dodzwonila myslalam ze wyjde z siebie jak w koncu ruszyla Pan na pelnym luzie ja zestresowana glodna zmeczona (bo wyszlam od razu zeby nie ubierac sie ponownie) mialam byc gora 5min a wyszlo ze zniknelam na godzine ech co za noc... Adrenalina podskoczyla i oczy sa wciaz wielkie ech... DOBRANOC
Iwone, iwcia77, kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, malgos741, caffe, samira, EwaT, Parka, ania.g, Bliska 77, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bryyy .........
Kurde Z kazdym dniem ciemniej z rancaCzarniej niz najczarniejszy man in black
Mala no to nie zazdroszcze ..Spedzenie wieczoru w zepsutej windzie to napewno nie byl Twoj szczyt marzen....To i tak cud ,ze zasieg byl i ze facet tela odebral..A bez tela???Nie ma tam jakiegos dzwonka alarmowego???Mega, Aasiula, Sabina, samira, Parka, Bliska 77, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
I ja sie witam ciemnego ranka znad kubka z kawa.
Mala masz przygody wieczorne, nie ma co. Ja to bym chyba na zawal zeszla w tej windzie.
Miłego, u mnie zimno i deszcz. Iwcia miałaś oddać słońceAasiula, Sabina, kapturnica, iwcia77, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:A mi sen po wieczornych wrazeniach przeszedl .. Wrocilam do domku piesek oznajmil ze chce wyjsc na siusiu wsiedlismy do windy i posíedzielismy sobie mala godzinke w niej bo sie zepsula skubana dobrze ze telefon nie stracil zasiegu dzwonie pod podany nr a tam melodyjka niczym z czadowej imprezy odbiera Pan i mowie Mu dobry wieczor utkwilam w windzie podaje adres a Pan mi na to a swiatlo ma Pani mowie ze jest a on do mnie ok to za jakies20min bede po czym stwierdzil ze znowu ta sama winda ma awarie (jest od niedawna nowa ) i ze sprobuje zdalnie ja uruchomic no chyba ze swiatlo w niej by zgaslo to wtedy lipa (a to taka z suwanymi drzwiami bez zadnego swíatla z zewnatrz bo ma pelne drzwi) na koncu pogratulowal zasiegu w telefonie zem sie wogole dodzwonila myslalam ze wyjde z siebie jak w koncu ruszyla Pan na pelnym luzie ja zestresowana glodna zmeczona (bo wyszlam od razu zeby nie ubierac sie ponownie) mialam byc gora 5min a wyszlo ze zniknelam na godzine ech co za noc... Adrenalina podskoczyla i oczy sa wciaz wielkie ech... DOBRANOC
Sabina, iwcia77, Mega, samira, Parka, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
a co to znaczy walic konia yyyyyyy
I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia
cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkało
iwcia77, caffe, Mega, samira, Parka, ania.g, Bliska 77, BISCA, Mala79, inessa, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:niezłe jaja ,moj syn jadąc ze mna do szkoły pyta :
mamo w szkole kolega powiedział do mnie wal konia
a co to znaczy walic konia yyyyyyy
I to zawsze takie pytania jak nie ma tatusia
cizzzas ,zle zrobiłam bo nie wytlumaczyłam mu
kutrna co powiedziec, co powiedziec 10 latkowi
wqrwiłam sie na sama siebie bo mi morde zatkałoI przyjal bez strasznych konsekencji...Nie ukryjesz tego bo wystarczy ,ze wpisze w necie haslo i juz ma wsio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:18
malgos741, iwcia77, caffe, Bursztyn, Sabina, Mega, samira, Bliska 77, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj powiedziec true ale w jakis w miare cywilizowany sposob..U mnie mlody pare lat temu ogl;adal wladcow much i tam bylo o marszczeniu freda..Powiedzialam mu co i jak
I przyjal bez strasznych konsekencji...Nie ukryjesz tego bo wystarczy ,ze wpisze w necie haslo i juz ma wsio
bo na 100 procent wroci do tej rozmowyiwcia77, Sabina, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:czyli kurna kawa na ławe tylko elegancko
bo na 100 procent wroci do tej rozmowyWtedy bedzie wiedzial ,ze z Toba moze pogadac na kazdy temat..
U mnie sie zaczelo tez tak kolo10tego roku pytania..Moj malz znow jest w tym cienki Wstydzil sie mataczyl..A ja wychodze z zalozenia ze lepiej niech sie ode mnie dowie niz z red tubaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 08:22
Aasiula, iwcia77, caffe, Bursztyn, Sabina, Mega, samira, Parka, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki znad kawki
Słoneczko świeci.
Mala współczuję utknięcia w windzie, ja też mam windę ale jeszcze mi się nie zacięła na szczęćcie.Aasiula, Mega, Parka, Sabina, Mala79, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Witam dziewczynki znad kawki
Słoneczko świeci.
Mala współczuję utknięcia w windzie, ja też mam windę ale jeszcze mi się nie zacięła na szczęćcie.Aasiula, malgos741, Mega, Parka, Mala79 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:I najlepiej wg mnie oczywiscie ,zebys to Ty wrocila
Wtedy bedzie wiedzial ,ze z Toba moze pogadac na kazdy temat..
U mnie sie zaczelo tez tak kolo10tego roku pytania..Moj malz znow jest w tym cienki Wstydzil sie mataczyl..A ja wychodze z zalozenia ze lepiej niech sie ode mnie dowie niz z red tubaiwcia77, Sabina, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
...no wyslalam je wieczorem....ale widze ze nie doszlo...a nawet zawrocilo
ciaoszykuje sie do ginexa na wizyte kontrolna
...kurde odkad jestem w ciazy caly czas latam po lekarzach i laboratoriach...
Mega wrote:I ja sie witam ciemnego ranka znad kubka z kawa.
Mala masz przygody wieczorne, nie ma co. Ja to bym chyba na zawal zeszla w tej windzie.
Miłego, u mnie zimno i deszcz. Iwcia miałaś oddać słońceAasiula, Bursztyn, Mega, Sabina, samira, Parka, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
dzień dobry
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/42bf646c7760.jpg
zieeeeeeeeeeewBursztyn, iwcia77, Sabina, Mega, Aasiula, EwaT, samira, Parka, kapturnica, BISCA, Mala79, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość