35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ania ja nie chcę krakać ale jak urodzisz na koncercie ..pod reggae? hm.. jakiś marley będzie
Aasiula, iwcia77, Sabina, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:a propo nurkowania.. muszę skompletować strój
Bursztyn wchodzisz w to?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2d4efd07ded4.jpgReni, iwcia77, BISCA, Sabina, malgos741, Mega, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Ale takie małe sprostowanie - bo w sumie moją starą pracę już opuściłam. Złożyłam wypowiedzenie w kwietniu. Pracowałam do końca lipca. Sierpień miałam dla siebie (i mamy i bratanicy więc nie odpoczęłam) a od 8 września zaczęłam trzymiesięczny staż. W między czasie zrobiliśmy kurs na rodziców zastępczych więc kto wie ... może od stycznia będę miała pod opieką 6 - 7 dzieci (jak wspominała Ineska).
ania.g, Aasiula, Mala79, Parka, inessa, Sabina, iwcia77, malgos741, Bursztyn, caffe, Simba, Mega, kkisia, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aaa o to chodzi
nie załapałam myślałam, ze Inessa się pomyliła albo żartuje
ale o biologiczne też się staracie?
Myszonek wrote:Ale takie małe sprostowanie - bo w sumie moją starą pracę już opuściłam. Złożyłam wypowiedzenie w kwietniu. Pracowałam do końca lipca. Sierpień miałam dla siebie (i mamy i bratanicy więc nie odpoczęłam) a od 8 września zaczęłam trzymiesięczny staż. W między czasie zrobiliśmy kurs na rodziców zastępczych więc kto wie ... może od stycznia będę miała pod opieką 6 - 7 dzieci (jak wspominała Ineska).Aasiula, Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Aasiulka, nie rozpaczaj, czas szybko płynie. Ja zawsze jak jestem bez męża to zaczynam inaczej funkcjonowac: albo jestem bardziej zorganizowana albo rozleniwiona. I jak on wraca to albo mnie wkurza ze mi moja nowa organizacje rozpieprza albo sie stresuję ze on zobaczy ze tyle rzezy nie zrobionych i trzeba sie znowu sprezac
kapturnica, Sabina, BISCA, Aasiula, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Staramy, staramy - przez niepokalane poczęcie - chyba, że małża zmolestuję
Jednak jakoś mi przeszło takie "parcie" - i musiałam sobie odpocząć od tych regularnych starań, bo bym zwariowała - a teraz - jak ich nie ma to radość życia wróciła
Jednak nie zaniechamy starań i biologiczne też chcemy mieć.Parka, Sabina, BISCA, Aasiula, Mala79, iwcia77, malgos741, Bursztyn, caffe, Simba, Mega, ania.g, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:kurde jak dajesz rade bo ja wymiekam
kapturnica, Parka, Aasiula, inessa, iwcia77, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:buuuuu dwa tygodnie , niby tylko dwa kuzwa a dla mnie az dwa
stara baba jestem i taka jazda
łaże po chalupie z kata w kat i kurna dupa ...
Nie badz mieczak...Ja myslalam ,ze najmniej z miesiac...Skorupiak tzra byc a nie jakis slimak ..PrzeleciParka, Sabina, Aasiula, Mala79, iwcia77, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość