35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w szpilkach urodzona nie umiem teraz qrwa w nich chodzić
W ciązy popylałam w prawie płaskich butach, a dzisiaj jak zamierzyłam te co mi przysłali, to po ścianie szłam do lustra żeby obejrzeć jak leżą na nodze
Simba, Mega, Pusurek, Bursztyn, inessa, Reni, mysza1975, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacduska najlepszego z okazji rocznicy
i popieram ja też uważam, że z czasem jest coraz lepiej
przynajmniej u nas
Ania i co słychać u Ciebie? Wrócisz czy od razu zostajesz na poród?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 17:12
Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja w szpilkach urodzona nie umiem teraz qrwa w nich chodzić
W ciązy popylałam w prawie płaskich butach, a dzisiaj jak zamierzyłam te co mi przysłali, to po ścianie szłam do lustra żeby obejrzeć jak leżą na nodze
Mega, paszczakin, Pusurek, Sabina, Bursztyn, Reni, mysza1975, caffe, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:zaraz jadę z mężem świętować 15 rocznicę ślubu, zabieramy dziatwę i chociaż na jakąs kolację pójdziemy i może szoping przy okazji
Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Prosze nie pisac o piczkinsach bo wlasnie mój maly czyta forum
Mega, inessa, mysza1975, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mcduska, miłej rocznicy.
A ja kwitnę na izbie. Jestem po ktg. Skurcze zaczynają się od wartości 15 i skaczą do 75. Pewnie pogonią mnie do domu po konsultacji.
Anestezjolog była na początku lekko nabzdyczona ale za chwilę już jej przeszło. Nic nowego się nie powiedziałam, zebrała wywiad i tyle.Pusurek, Bursztyn, Mala79, Lucky, Simba, Mega, Sabina, Parka, mysza1975, malgos741, caffe, iwcia77, BISCA, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:A ja kwitnę na izbie. Jestem po ktg. Skurcze zaczynają się od wartości 15 i skaczą do 75. Pewnie pogonią mnie do domu po konsultacji.
Anestezjolog była na początku lekko nabzdyczona ale za chwilę już jej przeszło. Nic nowego się nie powiedziałam, zebrała wywiad i tyle.
Anestezjolog a coz takiego sie tej Pani nie podobalo ze sie napuszyla? Z tego co pamietam Ty masz miec planowa cc dobrze kojarze?Lucky, ania.g, Mega, Sabina, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Macduska, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy.. Niech się spełnia życzenia.
Co do ślubu i zmian to ja zawsze będę twierdzić, że ślub niczego nie zmienia - mam na koncie 6 lat życia bez ślubu i prawie 6 po ślubie, wiec porównanie jest.
Ale imprezka była fajnaLucky, ania.g, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość