X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ksionc stosuje niedozwolone metody manipulacji, chyba bede musiala zglosic to do Kur(w)ii ;)

to jest sama prawda najprawdziwsza
    będzie mu przykro że mamusia sie zastanawia

Mega, Bursztyn, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 października 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Gdyby nie ostatni raz to teraz byłabym mamą bliźniaków mających ok 3 mc. Pamiętam wszystkie moje aniołki.
    Ty też się doczekasz piłki z przodu i wyglądania końca ciąży <3
    Ja rodziłabym za miesiąc... Staram się o tym nie myśleć. Ale czasem wraca

iwcia77, ania.g, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakie duchy? tosz to grzech
    Grzech grzech, podobnie jak to ze chciales mnie wystawic wyjechac do No 0sad.gif

Mega, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra koszula przebrana ,gacie przebrane ,kapta dawaj dalej
    gotowa jestem 0LOL.gif
    aaaaaa zapomniałam pampersiory w gotowości :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2014, 14:07

iwcia77, Mega, kapturnica, Pusurek, Parka lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jest sama prawda najprawdziwsza
    będzie mu przykro że mamusia sie zastanawia
    nie sadze, one sa cwane, pojawiaja sie kiedy chca ;)

Reni, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale dosyć juz tych smuteczkow! Wszystkie sie doczekamy, zobaczycie!

Aasiula, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Grzech grzech, podobnie jak to ze chciales mnie wystawic wyjechac do No 0sad.gif
    nie chciałem....tylko przeczytałem że tam by najlepiej Tomaszkowi było i mnie w sercu ścisnęło....ale sie rozmyśliłem
    poza tym monż powiedział że tam pizdzi zafsze

Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina, kapturnica, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie sadze, one sa cwane, pojawiaja sie kiedy chca ;)
    nie kiedy chcom tylko kiedy mogom
    a chcom zafsze!
    A.

Bursztyn, iwcia77, Mega, Sabina, BISCA, kapturnica, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie chciałem....tylko przeczytałem że tam by najlepiej Tomaszkowi było i mnie w sercu ścisnęło....ale sie rozmyśliłem
    poza tym monż powiedział że tam pizdzi zafsze
    ale w UK tez mu bedzie dobrze, no i nie bedzie mu wialo, klimat lagodniejszy, cieplej, Primark, do B'ham zawsze bedziecie mogli wpasc :)

EwaT, iwcia77, Mega, Reni, kapturnica, Pusurek, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    nie kiedy chcom tylko kiedy mogom
    a chcom zafsze!
    A.
    no dobra, z klerem i tak nie wygram ;)

EwaT, Mega, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello dziewuszyska....

znów mam gorączkę- trzepie mnie od wczoraj jak w febrze....miałam 38,9 no i jadę na panadolach na zmianę z ibuprofenem...nie wiem co jest grane, ale jakiś mnie trawi najwidoczniej stan zapalnyycek . I boli lewy cycek - może to od niego...
    nie mam sił na nic...ale jedyne pocieszenie, że waga jakoś delikatnie schodzi bo nic nie mogę żreć..
    bilans mojej wagi (tylko te od koniowatej żeby nie dostały zawału..:)
    moja waga dobra, a nawet bardzo dobra do 73-76 kg. Przed ciążą troszkę poszalałam bo to święta i sylwek i zaczęłam ją z wagą 82. Skończyłam ciążę na 97 (hehehe - koniowata byłaby dumna) . Po urodzeniu miałam brzuch jak w 7 miesiącu i ważyłam 91 - więc mało zeszło. Dziś po dwóch tygodniach ważę niecałe 86 kg - więc jakoś schodzi nie wiem od czego - może od karmienia....jeszcze kilka kg i wrócę do wyjściowej z początku ciąży, ale ja chcę wrócić do 75 :) więc mam co robić...:)

EwaT, Bursztyn, iwcia77, Reni, Sabina, kapturnica, Pusurek, Mala79, Aasiula, ania.g, Parka, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    hello dziewuszyska....

znów mam gorączkę- trzepie mnie od wczoraj jak w febrze....miałam 38,9 no i jadę na panadolach na zmianę z ibuprofenem...nie wiem co jest grane, ale jakiś mnie trawi najwidoczniej stan zapalnyycek . I boli lewy cycek - może to od niego...
    nie mam sił na nic...ale jedyne pocieszenie, że waga jakoś delikatnie schodzi bo nic nie mogę żreć..
    bilans mojej wagi (tylko te od koniowatej żeby nie dostały zawału..:)
    moja waga dobra, a nawet bardzo dobra do 73-76 kg. Przed ciążą troszkę poszalałam bo to święta i sylwek i zaczęłam ją z wagą 82. Skończyłam ciążę na 97 (hehehe - koniowata byłaby dumna) . Po urodzeniu miałam brzuch jak w 7 miesiącu i ważyłam 91 - więc mało zeszło. Dziś po dwóch tygodniach ważę niecałe 86 kg - więc jakoś schodzi nie wiem od czego - może od karmienia....jeszcze kilka kg i wrócę do wyjściowej z początku ciąży, ale ja chcę wrócić do 75 :) więc mam co robić...:)
    karm, karm i ...karm..do tego lekka dieta, zobaczysz jak poleci waga
    no i nie tykaj słodyczy ale to chyba oczywista oczywistość

Bozia3, Sabina, iwcia77, Mega, Aasiula, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no dobra, z klerem i tak nie wygram ;)
    oj to racja :P ;)

EwaT lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie by nawet chyba Bursztyn denerwowała przy porodzie, nie mówiąc o jakiejś obcej babie..:). Położna była prawie cały czas ze mną - ale ja się najswobodniej czułam - kiedy ona wychodziła i byłam sama (jak się okazuje był też skośnooki - ale na szczęście go nie widziałam....:)
    Może ja jestem jakaś aspołeczna - ale dla mnie to tak intymny moment i jednocześnie nic w nim estetycznego - że najlepiej mi samej wydobywać z siebie atawistyczne odruchy...:)Natomiast chwilę po - kiedy już A. przyszedł to było bardzo przyjemnie..:) mały cyckał cycka - a ja byłam przykryta kocem, pod któym - pomimo, że mnie umyli - leżałam w kałuży krwi....:)

Mega, Reni, EwaT, iwcia77, Bursztyn, Sabina, kapturnica, Pusurek, Aasiula, ania.g, Parka, Niuta, mysza1975, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia, ekspresowo zrzucasz. Ale moze poszlabys do lekarza na ogledziny, co?

iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bozia, ekspresowo zrzucasz. Ale moze poszlabys do lekarza na ogledziny, co?
    dziś już trochę za późno - w poniedziałek przyjdzie położna - to się jej poradzę....

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mnie by nawet chyba Bursztyn denerwowała przy porodzie, nie mówiąc o jakiejś obcej babie..:). Położna była prawie cały czas ze mną - ale ja się najswobodniej czułam - kiedy ona wychodziła i byłam sama (jak się okazuje był też skośnooki - ale na szczęście go nie widziałam....:)
    nie denerwowalby ;) Bursztyna nie widzialabys, chowalby sie za skosnym ;)

Bozia3, Mega, Reni, iwcia77, kapturnica, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale narobiłyście mi smaka - jutro zapędzę A. do zrobienia naleśników....bo dziś już mamy makaron ze szpinakiem i parmezanem.....

Mega, iwcia77, Aasiula, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dziś już trochę za późno - w poniedziałek przyjdzie położna - to się jej poradzę....
    no ale do poniedzialku to daleko troche, a tu moze jakis antybiotyk bedzie potrzebny?

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia a ibuprofen to można? I faktycznie jak masz gorączkę to skonsultuj się z lekarzem, nie rob z siebie gieroja bo to nie ma żartów. A do ubikacji chodzisz normalnie? Ja miałam goraczke po porodzie bo nie mogłam sie wysikac i nogi mi spuchly, stopy najbardziej

Aasiula, Parka, mysza1975 lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 4765 4766 4767 4768 4769 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ